Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poznáte tento kostel?

Naděžda Špásová 23.8. 18:33
Našla jsem to, až tam půjdete, vemte si s sebou sušenky Be Be.

Putování po západní Ukrajině - Lvov

Zuzana Pivcová 23.8. 18:07
Celé vyprávění se mi moc líbilo a hodně vylepšilo mé nepříliš velké znalosti o tomto kraji.

Hodolanská omáčka: vydatné jídlo z „Holomóca“

František Schmíd 23.8. 14:15
Určitě zkusíme! Dík a zdravíme Schmídovi

Hrátky s češtinou - V

Blanka Macháčková 23.8. 12:22
Šikovná! (Velmi, velmi vtipná vypravěčka.)

Potkan

Hana Rypáčková 22.8. 14:30
Veselá příhoda. Jednou moje stará matka usoudila, že má v bytě myš.Moc jsme jí nevěřili a tak jsme políčili do pasti sýr.Vážně zmizel. Další návnada byls jen nakousaná, asi byla myš vyrušena. Ale byly to veliké hlodáky.Zavolali jsme policajty, už nějaké potkany ve sklepích řešili. Opravdu byla v obýváku zahnaná do rohu velká myš, potkan.Byla jsem zvědavá, jak ji policie odchytí.Houby, odchytí, střílelo se po ní a ten nepořádek.Prý se potkan dostal do prvního patra záchodem..Maminka odmítala žít s kočkou, ale už se neobjevil. Do domů kladou otávené granule.

Výlet do Českého Švýcarska

Zuzana Pivcová 22.8. 13:38
Je to už dávno, co jsem tam byla na výletě. Od té doby jen čas od času projedu kolem vlakem směrem k hranicím. Pamatuji si, že jsme pluli na lodičce a průvodce najednou zatahal za nějakou šňůru a pustil na nás vodopád. To mi utkvělo z dětství, nevím, zda to tam je stále.

Svilušky útočí. Napadají kočky, psy i lidi

Jaroslava Havlíčková 22.8. 11:56
Právě s nimi zápolíme, z pěti psů jsou dva neustále v problému, zajímavé ,že ti čistokrevní :).

Poznáte tento kostel?

Naděžda Špásová 22.8. 09:49
Našla jsem to tentokrát hned. Bydlí tak kdosi z Pevnosti Board.

Začít s jazykem po šedesátce? Ano, je to trend

Jitka Hašková 21.8. 15:46
Začít se učit lze v každém věku, starším to jde pomaleji a musejí tomu věnovat více času.

Hrátky s češtinou - předáci

Eva Mužíková 21.8. 15:46
a-kord, b- rod, d-olina, e-liška, f-aleš, h-ledík, k-luk, k- věta, l- ano, m- ráz, m-rak, m- učit, n- udit, o- patrný, o- sel, o kopat, o sahat, o krášlit, o mýt, o sekat, o jet, o pít,..

Někdy člověk dogma potřebuje

Eva Mužíková 21.8. 15:21
Přečetla jsem celý příspěvek, snažila jsem se porozumět, ale odpovědět nedovedu. Ráda si přečtu odpovědi jiných,.

Jiřinky - ozdoba pozdního léta

Věra Lišková 21.8. 11:23
Jiřinky mám ráda, líbí se mi květiny, které se dají vyšlechtit do množství krásných odstínů barev a tvarů.

Poznáte tento kostel?

Naděžda Špásová 21.8. 10:19
Díky nápovědě jsem to našla. S jedním slavným rodákem jsem pracovala. Občas s ním byla i legrace. Chřest zrovna nemusím.

Seriály vážné i nevážné, vážně i nevážně

Věra Ježková 20.8. 13:48
Seriály už hodně dlouho nesleduji. Nikoliv kvůli času. Nebaví mě. Kdysi se mi líbily citovaný Jake a tlusťoch a Colombo, absolvovala jsem několik dílů Rexe. Mým oblíbencem byl Big Ben. Panství Downton mi unikalo z organizačních důvodů – myslím, že by se mi líbilo. Byla jsem nadšena Forsyty - starší i novou verzí. Nevím proč, ale nemůžu naše seriály. Kdybych si mohla přát vidět ještě nějaký seriál, byl by to Já, Claudius. Dereck Jacobi je pro mě nezapomenutelný.

Bez emoční inteligence se nežije příliš dobře

Jana Šenbergerová 20.8. 13:00
Jsem na tom podobně, jen musím konstatovat, že i na mé nevyslovené myšlenky často dojde. A to je rozhodně nepoužívám k programování. :-)

Jídlo a spánek. Jak spolu souvisí?

Libor Farský 20.8. 11:39
Paní Hofmanová, Vy jste neuvěřitelně všestranná.

Sovinec a cesta krásnou krajinou

Jitka Hašková 20.8. 09:05
U hradu Sovinec jsem se stavila s kamarádkou loni v listopadu na cestě z Karlovy Studánky do Prostějova. Hrad byl samozřejmě zavřený, alespoň jsme se dostaly na na nádvoří. Někdy bych se tam ráda podívala.

Cibule

Hana Rypáčková 20.8. 07:08
Trochu jsem se zalekla, na oslavě čtyřicetin se ozval vtip:" Jaký je rozdíl mezi ženou ve čtyřiceti a cibulí?" Vyslovil to sice blb, ale nezapomenu to. Báseň je krásná a vypudí mi ten hloupý vtip, kdykoli budu loupat cibuli a nebo navzdory věku se svlékat. Díky za ní.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.