Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nahlédnutí do středověku

Alena Vávrová 4.10. 11:29
Určitě velice zajímavá výstava.

Z pohraničí

Hana Lancová 4.10. 10:11
Jó, taky bych mohla vyprávět. Jezdila jsem na prázdniny k čáře nedaleko přechodu Hatě. Škoda, že jste neuvedla místo, kde se to odehrálo.

Já už se to nedozvím

Hana Rypáčková 4.10. 08:25
Je to tak. Půda - živitelka je nemocná. Nehospodaří se na ní správně. Potřebuje hnůj od krav , aby udržela vodu. Střídání polí a luk, plodin a lásku k půdě od člověka. Přirozené potravní řetězce ničí člověk. Je to nejhorší zvíře na planetě. Ztratil instinkty a neřídí se srdcem, jen nemocným, zvráceným spotřebitelským rozumem.

Lilien, Olivie, Meda. Jména, která frčí

Věra Ježková 3.10. 15:15
Děkuji za zajímavý článek. Potvrzuji statistiku. Jsem Věra ve věku 63 let. (Měla jsem být Hana. Maminka v porodnici prý myslela, že se jí ptají, jak se jmenuje ona, a ne, jak se mám jmenovat já. A pak už to nechtěla měnit, i když chtěla Haničku. Se svým jménem jsem spokojena.)

S loupežníkem Štětkou za hadem, harfenicí a houbami

Jitka Hašková 3.10. 13:14
Moc pěkné. Několikrát jsem šla s kamarádkami cestou z Liběchova kolem soch Václava Levého do Želíz, Je to moc hezký kraj.

Kutná Hora

Zuzana Pivcová 3.10. 11:19
Moc se mi tenhle způsob zpracování líbí, díky, Leni.

Hrátky s češtinou - příběh na Š

Lenka Hudečková 3.10. 10:28
Opět jsem se pobavila Tvým příběhem Helčo! ☼

Poznáte tento kostel?

Alena Tollarová 3.10. 08:18
Kdyby nebyla vidět hradní věž, tak bych nevěděla. Ale takto stačil jeden pohled. Na hradě jsem byla, v kostele nikoli. Kdybych tenkrát věděla to co dnes, určitě bych tam zašla.

Chtělo se mi klečet...

Zorka Horká 3.10. 07:59
A mě se chce brečet.....dojetím.

Růže šípková je nabitá vitamíny a minerály

Zdenka Jírová 3.10. 00:18
Děkuji za popis přípravy dobrot ze šípku. Letos se urodily opravdu pěkné. Otrhala jsem keřík a usušila jeden plech . Zůstaly krásně červené. Budu z nich vařit Váš čaj, takový návod jsem neměla. Popsala jste to moc hezky. Šípkové keře jsou krásnou ozdobou přírody, mám je ráda.

Návštěva Národní galerie

Zuzana Pivcová 2.10. 13:15
Byli jste podnikaví a nikomu bych to neměla za zlé. Postoj k umění si člověk většinou vytvoří až trochu později. Vím, že nám kdysi dal učitel anonymní dotazník, jakou hudbu máme rádi, já napsala, že moderní, ale i Rusalku a Mou vlast, všichni nezvedenci hned poznali, že to je moje odpověď, a měli z toho legrácku, žádnou úctu ke mně. :-)

Barvy podzimu

Eva Balúchová 2.10. 11:21
Nadi,mě jsi potěšila.Už vím,že Brná není Brno :-) a to krásně zbarvené je tuším přísavník pětiprstý.Mám ho na zahradě taky krásně vybarvený a těším se až se zbarví přísavník tříprstý,ten má taky krásné podzimní barvy.Podzim umí čarovat,mám ho ráda.

Kropáčková propásla velkou slevu u másla

Jarmila Komberec Jakubcová 2.10. 08:09
Já bych to tak černě neviděla. U nás v Plzni je másla dost v cenách okolo 50 Kč/250g nikdo se o něj v supermarketech nepere. Dokonce ani senioři.

Startuje fotosoutěž Obrázky podzimu o digitální krokoměry

Alena Tollarová 1.10. 21:03
Podzim začal 22. září, takže počítám, že soutěžit mohou snímky pořízené počínaje tímto datem?

Elektrokolo je prostě super!

Alena Vávrová 1.10. 15:13
Bylo to super a byli jste super i pro nás, kdo jsme vaši spanilou jízdu sledovali přes portál.

Albánie potřetí očima turistky

Elena Valeriánová 1.10. 13:29
Zuzko, tolik jsem se těšila na Tvůj cestopis. A jsem nadšená, krásné vyznání. Já bych tam, po uplynulých letech od naší dovolené, jela zase. Jen ne letecky do Černé Hory a přes Albánii 4 hodiny busem. To bylo vražedné, stejně jako cesta zpět, ne to kecám. Ta byla ještě horší. Škoda, že cestovky nejezdí do hor, ale jen k moři. Zuzko, moc děkuji.

Vyznání bratrovi

Elena Valeriánová 1.10. 11:59
Měla jsem bratra staršího o 14 let a sestra je starší o 5 let. Nikdy jsme k sobě neměli tak blízko. Pořád je mi to líto.

Tip na podzimní vycházku po stopách amerického radaru

Marie Novotná 1.10. 08:19
Moc hezký tip na vycházku s pěknými fotkami a vyprávěním.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.