Přehled posledních diskuzních příspěvků

Proč se ze mne stal na "stará kolena" spisovatel?

Zuzana Pivcová 31.8. 14:01
Vaši podnikavost chválím. Věřím, že máte hodně o čem vyprávět. Já sama se k vydání své knížky (veršů) nedokopu. :-)

Díkuvzdání

Věra Ježková 31.8. 10:16
Krásně poetický úvod k blížícímu se podzimu, který mám z celého roku nejraději.

Poznáte tento kostel?

Mirek Hahn 31.8. 09:08
Našééél. Já pro ten sever mám slabost.... :-)

Poznáš toto nádraží?

Marie Seitlová 31.8. 08:15
Poznávám, líbí se mi. Při přestupu může pršet a vůbec to nevadí.

Tento rok je poněkud podivný

Zuzana Pivcová 30.8. 15:58
Někdy mi připadá, že čím víc člověk myslí na pochmurné věci, tím víc si je přitahuje. Tento rok, i když pro mě v některém ohledu není zvlášť veselý, mi nijak podivný nepřipadá, a to přeji i Vám.

Bez pejska vstup zakázán

Zuzana Pivcová 30.8. 15:44
To by bylo něco pro Evku Mužici nebo pro Soňu a jejich miláčky. :-)

Fotoreportáž: Země živitelka 2017

Zuzana Pivcová 30.8. 15:41
Za fotografie, které dobře doplňují můj předchozí článek, děkuji.

Když mluvíte pravdu, tak vám nikdo nevěří. Proč?

Libuše Křapová 30.8. 13:40
Zdenku, historka je teď humorná, ale tehdy to opravdu zřejmě k smíchu nebylo :-)

Proč je dobré napsat závěť

Mike Knizak 30.8. 12:07
Nejhloupejsi zakon o neopomenutelnych dedicich.Jako malolety neopomenute;ny dedic ,prosim ano.Ale dospely neopmenutelny dedic ?,proc? .Po rozvodu bylo dcere 20 roku. Nepomahala mi z mym podnkanim ,ziskal jsem nejaky majetek od te doby a ted mam pamatovat na ni , a mit starosti ci bude v zaveti a ci ne?Chore a nesmlslne .V tomto je taky zakon jen paskvil a nedomysleny .

Osvědčený recept na hruškový džem

Elena Valeriánová 30.8. 11:22
S napětím jsem četla až do konce a tam jsem zjistila, že vaše vaření hruškového džemu dopadlo stejně jak to moje. :-) Vařila jsem jí před třemi lety, jen s tím rozdílem,cze já jsem hrušky musela koupit. Výsledek byl úplně stejný. Ještě je jedna sklenička té nahnědlé břečky ve špajzce, ani po takové době se z ní džem nestal. Konec čekání zamíchám s džemem nedžemem otruby slepicím.

Zdeněk Srstka: Lidi, mám vás rád!

Věra Ježková 29.8. 16:06
Chcete mě? sledujeme pravidelně. Líbí se nám reportáže předcházející nabídce pejsků a kočiček, z nichž si pak vybíráme ty podle nás nejhezčí. Je vidět, že paní Kubišová i pan Srstka mají ke zvířátkům moc hezký vztah. Budeme rádi, když nás budou svým pořadem ještě dlouho provázet.

Poznáte tento kostel?

Jitka Hašková 29.8. 13:59
byla jsem v tom městě před 50 lety, tak si kostel nepamatuji, našla jsem rychle.

Byli jsme na chmelu

Naděžda Špásová 29.8. 13:27
To o čem, Františku, píšete, opravdu důvěrně znám, chmelnice tenkrát byly všude. Ale určitě jsem moc nejásala, když jsem tam musela jít. Na druhou stranu musím přiznat, že jako studentka to už bylo lepší. Dnešní študáci už to neznají, hlavně proto, že těch chmelnic už tolik není.

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 29.8. 10:06
Mně pomohl rok povýšení na město, takže už vím.

Lehokolo, aneb parádní svezení nejen pro seniory

Jarmila Komberec Jakubcová 28.8. 13:48
Ti vysmátí senioři na kolech jsou asi v pohodě. Já ale raději zůstanu u toho svého "normálního" kola. Ležet pak můžu v posteli.

Kryštofovo Údolí a Údolská pouť

Drahomíra Stínilová 28.8. 12:04
Moc hezký kout a hezké povídání o něm. Donutilo mi to najít si ho na mapě. I když mě navedla Rokytka do Jizerských hor.

Jsou ještě chodci na chodníku v bezpečí?

Naděžda Špásová 28.8. 10:19
Tak tohle bude problém asi všude. U nás v Ústí se s tím taky občas setkám, ale není to naštěstí tak často, jako na rovince v HK.

Je jak já

Jarmila Komberec Jakubcová 28.8. 09:52
Opět krásné verše. Dík Zuzanko.

Přetížení senioři? Ano, přibývá jich

Hana Práglová 28.8. 08:23
Myslím,že právě já patřím do této skupiny.Ale domnívám se,že kdybych měla vėtší dostatek času třeba na sebe než na jiné,cítila bych se ješté unavenější.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.