Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co vyprávěl Venca Králů
Hana Rypáčková 3.8. 09:23
Jestli neplatí :Tam v italském Rimini, oblékaj si burkiny muslimské ženy .Dolní díl i nahoře a potom jdou do moře zcela zahaleny...
Putování k sv. Anně
Dagmar Bartušková 3.8. 09:19
Ančí, fotoreportáž je skvělá. Tam by se mi líbilo. A ty koláčky...
V hotelu Thalasia na Mar Menor pohladí tělo i duši
Jarmila Komberec Jakubcová 3.8. 09:03
Na Mar Menoru jsem byla cca 5x a určitě se tam příští rok vrátím. Jezdím do apartmánů Tesy, kde si sama vařím a jsem v blízkosti jak mrtvého moře, tak Středozemního (přejdu jen ulici). Vypučím i na celý pobyt kolo - všude jsou kvalitní cyklostezky hned vedle komunikací.Mrtvé moře má báječný přístup - jen jemný píseček a velmi teplá voda. Všude je totiž max. pod kolena. Před loni mi ale život otravovalo velké množství medúz. V blízkosti Tes je naleziště černého bahna (zbytek po činnosti odsolovacích zařízení) a i bahno stříbrné, které je spíše na atopické ekzémy.
Máte nasbíráno? Podívejte se na vynikající recepty z hub
Jana Šenbergerová 2.8. 17:42
Doufám, že i u nás porostou, jen si nejsem jistá, jestli neskončím zase u své oblíbené míchanice s vejci, houbové polévky, guláše a hubníku, přestože je tolik skvělých receptů na jídla z hub.
Moje cuketové opojení
Marie Ženatová 2.8. 13:49
Letos jsem zasadila cuket víc, ale přežily jen tři - už se mi také začínají hezky zvětšovat. Dělám hodně cuketové polévky, saláty i občas ten cukeťák... A také asi budu hodně rozdávávat. Díky za hezké recepty...
Ráno v rytmu Star Dance
Jana Šenbergerová 2.8. 13:25
Blanko, tleskám. Krásná ukázka toho, jak jsme snadno programovatelní. Stačila jediná věta, aby se ráno plné obav a utrpení změnilo v krásný den. Proč by to tak nešlo vždycky? :-)
Řím pro starší a pokročilé
Jitka Hašková 2.8. 07:44
Tam se mi moc líbilo. Byla jsem tam s cestovkou Ars Viva. Nebylo to levné, ale úžasné. Opravdu jsem hodně viděla a dověděla. Mají jako průvodce historiky umění a architektury.
Zámek Lednice
Zuzana Pivcová 1.8. 13:49
Moc krásný zámek, celý areál a Tvoje snímky. Ráda jsem se tudy prošla!
Poznáte tento kostel?
Naděžda Špásová 1.8. 10:51
Tak jsem to našla. Nikdy jsem tam nebyla a bohužel asi nebudu. Ale rýma v názvu je opravdu otravná i s jedním en.
Letní Praha
Jana Šenbergerová 1.8. 10:32
Jak já jsem vděčná za náš "zaostalý" venkov! I když teď také zaznamenávám příliv turistů, jde většinou o mírumilovné návštěvníky z naší staré známé planety Země. To jsem moc zvědavá, co vyroste na místě zbouraného domu. A co bychom nezbourali "nějaký starý dům", když se ve světě ničí válkami tisícileté památky. Ach jo, kdy my přijdem k rozumu!
Stárnutí a změna osobnosti. Je tam souvislost?
Jana Šenbergerová 1.8. 07:39
Co my už, když ani vědci nevědí ... :-) Kdo počítá s tím, že život je změna, nějak se s tím srovná, kdo s tím nepočítá, musí se s tím nějak "poprat".
Dnes, zítra, za týden
Jana Šenbergerová 1.8. 07:24
Krásné verše a k nim mé oblíbené cínie - to nemá chybu. Úžasně mnohotvárné a různobarevné květiny, které dokonale korespondují s nádherou tvých veršů, Zuzko.
Babi, dědo, pohlídáš, prosím?
Jana Šenbergerová 31.7. 17:00
Zvířata přátel hlídáme v průběhu celého roku, prázdniny jsem si vyhradila pro vnoučata, ale letos jsem zatím byla u nich jen 11 dnů, a to byla ta nejmenší nemocná. Jsou příliš daleko. Bohužel i naštěstí.
Výlet do Olomouce
Zuzana Pivcová 31.7. 14:03
Mám radost, že se díky portálu i60 mohou najít nejen páry, ale i kamarádky.
O jednom ránu s vnučkou
Zuzana Pivcová 31.7. 13:30
Šikula, a mám dojem, že nezapře vzhledem i dědečka! :-)
Hrátky s češtinou - NE
Lenka Hudečková 31.7. 12:22
Helenko - Nebílovy, nemocnice, Neználek, i když zde se dá polemizovat, zrovna tak netvor...
Fascinující místa jižní Afriky
Zdenka Jírová 30.7. 23:36
Váš článek je vynikající. Moje dcery byly také v Jižní Africe na výpravě s Přemkem Rabasem, nynějším ředitelem v Královédvorské ZOO. Měly podobné zážitky, které jste popisoval, přivezly množství fotografií hlavně z Krugerova národního parku a z Viktoriiných vodopádů. I o svých zážitcích s divokými zvířaty mi vyprávěly. Nesetkaly se se lvem, ale se slonim samcem, kterému se jejich automobil moc nelíbil a trochu je vystrašil. Starší dcera se setkala s velkou mambou téměř tváří v tvář a bylo to na hraně. Mamba si to nakonec naštěstí rozmyslela a odšustila do trávy. Vzpomínají na Afriku jako na něco kouzelného.
Slavné české značky: Petrof, klavíry s tradicí dlouhou 133 let
Oldřich Čepelka 30.7. 20:54
Měli jsme doma petrofa mnoho let. Už jako dítě mě fascinovalo, když se to přečetlo pozpátku... A na konci 90. let jsem ztratil spolupracovnici, která mi přišla říct, že je potomkem Petrofů a že se musejí přestěhovat do HraDCE kR., PROTOŽE... PROSTĚ RODINNÝ MAJETEK VOLÁ. A PŘED KAŽDÝM PODNIKATELEM, KTERÝ VYTVÁŘEL HODNOTY A POCTIVĚ PODNIKAL, HLUBOCE SMEKÁM. Promiňte vleká písmena, nevšiml jsem si...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.