Přehled posledních diskuzních příspěvků

Podkarpatskou Rusí po stopách Nikoly Šuhaje - Koločava

Eva Balúchová 7.8. 13:29
Jarmilo,díky.Budu čekat na další povídání.

Odpoledne ve vodňanském Muzeu rybářství

Naděžda Špásová 6.8. 15:42
Zuzko, hezká pozvánka a hezké fotky. Do Vodňan jsme se letos zase nedostali, tak snad za rok.

Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se

Helenka Vambleki 6.8. 14:15
Taky se ráda zúčastňuji soutěží. Před deseti lety jsem za tři slova/pojmenování penzionu ve věži/ dostala poukaz na týdenní pobyt pro dva...využila jsem své nemocenské/páteř/ a poprosila o výměnu za permanentku na bazén a ...dostala ji v hodnotě 7000Kč-hurá-tři roky plavání zdarma! Pravidelně se zúčastňuji soutěže ve Scrabble a v místní soutěži v Bohumíně už se mi podařilo být třetí a druhá, tak snad jednou dosáhnu i na první místo. I tady na íčku už jsem párkrát vyhrála a dokonce jsem v posledním měsíci začala luštit i několik let opomíjený kvíz - ale při své skleroze občas zapomenu a pak mi chybí body :-) Teď jsem to začala řešit tak, že soutěžím ihned po půlnoci :-) Takže snad se štěstí unaví a přisedne i na vola. Myslím, že jsme národ soutěživý, jen - třeba v případě zdejší Fotosoutěže, aktéři často nečtou pravidla-ke své škodě.

Co když uslyšíte: Jste stará

Jitka Hašková 6.8. 11:30
Padesát mi bylo v r.1994, musela jsem měnit zaměstnání, mojí klikou bylo, že jsem byla programátorka a těch bylo málo, tak jsem místo sehnala. Později jsem měnila úplně obor a šla učit anglický jazyk, učitelů AJ je stále málo, takže nemám problém si i něco přivydělat při důchodu. Mám ale známé, kteří po padesátce měli velký problém sehnat místo, i několik let.

Dotek starých zlatých časů

Zuzana Pivcová 6.8. 11:11
To je překvapení! Věřím, že jste podědil nejen podobu, ale i moudrost a literární nadání. Moc jste mě potěšil!

Fotoreportáž: Jen takový hezký den kousek od Řípu

Zuzana Pivcová 6.8. 09:05
Při návštěvě Roudnice jsem sice Dortletku nezaznamenala, ale stejně se mi tam líbilo. A nejvíc cesta na Říp s Álou. Hezké fotky!

Kříž v lese

Zuzana Pivcová 6.8. 08:59
Ne nadarmo se součástí modlitby při mších stalo Pane, smiluj se. Díky.

Mládnutí pomocí jídla? Nenechte se krmit nesmysly

Věra Ježková 5.8. 16:04
Mládnout znamená jít proti ubíhajícímu času, což se dosud nikomu nepodařilo. Po nějaké estetické změně, třeba barvy či délky vlasů, můžu budit mladší dojem. Organismus však chátrá vesele dál. Na žádné zázračné potraviny nevěřím. Dá rozum, že je hloupost se přecpávat, jíst příliš tučná nebo sladká jídla. Člověk je všežravec, a proto nepovažuji za vhodné ani různé jednostranné diety. Takže staré, dobré: všeho s mírou. (Citron je taky trochu exotický, když u nás běžně neroste.)

Totalitní povídky z letiště

Zuzana Pivcová 5.8. 15:57
Tenhle výtečník měl naštěstí stále kliku. Někdo bohužel skončí při prvním riskantním pokusu. Hezky se to čte, ale ani se mi nechce pomyslet na to, co všechno se v takovém případě mohlo stát.

Užhorod - putování po českých a židovských stopách Podkarpatské Ukrajiny

Zuzana Pivcová 5.8. 13:38
Moc zajímavé vyprávění ze zajímavého zájezdu do někdejší části naší republiky. Mnoho Zakarpatských Ukrajinců bojovalo i za druhé světové války v 1. Čs. armádním sboru.

Litomyšl

Jitka Valachovičová 5.8. 10:36
Leni, tak jsem si fotky prohlédla tady = jsou moc pěkné!

Zase pražská MHD

Lidmila Nejedlá 5.8. 10:33
Jeden by snad ani nevěřil...škoda, že ty příběhy nedokumentujete fotografiemi.

Poznáte tento kostelík?

Marie Novotná 5.8. 08:24
Kouzelné místo.A mnoho zajímavého okolo.Náhodou vím.Byli jsme tam před lety a na parkoviště se sjížděly vateráni-tenkrát.Poslední obrázek prozradil hodně.

Dobrodružství nedělního oběda

Zuzana Pivcová 4.8. 14:01
Myslím, že je velké umění, jako dítě nejen psát, ale tak to i vnímat. Ať je nám kolik chce let. Ráda bych zažila pocity dítěte, ale u mě je to sice stále ještě určitá trvalá dětskost, avšak propojená s někdy až příliš zralým prožíváním. Díky za krásné vyprávění.

Vzpomínka

Hana Rypáčková 4.8. 11:40
Super poznatek , to by se mi líbilo i jinde, kde je parkoviště kilometry od objektu. Díky za reportáž...

Hrátky s češtinou - klíč

Jaroslava Handlová 4.8. 10:29
Helí, ten klíč jsem našla - hezky jsi to vymyslela. Snad moc neprozradím (1-13-1)

Hledáme modelky a modely na módní přehlídku v Písecké bráně

JUDr Jan Převrátil 4.8. 00:37
Je dobře, že máme příležitost být při tom, když se ty odvážné ukáží ve své kráse. Máte mé uznání a držím palce. Těšíme se.

Senioři v jižních Čechách

Zuzana Pivcová 3.8. 15:33
Sice jsi toho, Hanko, hodně poznala, ale za cenu velkého stresu, spojeného s péčí o takové množství lidí. Na to bych si se svou povahou netroufla. Ty jsi rozená organizátorka, pečovatelka a průvodkyně. Díky!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.