Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kuchtička
Zuzana Pivcová 17.9. 09:45
Je pravda, že napíšu nějaké básničky, ale takhle pěkně vařit neumím. A Vy umíte obojí!
Hladem k dlouhověkosti. Jenže vždy to nefunguje
Hana Rypáčková 17.9. 08:27
Myslím si, že fungující hormony, které ovlivňují všechny orgány, jsou základem dlouhověkosti .Hospodaření s cukrem, z toho vyplývající množství potravy potřebné k životu nezatěžuje tělo zbytečnou nadváhou, šetří se klouby, pohyblivost zaručuje aktivitu.Věřím na hormony a životní optimismus.
Loučení
Naděžda Špásová 16.9. 18:56
Všechno jednou končí, naštěstí vám, Leničko, zůstanou přátelé a hlavně krásné vzpomínky. Ty vlčí máky jsou krásné. *****
Židé ve Francii
Olga Štolbová 16.9. 17:38
Asi jsem hloupá, ale spíš nevědomá. Nechápu antisemitismus, nevím, proč někomu vadí, že je někdo žid, černoch, cikán. Rozlišuju lidi na slušné a neslušné, poctivé a nepoctivé. Doufám a věřím, že takových je nás většina. Díky...*****
První rande po šedesátce
Eva Balúchová 16.9. 09:28
Nemyslím,že autorka myslela první rande v životě,ale první rande po 60.
Bude podzim, blíží se sv. Martin
Jiří Hudeček 16.9. 06:57
Ahoj Petře. Ty mi dáváš! Už tu vůni pečené husy také cítím z kuchyně...
Buďte "Profibabi" - nabídněte rodinám hlídání dětí
Zuzana Pivcová 15.9. 17:42
Před lety jsem (rouhačsky) prohlašovala, že než ještě někdy učit, to raději na pracák. Teď mě někdy napadne, že bych cvičně nějakou soukromou výuku němčiny vzala. K jinému se nehodím, ale zatím nevím. :-)
Medově-ořechové hodování po Valašsku
Zuzana Pivcová 15.9. 12:21
Mám med ráda, ale jedna známá lékařka z Institutu celostní medicíny Dr. Jonáše mu moc nefandila. Její názor byl - jen příležitostně jako lék, nikoliv jako běžná potravina.
Vším, čím jsem byla, jsem nebyla ráda
Zuzana Pivcová 15.9. 11:53
Váš článek mě hodně pobavil, protože mi připomíná vlastní kariéru. Ačkoliv jsem v zaměstnání vesměs vždy měla úspěch a byla brána za určitou novátorku (ať ve výuce cizího jazyka nebo ve vojenském archivu), hlavně učení mě vůbec nebavilo. Přitom posluchači to na mně nepoznali a chodili ke mně rádi. V archivu jsem byla ráda hlavně v 90. letech, když se hodně jednalo s cizinci. No, vlastně jsem se našla až tam, kde jsem si v mládí přála začínat - v žurnalistice. :-)))
„A v Lesním baru už jste byli?“
Zuzana Pivcová 14.9. 10:03
Leni, tenhle článek se mi omylem zveřejnil už před 3 dny. Ale protože by předběhl začátek Tvého vyprávění o vaší cestě, stáhla jsem ho zpátky a objevuje se v plné kráse až nyní!!
S rakytníkem dojdete až do stovky
Zuzana Pivcová 14.9. 09:38
Vzpomínám na svou návštěvu v Binzu na Rujaně, kdy je tam v září vše ve znamení rakytníku (Sanddorn). Koláče, nápoje, marmelády, likéry, přírodní kosmetika. Centrum města doslova jeho barvou září.
Poznáte tento kostel a kapli?
Zuzana Pivcová 14.9. 09:34
Ačkoliv to tam vůbec neznám, podle nápovědy jsem se někam dostala. Vychází řeka i barokní přestavba kostela podle jednoho z apoštolů. Je to tak?
Vlastně všechno
Blanka Macháčková 14.9. 07:41
Myslím, že vaše verše by vám mohl ledasjaký básník závidět. Po ránu hezké pohlazení.
Kos – ostrov, který se otřásl
Jana Šenbergerová 13.9. 20:09
Tomuto "ptačímu" ostrovu přeji, ať už ho nic zlého nepotká a turisté se na něj zase a rádi vracejí. Pěkně jste ho svým článkem podpořila.
Vlajka stoupá vzhůru
Anna Čípová 13.9. 15:07
Jarmilko, krásně se to četlo a vzpomínalo. Íčku jsme ostudu neudělali. Eva B. zvítězila v táborové olympiádě a v šipkách, ze vzduchovky střílel nejlépe Otta Nosek a Marta N. skončila čtvrtá. S písní, kterou připravila Hanka Práglová, skončil náš oddíl v Talentmánii na druhém místě. V úklidu pokojů náš oddíl taky bodoval. Na Horní Bečvě bylo fajn a dík patří Hance, která nás na tábor upozornila.
Portál i60 baví seniory již šest let
Mirek Hahn 13.9. 12:36
Gratuluji redakci i čtenářům k opravdu zajímavému společnému dílu !
Podzim
Mirek Hahn 13.9. 11:10
Také mám rád podzim... Z přírody mizí řvoucí a telefonující výletníci, sice nastává invaze houbařů ale ti jsou většinou v lese ohleduplní. Začínají ranní mlhy, snadný úlovek pro fotografy, kteří nejsou líní si přivstat. A s chladnými večery přichází atmosféra vhodná pro kávu a sklenku brandy nebo portského :-)
Na Mělník za vínem, památkami i výhledy
Mirek Hahn 13.9. 09:22
Mne by zajímalo to mělnické víno... Před lety jsem zkoušel červené (už nevím odrůdu) a bylo to velké zklamání. Nemáte někdo zkušenosti jaké víno z Mělnické oblasti je pěkné ?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.