Přehled posledních diskuzních příspěvků
Naučte se nakupovat výhodně na internetu
Danuše Onderková 4.9. 09:09
Na internetu nakupuji celkem často. Nakupuji přes slevové portály, ale i v klasických e-shopech. Tam nakupuji přes vratné peníze a nějaké procento se mi vždy vrátí. Dlouho jsem tomu nevěřila, ale vyzkoušela jsem to a opravdu jsem peníze dostala zpět. Vždyť i 200 korun nebo i více nenajdu na ulici.
Dokud neporostou peníze na stromech aneb Jak mě dědeček nenaučil kouřit
Věra Ježková 3.9. 15:38
Líbí se mi váš smysl pro detail. A svého dědečka úplně vidím.
Můj pohled na život
Zuzana Pivcová 3.9. 11:59
Tvůj článek je pro mě mnohem cennější než debaty o náboženství, např. v Ringu. Děkuji, že taková jsi.
Srdečné pozdravy ze Singapuru - Právo na vítr ve vlasech II
Jan Raška 3.9. 08:54
Pane Čepelko, portál i60 jde do toho s vámi! Věřím že se najdou další partneři.
O klobouku zámecké paní a taky trochu o české královské koruně
Zuzana Pivcová 2.9. 17:40
Díky své 27leté práci ve vojenském archivu do března letošního roku jsem se samozřejmě dostala i k dokumentaci související s atentátem na Heydricha. To jsou věci celkem známé. Vzpomínám si ale vedle toho na rozhovor někdejšího našeho zpravodaje Cyrila Smolíka s Linou Heydrichovou někdy koncem 70. let v jejím tehdejším bydlišti. Vzpomínala na Panenské Břežany jako na idylickou dobu a tvrdila, že neměla vůbec ponětí o nějakých vyhlazovacích táborech nebo popravách v protektorátu. V archivu ve Freiburgu v SRN jsem však četla v dokumentaci korespondenci Heydrichové, tehdy již vdovy, s úřadem Státního ministra K. H. Franka. Žádala pro práci na své zahradě a v zámku další židovské vězně z Terezína. Zároveň chtěla vybavení, např. nový psací stroj, z majetku zkonfiskovaného v bytech deportovaných židovských občanů u nás. V té době už jako osoba neměla pro velení SS u nás žádnou cenu a její žádost si přehazovali a nevěděli, jak ji odmítnout, protože se všude už šetřilo. Touto dokumentací tedy mohu potvrdit údaj ve vyprávění, že v zámku pracovali židovští chlapci. Vím také o smrti syna Klause, který při hře vběhl pod kola auta. Šlo o tom zpravodajské hlášení do Londýna, že "si to kluk zavinil sám". Děkuji Vám i paní Heleně za vyprávění. Dějiny 2. světové války jsou pro mě nesmírně zajímavé.
T.G.Masaryk pod palmami v Izraeli
Marie Seitlová 2.9. 14:21
Slova Jarmilky mohu potvrdit. Při mé návštěvě Izraele často průvodce hovořil o T.G. Masarykovi. Jeli jsme i kolem kibucu, který nese jeho jméno. Moc pěkný článek.
Fotoreportáž: Poněkud smutná ZOO
Naděžda Špásová 2.9. 10:13
Elen, je mi líto těch zvířat. Lidé jsou hloupí a sobečtí. Já zoologické zahrady moc nemusím, právě pro ty klece. Stejně tak cirkusy. Fotky jsou ale pěkné. Aspoň, že jste si spravili chuť v Bazilice a dobrým obědem.
Poznáš nádraží?
Jitka Mošovská 2.9. 09:05
Zámek i štíty domů jsem poznala. Jaké pěkně rekonstruované nádraží mají, že?
Jednoduché účesy pro zralé dámy. Existují?
Jana Šenbergerová 1.9. 15:38
Všechny uvedené účesy se mi líbí, i když po dlouhých vlasech už rozhodně netoužím. Když jsem musela změnit kadeřnici, trvalo rok, než jsme si padly do noty. Vyhovuje mi účes "ráno vstanu, prohrábnu si vlasy prsty rukou a mohu mezi lidi". Přesně to vystihla paní Ivana.
Není Novina jako novina
Zuzana Pivcová 1.9. 13:19
To je krásný viadukt! A díky za veškeré informace o něm.
Teplice a Johann Sebastian Bach
Zuzana Pivcová 1.9. 12:57
Varhanní hudbu miluji, a nejkrásněji to pro mě zní v kostele na barokních varhanách.
Bournemouth: Ráj studentů, babiček a dědečků
Jana Šenbergerová 31.8. 14:55
Pěkně "hutný" článek. Ráda jsem si rozšířila anglické obzory.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.