Přehled posledních diskuzních příspěvků
Inzerát: Ztratila jsem své (houbařské) štěstí
Jarmila Komberec Jakubcová 30.9. 13:10
Elenko i já jsem "houbařské štěstí" někde ztratila.Na Bečvě všichni nacházeli krásné hřiby jen já ani vochomůrku.Asi to bude tím, že je neumím hledat.
Nerozloučení
Zuzana Pivcová 30.9. 07:43
Takové nezvané pocity asi každý z nás zná, ale neumí je tak silně a citlivě vyjádřit jako Vy.
Ještě máte v Brněnských horách vlky?
Věra Lišková 29.9. 18:06
Před vánoci, ze všeho uklízení a pečení nemají ženy nejlepší náladu a proto je někdy nepobaví ani dobrý vtip.
Co je doma, to se vystavuje
Libor Farský 29.9. 11:00
Naše babička měla pro ten účel celý pokoj (paradezimmer), kam se jinak nechodilo. Vystavila tam spousty suvenýrů z cest a řekl bych, že jejich každodenní oprašování bylo na stará kolena její hlavní životní náplní...
Jak zabezpečit chatu proti zlodějům
Libor Farský 29.9. 10:47
Řekl bych, že nejlepší je zloději usnadnit vstup, aby nerozbíjel okno nebo dveře a pohostit ho. Třeba cedulí "Pozor, klíč jr pod rohožkou a nějaké dobroty, včetně alkoholu, v ledničce. Ostatní věci ponechte, prosím, na svém místě. :-)
Svatební šaty pro starší nevěstu. Jaké zvolit?
Libor Farský 29.9. 10:42
Má-li dáma šaty ve jako Carmen, měl by se ženich svými šaty také přizpůsobit.
A je to tady! Video z "Módní přehlídky nejen pro 50+"
Lidmila Nejedlá 28.9. 17:50
Módní přehlídky ve Zlíně jsou skvělou společenskou událostí. Mají úroveň, modelky jsou sebevědomé, modely skutečně pro všechny velikosti. Slušelo to všem, včetně Hanky Lancové. Je za tím vidět spousta práce v dobrém kolektivu. Tak vás chválím a fandím.
Zámek Žleby
Alena Vávrová 28.9. 15:23
Je to tam moc krásné, ale je to další z objektů, který mi byl zapovězen shlédnout v plné kráse. Dojeli jsme tam a kvůli natáčení bylo zavřeno, a to včetně exteriérů.
Hrátky s češtinou: Okoř pokoř
Alena Vávrová 28.9. 14:56
Jj, pěkný příběh a ještě lépe podaný! My jsme před lety také Okoř nepokořili. Nechali nás dojít akorát k hladomorně a pak nás vyhnali, že se tam natáčí.
Jak se bránit proti zlodějům?
Ivana Mrázková 27.9. 20:11
My to taky nakonec vyřešili bezpečnostním systémem a musím říct, že mě to celkem dost uklidnilo. Ještě bych doporučila mrknout na - https://www.bezpecnydum.cz/bezpecnydum/eshop/81-1-Clanky - pokud vybíráte, určitě se bude hodit :)
Jak zabít vztah hned v začátku
Jana Šenbergerová 27.9. 19:46
Vidím, že jsem měla velké štěstí. O nemocech si začínáme povídat až po šesti letech společného pohodového soužití. Někdy je to i zábavné, když se trumfujeme, koho co bolí víc. Zatím nám to nebrání užívat si všeho, čeho si ještě užít můžeme. Rozhodně nežijeme stylem "má dáti, dal". Dáváme i bereme oba, dokud je co. Možná proto, že jsme nehledali jistotu, ale spřízněnou duši. A tu jsme oba našli.
ekolo SeniorTour Praha - Olomouc pohledem Moraváků
Eva Balúchová 27.9. 16:54
Marie,ráda jsem si přečetla popis cyklojízdy viděný vaším(určitě i manželovým)pohledem.Moc jsem vám všem fandila a jsem ráda,že Moravu zastupovali takový zdatní a sympatičtí sportovci.
Topinambur hlíznatý: brambory pro diabetiky plné vitamínů
Zdenka Jírová 27.9. 00:14
Vwlmi zajímavá informace, topinambury znám jen z knih. Nemám zahrádku, ani nevím, zda se dají koupit.
Psí inteligence. Pozor na ni!
Naděžda Špásová 26.9. 15:15
Jsem pejskař každým coulem. Máme 2 pejsky, malá plemena a mám tolik soudnosti, abych z nich nedělala kašpary. Prostě je milujeme, jsou součástí naší rodiny, ale pořád jsou to psi. Měli by si to uvědomit hlavně rodiče s malými dětmi.
Mudrlant
Lidmila Nejedlá 26.9. 14:53
Jindřiško, kluk je mudrlant a fešák. Bylo z výstavy zřejmé, že se do misí chodí za peníze, a vlast se brání zdarma?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.