Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zvyšování sebevědomí? Naprostá nutnost

Hana Rypáčková 13.10. 07:22
Návaznost na minulý článek. Hlavně si zvyšujte sebevědomí všelijakými kurzy a oblékejte se podle poslední módy. Důležité v životě je přece na sebe upozornit. Všechny generace si zvyšují sebevědomí, mladší v posilovnách a salónech krásy , jen hlubokým studiem málokdo.

Užít si penzi, anebo raději odkázat byt našim dětem?

Alena Vlčková 12.10. 15:50
Promiňte, ale není toto komerční článek realitních makléřů a developerů....?

Můj líný mozek

Věra Ježková 12.10. 15:21
Na íčku jsem se do chatu ještě nezapojila. Přesto mám příjemný pocit, že s vámi ostatními denně komunikuji. Krátce poté, co jsem se zde zaregistrovala, napsala jsem krátký výčet „Co je pro mne tenhle portál“. Hlavně jsem ráda, že mi umožňuje psát. A začala jsem mnohem víc fotit, najednou vidím svět jinýma očima, přestala jsem být nevšímavá ke svému okolí. Je mi tu fajn. (Do toho salónního setkání bych pozvala ještě pana doktora Šmoldase.)

Moje angličtina

Věra Lišková 12.10. 13:41
Nejsem ráda, že jsem nepokročila ve stejné snaze (číst anglicky) dál a zasekla se, jen díky své lenosti. Máte můj obdiv.

Bechyně - tradiční město keramiky

Blanka Macháčková 12.10. 11:57
Další hezká pozvánka a hezké fotografie. Dík.

U Sněhurky

Zuzana Pivcová 12.10. 11:33
Je moc fajn, když si někdo zachová dětsky čistou duši, a pak je jedno, kolik je mu úředně let, a ani věkový rozdíl mezi lidmi není moc důležitý. Díky, Evo!

Poznáte tento kostel?

Věra Lišková 12.10. 08:40
Dobrá nápověda, našla jsem rychle.

Diskutujte, hádejte se. Zlepší se vám paměť

Blanka Macháčková 12.10. 07:53
Článek mě inspiroval k napsání jiného článku. Tak hurá do toho, ať mi nezleniví mozek.

Holešovický hřbitov

Zuzana Pivcová 11.10. 18:01
Je to moc hezký příspěvek. Kdysi jsme tu měli i fotodokumentaci květin z různých hřbitovů. Také ráda projdu nějaký hřbitov, nevidím v tom žádnou zvrácenost ani rouhačství. Už mám trochu zmapované, kde jsou (kromě vyšehradského Slavína) ještě nějaké známé osobnosti. V Holešovicích jsem ještě nebyla, je to snadno dostupné, tak se tam také vypravím. Díky.

Hoslovický mlýn

Zuzana Pivcová 11.10. 10:52
Hanko, je to moc zajímavé a milé, cestovat s Tebou (na portálu). Teď jsem zrovna nedávno četla v jednom jihočeském kvízu otázku, kde leží nejstarší dochovaný zrekonstruovaný středověký mlýn. Tak už to vím, díky!

Připravte na stárnutí i svou zahradu

Blanka Macháčková 11.10. 10:48
Máme velkou zahradu, která nás těší. Ale v článku je popsáno přesně to, co nás děsí. Zatím je to zastrčeno v našem podvědomí. Přesto budu ráda, když se toho dožiji.

Barvy podzimu

Elena Valeriánová 11.10. 07:02
Tleskám..... Bylo by krásné dle vašich veršů žít.

Jak dopadnou volby? Vyzkoušejte si volební tipovačku!

Miluše Hasenohrlová 10.10. 19:30
Dobrý nápad, jednorázová Volební tipovačka.

Bezhlavý mládenec

Blanka Macháčková 10.10. 14:15
Doufám, že tam máte takových příběhů více. Už se těším na další.

Hrátky s češtinou. No tááák… nebuď labuť!

Zuzana Pivcová 10.10. 10:51
Já bych zkusila toto: 2. Jak když ho bodla včela, 3.Chtít zlaté vejce (kdysi se říkalo chtít vymámit z jalové krávy tele), 8.Přijít s křížkem po funuse, 10.Být slzavé údolí, 11. Řvát jak tur, 14.Kdo dřív přijde, ten dřív mele, 15.Práskni do koní, Pohni kostrou, 16. Drž se na uzdě, 17.Nemít o tom ani páru, Sedět si na vedení, 18. Mnoho povyku pro nic. Třeba je něco míněno jinak, anglické idiomatické výrazy jsem se nikdy neučila. Napsal jsi to zábavně, ale je to fuška. Zvlášť pro ty, kteří s angličtinou neměli nikdy nic do činění. Ti se pak musí držet jen Tvých českých obratů. Budu si ještě lámat hlavu dál.

Špacírka

Elena Valeriánová 10.10. 09:12
Tak o této akci jsem nikdy neslyšela. Ale je to hezké a to by měli dát do zpráv v telce, ne jen mordy, nehody a jiné hrůzy. Fajn pokoukaníčko na fotky. Maruško, děkuji.

Čím jsme starší, tím více nám škodí alkohol

Blanka Macháčková 10.10. 07:52
Tak nevím. Tento článek je v přímém rozporu s mojí oblíbenou knihou Náš dědek Josef. Ještě že si mohu vybrat! :)

Neodcházej!

Blanka Macháčková 10.10. 07:44
Je to moc pěkné, dojemné. Jsem ráda, že se dostanu díky íčku k takovým veršům.

Mandlemi proti podzimnímu splínu

Věra Ježková 9.10. 19:33
Doplňuji informaci z kalorických tabulek: 100 g: mandle – 575 kcal, mandle jádra – 631 kcal, mandle loupané – 583 kcal, mandle mleté – 612 kcal, mandle v hořké čokoládě – 596 kcal, mandle v mléčné čokoládě – 570 kcal.

Nahosad

Jana Šenbergerová 9.10. 15:27
V tomto "oboru" jste mistr. Zatím nevím, jak ten obor pojmenovat.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.