Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na skok v Saském Švýcarsku
Zuzana Pivcová 19.8. 13:12
Je škoda, že návštěvy takových kouzelných lokalit jsou komplikovány obrovským množstvím návštěvníků. Svědčí to na jednu stranu o chvályhodném zájmu, avšak co potom s tím? Všude zdržení, nepříjemné fronty, žádné soukromí. Dnes se dá těžko projít i Staroměstským náměstím. :-) Ale pojali jste to sportovně, jako správní sportovci, díky.
Pod oknem
Jitka Hašková 19.8. 13:09
Mooc hezký článek. Většinou čtu, jak děti lidem vadí, protože jsou hlučné. Ale děti se potřebují "vykřičet" a vyběhat, potichu to nejde.
Fotoreportáž: Švýcarsko
Soňa Prachfeldová 19.8. 09:03
Zdar turistice - užili jste si , už jen vzpomínka, ale krásná
Naše sjezdy
Naděžda Špásová 18.8. 13:18
Veršíky jsou to moc pěkné, Františku. Chci se zeptat, jak to děláte, aby se vám to na další pozvánce neopakovalo? To musí být docela fuška, to uhlídat. Ale určitě vám jich přeji ještě spoustu a hlavně ve zdraví.
Do Prahy za uměním se sklenkou v ruce
Drahomíra Stínilová 18.8. 13:09
Ani jsem nevěděla, že vloni něco takového bylo. Protože mám ráda výtvarné umění i fotografii a taky dobré víno, uvažuji o tom, že si voucher objednám. Nevíte, zda si ho mohu zakoupit i pro partnera, který na i60 nepíše?
Fotohádanky /11
Marcela Pivcová 18.8. 12:16
1. možná detail z nějakého otvírače, 2. spirálový blok nebo kalendář, 3. větrák od motorku z vysavače n. pračky, 4. část metly na šlehání, 5. dávkovací cukřenka, 6. asi stupnice od nějakého měřiče, kde se udávají hodnoty v procentech.
Setkání na Kuksu.
Naděžda Špásová 18.8. 10:23
Maruško, pozvání je to krásné a lákavé a určitě stojí za úvahu.
Dědeček a čert
Naděžda Špásová 17.8. 14:30
Pane Františku, to je hezké vyprávění. Ono vracet se v noci z hospody a lesem a v bouřce taky nažene strach. Zamlada jsem to zažila a bála jsem se fakt děsně. A nepomohl ani ten alkohol. Určitě máte v rukávu těch historek víc, že jo.
Karlova Studánka
Helena Votíková 17.8. 11:00
Lenko, děkuji za připomenutí, tady začínalo mé turistické dovolenkování s rodiči. Byly mi 3 roky. :-)
První roky v penzi. Jsou příjemné nebo nesnesitelné?
Blanka Macháčková 17.8. 10:13
Souhlasím, že štěstí přeje připraveným. Mít "plán" co budu dělat a finanční rezervu za co to uskutečním. A pokud má člověk to štěstí, že žije v páru, je třeba jeden druhého hecovat k aktivitě. Každý z nás má líná období, kdy se nechce. A to může být začátek konce aktivního důchodu.
Mýdlová víla 2 - tulipán
Zuzana Pivcová 16.8. 17:29
Helenko, potřebovala bych takové pohádky na CD a přehrávat si je před spaním.
Všemu záleží na mně
Naděžda Špásová 16.8. 14:52
Přiznám se bez mučení, že paradoxně nevím, jak na tohle vyznání reagovat. Tedy pokud si správně vykládám výraz paradox. Možná, že bude stačit, když napíšu, že je odvaha přiznat své pády.
Sdílení. Radost nebo povinnost?
Mirek Hahn 16.8. 11:58
Nejlepší je na konci..., znát míru ! Je mnoho lidí, bez rozdílu věku, kteří jsou tolik lační nových věcí, nových komunikačních technologií, nových "smart" spotřebičů..., že se od nich nedokáží odpoutat. Je to vábivé, mít na dosah možnost komunikovat s celým světem. Jen nevím jaký smysl má soutěžení o víc lajků, postů, twítů, smajlíků a nevím jak se všechny ty plytké virtuální elementy jmenují... Sdílet láhev dobrého vína se ženou, kterou mám rád je, myslím, jiná kvalita :-)
A dávat místo brát
Jiří Libánský 16.8. 08:03
Něžnost a nádech nostalgie vyjadřuje s dokonalým zpracováním silnou nosnou myšlenku. To nemá chybu.
Putování po Podkarpatské Rusi - Solotvino, Siněvir a Ivano-Frankovisk
Zuzana Pivcová 15.8. 14:34
Cestuji s Tebou ráda. Věřím, že co v této oblasti schází na rozvoji, to nahradí ochota a přátelskost lidí. A věřím, že se všude rozvíjí znalost angličtiny. Mám zkušenost i z Albánie a samozřejmě slyším i Rusy v Praze. Nepochybuji o tom, že v cestovním ruchu je angličtina na denním pořádku.
Můj úsměvný příběh z vojny
Eva Mužíková 15.8. 14:06
Tak to je příspěvek na pět hvězdiček... Věřím, že si na to, jak jste uvedl velitelstvi v omyl ještě po letech vzpomenete rád.
Hrátky s češtinou - přidej písmeno
Marcela Pivcová 15.8. 09:52
Helenko. k Vašemu oblíbenému tématu Hrátky samozřejmě přidám: bob - boby - bobr, kur - kurt - kurz, kra - krab - kras - krach - kraj - krav - a jestli nevadí čárka, tak i krám - krát - král... a zdravím "Královnu Hrátek"!
To si nikdy neobléknu! Ale proč?
Jana Šenbergerová 15.8. 09:30
Na tuto otázku je snadná odpověď: Protože se v tom necítím dobře. A že se v tom necítím, to poznám, když si to obléknu. Vyzkoušet se dá leccos, ale nosit rozhodně ne. Párkrát jsem dala na dobré rady, jak mi něco sluší, ale brzy jsem se oblečení zbavila, protože mi v něm vůbec nebylo dobře. Takže experimenty klidně, ale cingrlata za každou cenu, to ani náhodou. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.