Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotohádanky /8

Jitka Hašková 22.7. 10:05
1 řez dortem, 2 matrace, 3 struhadlo, 4 obracečka na palačinky , 5 plotýnka na sporáku, 6 cukr písek.

Co je to RC dron a jak funguje?

Jiří Libánský 22.7. 00:08
Dron je skvělá věc. Jen v ovládání se kýžené zručnosti stále nemohu dopracovat.

CO VIDÍ VEVERKY aneb ODPADKY

Věra Ježková 21.7. 10:48
Nádherné, poetické. Máte úžasnou fantazii. Veverky jsou kouzelné. Přeji vám krásný let s kánětem.

Nemám auto, neřídím. Je to problém?

Eva Palme 21.7. 10:15
Tak nevím. Je mi 65 a už na zdrav. škole si většina děvčat dělala řidičák. Nicméně automobil nevlastním, z důchodu bych jeho provoz a údržbu nezaplatila. Takže batoh na záda a jde se na nákup nebo jede za vnoučaty.

Poznáš toto nádraží?

Mirek Hahn 21.7. 09:13
To je vždycky, když je nápověda pomocí aristokracie, dost obtížné. Černínové taky vlastnili kdeco.... Ale našel jsem to.

Když žena stárne, ale muž ne

Marta Novotná 20.7. 23:57
Je-li láska upřímná není věk důležitý.

Milada Karasová: Důležité je mít radost ze života a žít přítomným okamžikem

Jiří Libánský 20.7. 18:20
Paní Karasová je velmi příjemná dáma se smyslem pro jemné formy humoru. Umí s klidem a nadhledem řešit problémy a vnášela vždy klid a pohodu do každé přehlídky. Ty jsou pokaždé plné zmatků a nervozity. Tedy je to velmi přínosné. Jsem rád, že zde byla čtenářům trochu představena.

Za tajemstvími Obřího hradu na Šumavě

Jiří Libánský 20.7. 14:22
Zajímavé informace. O obřím hradě jsem ještě nikdy neslyšel.

Mnoho slov s „o“

Alena Vávrová 20.7. 11:44
o-o-óóó, tak na tohle nemám čas, jsem tu jen na skok. Ale i Okolo Třeboně, pasou se tam koně :-D

Poznáte tento kostel?

Zuzana Pivcová 20.7. 10:04
Napověděl mi panský pivovar, ostatní údaje snad sedí.

Poznáš toto nádraží?

Zuzana Pivcová 20.7. 09:59
Mně pomohl zvyk s vycpanou kozou, o kterém se zmínila Miluška.

Výlet do saských lázní Kurort Rathen

Zuzana Pivcová 19.7. 14:22
Tuto krajinu znám sice už dávno, ale pouze z vlaku projíždějícího tudy do Drážďan. Dřív jsem si říkala, že na německé straně jsou hezčí skály než u nás, ale dnes to vnímám jako celek. Díky za výletní vyprávění.

Sto let stará fotka vypovídá

Zuzana Pivcová 19.7. 14:18
My máme také řadu starých fotografií, hlavně předků z otcovy strany, ale u většiny z nich bohužel nevíme, kdo to byl. Pokud vím, tak ve větvi předků otcovy matky byl údajmě c. k. vojenský kapelník a skladatel Karel Komzák, který je na týnském hřbitově i pohřben. Ale jeho jméno už dávno upadlo v zapomenutí. Je to hezké, když jste se dověděl takové cenné informace.

Rodinná oslava. Radost nebo stres?

Alena Tollarová 19.7. 13:11
Jmenované Marii bych doporučila, aby si přečetla můj článek Šedesátka, kde jsem se s tím samým problémem vypořádala po svém. A letos v naší rodině byla devadesátka, ke které jsme dali dohromady širokou rodinu, která by se jinak nesešla a bylo to prima. Občas by asi bylo dobré se neškaredit a třeba i ty ironické poznámky brát s humorem.

Jak jsem našel senior friendly hotel

Helena Votíková 19.7. 10:59
V Horalu, tehdy to byl Orea Horal Resort, jsem byla ještě jako nesenior. Bylo tam moc príma. Mám bezva vzpomínku, kdy jsem si cestu z Výrovky chtěla zkrátit, že přeci nepůjdu až dolů do Špindlu, tak jsem šla sjezdovkou dolů.. óóó jak jsem si pak nadávala, kolena dostala dost zabrat a nepomohlo ani cik cak. Jak jsem pak byla ráda za vířivku v hotelu si jistě umíte představit.

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 18.7. 14:06
Město leží na řece a v městském muzeu je mimo jiné sbírka tektitů, nesoucích název odvozený právě z této řeky. Ufff!

Loučení na zámku Loučeň

Eva Mužíková 18.7. 13:28
Jarmilko, jako bych tam s Tebou byla.

Žena jako inspirace: Ali McGraw

Elena Valeriánová 18.7. 11:26
Krásná a krásný, čtivý článek. Děkuji.

Moje mapa k Vídrholci

Věra Lišková 18.7. 10:30
Příhoda sice nemilá, ale s nápadem a vtipem popsaná. Malé mistovské dílko, jak už u autorky bývá zvykem.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.