Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nemám s kým mluvit. Co s tím?
Olga Štolbová 9.9. 09:07
Ano, ano, ano. Jsem na tom stejně, mluvím doma s kytkama, s radiem, s televizí. Už nemám ani kočičku, s tou jsem si povídala o všem a ona o to stála, to bylo na ní vidět. Opravdu mám ráda samotu, ale když je něčeho moc...
Bílý kůň, dva psi a jedna rakev
Lidmila Nejedlá 8.9. 18:58
Skutečně - temná minulost a její skutky zanechaly dlouho hořkou příchuť na všem, co s ní souviselo, i na věcech neživých.
Bílé čáry nad hlavou
Zuzana Pivcová 8.9. 15:55
Vím, že jeden kolega takto sledoval letadlo, s nímž letěla dcera na dovolenou, ale pro mě by to byly docela nervy. Ale líbilo se mi, když v letadle, v němž jsem byla jako pasažérka, se průběžně ukazovalo, kde se právě nacházíme, a různé technické parametry.
Prospívají kočkám granule?
Zorka Horká 8.9. 08:12
Moje kočka tohle určitě neví. Jinak by přece neloudila třeba meloun :)
Jak jsem málem přišel o oko!
Eva Mužíková 7.9. 14:17
Františku, svatá pravda. I když mnohdy nejde o zlý úmysl, následky mohou být nebezpečné. A to neplatí pochopitelně jen mezi dětmi. Můj vnuk před čtrnácti dny hopsal s kamarády na trampolině. Jeden z těch větších kluků ty druhé dva jen tak z blbosti srazil hlavami k sobě. Honzík skončil na chirurgii s ošklivě naraženým nosem, hrozila zlomenina nějakých kůstek... vytrpěl si své, ovšem nevím, zda to toho původce poučilo.... Všichni rodiče seděli vedle , nic se s tím dělat nedalo..
Hrátky s češtinou - PO
Lenka Hudečková 7.9. 11:21
Helenko, Ty se vyblbneš - postel - po ??? Pokrm - po krmi? Pořadač - po řadě?
Pozvání na kávu
Lenka Hudečková 7.9. 11:17
Děkujeme, paní Věrko, za pozvání. Takové kavárničky bývají nejkrásnější :-)
Domácí vinotéka
Mirek Hahn 7.9. 10:32
Až se producentům chladniček na víno podaří odpoutat od kompresorového chladícího systému, začnu se zajímat... Chladnička na víno by byla skvělá věc, kdyby nebyla tak hlučná. V obytné místnosti (kde ji chci mít po ruce) ten přístroj spolehlivě zabije komorní atmosferu. Naliju sklenky, pustím potichu něco pomalého, přivřu oči..... a v tom.... ZZZZZZZZZZZ ZZZZZ....., do pěkného večera se zapojí 40db chladícího systému. Umísťovat vinotéku kamsi na chodbu, do sklepa, prostě tak daleko aby nebyla slyšet pro mne nemá smysl.
Fotohádanky /12
Zuzana Pivcová 6.9. 17:27
Sekaná, drátěnka na nádobí, druky u něčeho, karbanátky, zip, libové maso nebo šunka.
Ráno po flámu
Lidmila Nejedlá 6.9. 16:02
A to není špatné, takový úklid v alkoholovém opojení. Je hezké, probudit se do uklizeného bytu a to v kteroukoliv hodinu. To vám fandím.
Hubnutí po menopauze. Proč to nejde?
Věra Ježková 6.9. 10:48
Od mládí jsem byla štíhlá. V jídle jsem se nemusela omezovat. Ve 42 letech jsem přestala kouřit a přibrala jsem. Asi za tři měsíce jsem byla na původní váze. Za pár let jsem začala užívat hormony. Přidaly se stresy v zaměstnání a s maminkou. Duši jsem léčila hlavně větším množstvím své oblíbené hořké čokolády. Váha šla nahoru. Dlouho jsem tomu nevěnovala pozornost, majíc jiné starosti. Jen jsem si pořídila větší oblečení; na hubnutí jsem neměla sílu. Pak jsem přestala užívat hormony. Odešla jsem do důchodu – dobrovolně o dva roky dřív. Maminka musela do DS. Život se mi zklidnil a já jsem postupně začala snižovat konzumaci sladkého. Asi po roce jsem se dostala na „ideální“ váhu; jsem zase štíhlá. Jen už se hlídám, abych nepřibrala.
Letní toulání II.
Jana Šenbergerová 5.9. 11:15
Tam jsem byla v roce 1973 ... V Aši o něco později. Zbyly nostalgické vzpomínky.
Michal Horáček: Jsem staré železo
Hana Rypáčková 5.9. 07:48
Já jsem ho fakt brala, ale to se nijak nedral do politiky. V tomto článku je mi protivný.
Stud. Největší nepřítel seniorů
Elena Valeriánová 4.9. 22:31
Máme podobný případ v našem domě. Je to velmi těžké, jak pomoci, když ten kterého se to týká, pomoc odmítá? Možná v článku mohly být uvedeny telefonické kontakty na linky pomocí (Život 90). Třeba by to někomu pomohlo, dodalo odvahu.
Co je to CoURAGE? Odvaha vystoupit z řady
Zuzana Pivcová 4.9. 18:56
Hanko, to je velice zajímavý a kvalitní rozhovor, který zároveň vypovídá i o kvalitě zlínských módních přehlídek, na nichž máš velkou zásluhu. Díky.
Vojno, povol
Zuzana Pivcová 4.9. 13:11
Máte pravdu v tom, že většinou muži po letech vzpomínají na vojnu rádi, i když v době povinné vojenské služby na ni dost nadávali. Ano, vynecháváme, jak jste to nazval, ty uzlíčky!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.