Přehled posledních diskuzních příspěvků
Cesta po Turecku
Helena Votíková 26.7. 13:53
Blanko poznámka "potřebujeme ozvučit" mě rozesmála. Jste správní dobrodruzi.
Poznáte toto nádraží?
Mirek Hahn 26.7. 09:10
Našel. O pár stanic dál jsem navštěvoval Festival horolezeckých filmů.
Poslední adresa
Jana Šenbergerová 26.7. 09:00
Smekám před tím, jak přesně jste vystihla, co může mnohé z nás postihnout. Kéž by byl vždy nablízku někdo, kdo nás i přesto bude chápat.
Smutek a Radost (bajka)
Jana Šenbergerová 25.7. 14:01
Přečetla jsem to jedním dechem. Smích a pláč, pláč a smích, bývá se mnou každý z nich. Napsal jste to krásně.
Zážitek roku: přejezd přes Červenohorské sedlo
Jana Hauková 25.7. 13:58
Dobrý den,zkuste si projet Červenohorské sedlo v zimě,to budete mít teprve zážitek !!
Vyhoďte děti z domova
Soňa Soňa 25.7. 10:17
"Jedna přední česká banka dělala průzkum..." - osamostatnění se mladých lidí je u nás spojeno většinou s hypotékou na bydlení a to znamená výměnu "závislosti na rodičích" (kde ale jde vlastně o vzájemnou a nepodmíněnou pomoc) za téměř doživotní závislost na bance. Rodiče pak v důchodu následně vyřeší svoji sníženou životní úroveň zastavením nemovitosti bance. Výsledkem je, že potomek nic nedědí a stává se doživotním nádeníkem. Kdo si zaplatil tenhle článek?
Pár slibů
Lidmila Nejedlá 25.7. 08:34
Zuzanko, odhaluješ ve svých básních svou jemnou a kultivovanou duši. Jsem ráda, že tě znám.
Šikovných řemeslníků i domácích kutilů ubývá. Je třeba si je hýčkat
Karel Hyndrák 24.7. 18:00
Ano, absolutní souhlas. Já mezi ty kutily také patřím. Je fakt, že Internetu jsem našel jak krok za krokem vyměnit těsnění pod hlavou motoru u Fiat Marea. Je třeba zavřít oči a skočit, nebát se.
Nejen dostávat, taky dávat
Jitka Hašková 24.7. 11:21
Vynikající článek. Sama pracuji dobrovolně tam, kde to považuji za důležité.
Poznáte tuto osadu?
Jitka Hašková 24.7. 10:47
Asi jsem to našla, ale pro člověka, který tam nebyl a nezná to tam - tak jsou fotky k ničemu. Jenom podle nápovědy jsem usoudila, že jsem to našla.
Vltavotýnské slavnosti města (fotoinformace)
Alena Vávrová 23.7. 19:23
Zuzko, pěkná reportáž a snímky.
Totalitní povídky z letiště
Zuzana Pivcová 23.7. 16:47
Chlapi občas se služebními zbraněmi proti všem předpisům "blbli", ještě, že se v tomhle případě nic nestalo a vyprávění i teď po letech vyznívá humorně.
Krásné povídání
Zuzana Pivcová 23.7. 12:06
Je to pěkná vzpomínková úvaha. Sama babička nejsem a nedovedu si představit, jak bych se chovala jako současná babička. Proto si netroufám kritizovat.
Fotoreportáž: Letní louky
Elena Valeriánová 23.7. 10:33
Aničko, i u nás letos je takové krásy plno. Denně chodím kolem řeky, toulám se po mé oblíbené louce a kochám se krásou polního kvítí. Ráda jsem se prošla prostřednictvím Tvých fotografií po rožnovské louce. Fotografie č. 6 je jak malovaný obrázek.
Sluneční párty na lodi Moravia pro přátele magazínu i60
Dagmar Bartušková 22.7. 20:16
Jsem velmi potěšena, kolik lidiček se během dvou dnů na loď přihlásilo. Věřím, že se vám všem bude i na této párty moc líbit, a že to opět pořádně roztočíme, přátelé!
Máte rádi svého přítele?
Zuzana Pivcová 22.7. 19:08
Lubomíre, Tvůj příspěvek je sice pojat místy hravě až humorně, ale ve skutečnosti se zaobírá docela vážnými problémy a staví člověka před otázku: Jak se svým tělem a se svým zdravím naložíš?? Já vím, dá to práci, nikdo jiný to ale za mě neudělá a každý zdravotní následek nedobrého zacházení se sebou samou je pro mě takový jeden zdvižený prst. Myslím sice, že nepatřím k vyloženým likvidátorům svého zdraví, ale pořád mám co se učit. Díky za článek. P. S. A mezi jaké "žravce" řadíš sám sebe? :-D
Yzop lékařský: svatá rostlina, hodí se i do vína
Věra Lišková 22.7. 19:02
Yzopu se daří v naší bylinné zahrádce, ale celkem nic bližšího jsme o něm neznali. Ráda jsem si přečetla k čemu se hodí. Zahrada sousedí s lesem a hodují v ní hlavně vosy a jiná havěť, na nás toho moc nezbyde, ale bylinkám se zde vede dobře.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.