Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zájem o bazény prudce roste. Díky počasí i nižším cenám

Ivana Mrázková 27.8. 18:32
My jsme si letos taky pořídili menší bazén, konkrétně tento: https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-na-zahradu/bazeny/bestway-bazen-s-konstrukci-305x076-m-s-kartusovou-filtraci , velmi snadno se udržuje a ani to nezabere tolik času a my se máme aspoň kde ochladit.. no jo, koupaliště už nejsou nic pro nás.

Koutek cizích jazyků: Azbuka nebo abzuka?

Jitka Hašková 27.8. 13:10
Rusky jsem kdysi uměla dost. Měli jsme v 50. letech kroužek ruštiny, který vedla průvodkyně z Čedoku a chodili jsme v Praze po památkách. To mně hodně zajímalo a bavilo a také jsem hodně poznala Prahu, po srpnu 68 jsem přestala mluvit rusky a zapomněla, nevadí mi to a nepotřebuji si ruštinu připomínat.

Hrátky s češtinou: před i za

Jitka Hašková 27.8. 11:19
Bezva. Kde na to bereš čas?

Zůstane země naší živitelkou?

Jitka Hašková 27.8. 11:16
Výborně! I když práci v zemědělství nerozumím, zažila jsem ji jenom na brigádách a stavěla jsem panáky ze snopů, uvědomuji si velkou jeho důležitost a bolí mně u srdce, když se dozvím o aroganci některých nových vlastníků půdy, že si budou orat, jak chtějí, že jim nikdo nebude nařizovat, že nemají orat brázdy s kopce. Doufám, že tato výstava trochu přispěje k obrození našeho zemědělství.

Počátek světa, aneb tak trochu šlitrovská říkanka....

Janka Dudová 27.8. 07:54
Palec nahoru za odvahu. Nejdřív jsem si myslela, že je to naaranžovaná hádanka. A potom jsem nemohla uvěřit, že to není rozkostičkované. V dnešní době počin a natur obrázek, který na internetu pro běžného uživatele nenajdete. Nelíbí se mi současná korektní doba a autocenzura. Je to umění, nevadí mě.

Psí hotely. Jak vybrat ten pravý?

Eva Mužíková 26.8. 17:39
Já osobně mám zatím možnost v případě potřeby umístit Berta u kamarádky, nebo do rodiny syna. Je to tak, jak se zde píše. I když vím, že o něj bude dobře postaráno, těžko naše odloučení snášíme. Jsme na sebe oba velmi fixovaní, jà snad více než on. Vítám vždy každou informaci, jak odloučení Bert prožívá. Proto také, když jsou u mne na hlídání několikrát do roka pejskové od příbuzných, skoro denně posílám fotky, zprávy i videa, jak se jejich miláčkovi daří. Pravdou je, že u mne si pejskové nestýskají, jsou zde jako doma. Já jsem po čtrnácti dnech sice trochu vyčerpaná, neboť rozdávám lásku na dvě strany, ale spokojená, že jsem udělala vše pro klid v psí sušičce. S hotelem pro psy zkušenost nemám. Je jasné, že záleží na tom, na jak zodpovědného majitele narazíte. Kdybych tento hotel provozovala já, určitě by bylo o pejsky postaráno vzorně jak po stránce ošetřování, ale hlavně po stránce citové. Nekecám, znám se:)))))))

Vnitroblok

Elena Valeriánová 26.8. 13:12
O tomto jsem nikdy neslyšela, ale je to zajímavé. To by se mi líbilo, alespoň nakouknout. Díky.

Od dětství k dědství

Zuzana Pivcová 26.8. 12:05
Asi to tak občas bývá. Ale u Vás určitě ne.

Švýcarské Alpy

Naděžda Špásová 26.8. 11:19
Hani, udělali jste si krásný výlet. Švýcarsko je moc pěkné, před mnoha lety jsem tam taky byla, ale jen na skok. Hlavně, že jste to zvládli a fotky máš taky super.

Hnízdění čápů 2017 u nás

Elena Valeriánová 26.8. 10:22
Leni, dnes ráno jsem si říkala, že se tě musím na tvé čápy zeptat. To když jsem viděla jednoho jediného u nás jak upravuje a čistí hnízdo. Sporadicky se tam objevují dva, ale nevím jestli jsou to mladí a nebo rodiče. Snad se celé rodince daří dobře.

Jaká vína budete moci ochutnat na WINE&ART PRAGUE 2017?

Miluše Převrátilová 26.8. 09:41
Ano, víno je opravdu druh umění. Upřednostňuji víno si vychutnat, objevit a pochopit ho. K tomu ještě příjemnou společnost a můžeme se začít rozplývat nad úžasným uměním pánů vinařů. A v období babího léta se sklenkou v ruce navštívit vybrané umělecké galerie a doslova VŠEMI SMYSLY si užít okamžiky spojení slasti tvarů a barev výtvarného umění je vynikající záležitost.

Kanada – od koňské farmy do Vancouveru

Jaroslava Handlová 25.8. 19:50
Vyprávění o Kanadě mne vždycky potěší. Na tak krásnou krajinu bych se vydržela dívat i procházet ji velmi dlouho, včetně měst! Díky za fotky, takových bych si přála více.

Hrátky s češtinou - pravolevo

Marcela Pivcová 25.8. 18:18
Helenko, tentokrát mne napadlo to, co v lidové mluvě doopravdy existuje a spolu souvisí: Když se někdo dokáže jaksepatří upravit, potřebuje si pak rozhodně i ulevit.

Boj

Naděžda Špásová 25.8. 13:27
Ano,vždycky je smutné, když odejde hodný člověk. Ať se říká co chce, na to nejsme nikdy připraveni. Sama jsem si to prožila před 8 lety a se vším, co k tomu patří. Je od vás hezké, že takto na kamaráda vzpomínáte.

Jeseník město a Lázně Jeseník

Naděžda Špásová 25.8. 10:29
Leni, to je paráda. Líbí se mi, jak to máš uspořádané, já to tak neumím. Vím, že jsou Jeseníky krásné a lázně taky. Mám kamarádku, která tam občas zajede a moc si to pochvaluje. Škoda, že je to daleko. Fotky jsou super.

Čísla dokáží prozradit víc, než tušíme

Jana Šenbergerová 24.8. 22:51
Pod poslední tři věty se podepisuji a doplňuji, že díky ní mohu lépe porozumět i sobě a svým světlým i stinným stránkám. Nedám na numerologii dopustit.

Ráno na Pasohlávkách

Naděžda Špásová 24.8. 13:35
Blanko, jak poeticky přiblížené ráno. Jen ten kemp by mi trochu vadil. A kde jsou fotky s tou krásou?

Poznáš tento kostelík?

Anna Čípová 24.8. 11:20
Bezva nápověda, našla jsem rychle.

Fotoreportáž: Víkendové couračky

Blanka Macháčková 24.8. 11:20
Je tam u vás moc hezky. Nedivím se, že vyrážíte jen tak na couračky. A přinést si ještě večeři - perfektní.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.