Přehled posledních diskuzních příspěvků
Seniortour 2017
Mirek Hahn 21.9. 10:25
Opravdu zajímavá akce. Přiznám se, že ji sleduji raději než zprávy o profi sportu.
Den třetí: Mladí chlapci a dívky převlečení za seniory
Věra Ježková 20.9. 19:28
Skvělá reportáž, moc mě rozesmála. Dobře se bavte!
Marie Příhodová: Reflexní terapie není žádná magie
Ladislav Vesecký 20.9. 17:00
Reflexní terapie je skvělá. Sám jsem byl a doporučiji.
Senioři vítáni aneb Zlaté české ručičky v Pelhřimově bez bariér
Věra Ježková 20.9. 16:32
Pelhřimov je mé oblíbené město. Byla jsem v něm několikrát; jezdívala jsem na chalupu vzdálenou asi 20 km. Navštěvovali jsme nedělní dopolední koncerty na náměstí, přijeli jsme se tam podívat v rámci Dnů evropského dědictví, v Muzeu rekordů a kuriozit jsme byli samozřejmě také. Těm, kteří toto půvabné město na Vysočině ještě neznají, mohu jeho návštěvu vřele doporučit.
Škola v přírodě
Blanka Macháčková 20.9. 14:09
Hezká vzpomínka. I teď jsou takoví ochotní učitelé, jen jsou svázáni často nesmyslnými předpisy, příkazy a zákazy. Také znám spoustu písní, které nás naučila matikářka. A k tomu ještě zvládla i matematiku!
Praha trochu jinak
Zuzana Pivcová 20.9. 11:12
Jsou to moc hezké a originální záběry, Věrko, taková "neklasika". Připomnělo mi to naši návštěvu v budově Kooperativy u Florence v Den otevřených dveří asi před 3 roky. Nejen, že tam byl shora pěkný výhled, ale na střeše se nacházel i malý park s lavičkami a občerstvovacími koutky, kde mohli zaměstnanci v polední pauze krásně relaxovat. Díky za tip, již samo muzeum mě láká k návštěvě, a teď ještě k tomu ta střecha!
Když jsem se vína napil
Zuzana Pivcová 20.9. 10:04
Zdeňku, Vy jste fakt borec. Škoda, že nemůžu být návštěvnicí nějakého Vašeho satiricko-lyrického písňového recitálu. Díky.
Den druhý: Jsme v CHUMLu
Marie Novotná 19.9. 20:19
SUPER.Přeji šťastnou cestu a hezké počasí.Děkuji za vyčerpávající informace..
Strýc hrdlořezský
Helenka Vambleki 19.9. 19:33
Dočetla jsem do konce, docela zajímavé popsání strýce - jen pane spisovateli, skáčete od jablek k hruškám, pak ke švestkám a znova k jabkům, hruškám, švestkám...asi by to chtělo znova si k tomu sednout a trochu uspořádat.
Už pomalu zlátne listí
Zuzana Pivcová 19.9. 09:38
Doufám, že si na zimu ještě nějaký čas počkáme. Vždyť podle kalendáře teprve končí léto. Ale básnička je pěkná a barvitá.
Závislost na čokoládě. Nebezpečí nebo nesmysl?
Alena Tollarová 19.9. 09:25
Taková hořká Fidorka, ó jé ...
Po kole pivní lázeň
Hana Rypáčková 19.9. 07:44
Myslím na celý peleton a držím palce. Po ránu jistě dobité baterky a jede se dál...Díky za zprávy.
Tak jsme jim zamávali aneb Super senioři
Mirek Hahn 18.9. 18:46
Díky za článek a za fotky, zajímá mne to. A k celému pelotonu volám: "Dávej, dávej !" :-)
Hudební škola
Naděžda Špásová 18.9. 15:24
Kytaru jsem docela ráda poslouchala. Sama na nic nehraju a ani jsem to nezkoušela. Mám kamaráda, který to opravdu umí.
Brýle. Z handicapu je módní doplněk
Iva Radostová 18.9. 10:29
Myslím, že brýle jsou dnes spíš naopak něco, co mě dokáže omladit, než že bych si v nich připadala staře. Mám jich hned několik a střídám je podle oblečení. Sehnala jsem je v Optiscontu za skvělou cenu a navíc s doživotní zárukou i na skla.
Šetřit se musí, ať to stojí, co stojí!
Janka Dudová 17.9. 18:50
No, dnes není problém něco koupit na internetu bez vyzkoušení, a čekat, jak to splní moje očekávání, to už může být oříšek.
Nezapomínat, že nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci. To se u postel, kde člověk leží 8 hodin denně a v nemoci více, vyplatí více než dost. manžel měl pravdu, levné věci jsou ležáky, nebo na nich něco bude opravdu nedobrého.
ekolo Senior Tour odstartovalo. Přidejte se na trase také!
Libuše Křapová 17.9. 17:16
Že bych se na vás do Olomouce v pátek přijela podívat? Přidá se někdo?
Budeme vyrábět hedvábí
Věra Ježková 17.9. 15:59
Moruše rostly u nás v ulici. Jako děti jsme je trhaly a jedly – bílé i černé. Byla to mňamka.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.