Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kočka je skvělý společník. Jak ale vybrat tu pravou?

Jarmila Komberec Jakubcová 17.10. 08:32
Mám krásnou britskou šedomodrou kočenku, které říkám Britunka. Je to mazlík ale není tzv. vlezlá. Ráda chodí na zahradu ale nevzdaluje se daleko. Nejraději má váleníčko v zimní zahradě, kde má své prolézačky. Britunka je miláček celé rodiny a když odjedu na cesty stará se o ní snacha s dětmi.

Co je důležité stihnout ještě v tomto životě

Zuzana Pivcová 16.10. 16:30
Mám takový dojem, že něco obdobného jsem už tady četla. Mám na mysli ten výčet nesplněných přání či nevyřízených záležitostí. Ale každopádně je to zajímavé, neškodí, když si to každý z nás trochu v sobě probere.

Luhačovická serenáda

Alena Vávrová 16.10. 13:35
Blahopřeji k vydařenému setkáníčku a děkuji za možnost sdílení! Snad tam příště nebudu chybět. I když já se pořád nejlíp vyspím doma ve své postýlce ;-).

Křest knihy Literáti na trati IV.

Zuzana Pivcová 16.10. 11:30
Zdeňku, gratuluji, vidím, že se rozrůstáte, a to je dobře. Škoda, že jsem to nevěděla pár dní dopředu. tentokrát už bych se mohla přijít podívat, protože nejsem svázaná pevnou pracovní dobou v archivu. :-D

Partneři našich dětí. Jak jen s nimi vyjít?

Hana Rypáčková 16.10. 10:49
Nemám žádný problém, nechávám je žít po své a jen když se požádáme o službu jakoby se vměšujeme. Zrovna budu hlídat a zase mi provedou technickou.Mám je všechny ráda a cítím, že je to oboustranné.

Tři dny na (divokém?) východě - 2. díl

Oldřich Čepelka 16.10. 10:06
Dobrý den a pozor - právě se chystám do Ml. Bol. odevzdat ty slabikáře, o kterých píšu... Tak se těšte se mnou.

Dědeček se ptá

Zuzana Pivcová 16.10. 09:22
To je mnohdy pro dvojici velmi závažná otázka. Co tu budu sám(sama) dělat? Ale co si počne ten můj(ta moje) beze mne? Kdyby to každý dokázal přijmout tak, jak Vy jste to krásně napsala, bylo by to pro oba snadnější. Díky.

Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři

Redakce i60 15.10. 20:16
Náš portál je i60, takže věk 60+.

Prosek plný překvapení

Lidmila Nejedlá 15.10. 10:46
Hezké, Věrko. V Praze je stále co obdivovat a Ty nás k těm, obdivům svádíš. Díky.

Tři dny na (divokém?) východě - 1. díl

Lidmila Nejedlá 15.10. 10:42
Oldřichu, moc hezký článek. Teď vím to, co jsem se dozvídala jen kuse. Díky.

Babí léto

Marie Ženatová 15.10. 07:27
Babí léto je krásné, díky...

Je to normální?

Libor Farský 14.10. 17:58
Rozhodně je to zajímavá úvaha. A pro mne normální ...

Nový trend: Ošklivá zelenina

Věra Ježková 14.10. 11:28
Plýtvání potravinami v hyper- a supermarketech považuji za naprosto nezodpovědné a zbytečné. Stejně tak „mě může čert vzít“, když vidím v televizi, jak byly zničeny tuny oblečení jen proto, že mělo padělanou značku. Vše by přece bylo možné rozdat potřebným, kterých je jistě hodně.

Cyklistika v brdských lesích

Věra Ježková 14.10. 11:19
Paní Marie, pozdravujte ode mne brdské lesy a Příbram – kraj mých prázdnin v době dětství. Tenkrát jsem tam také jezdila na kole. (Nepořádek, o němž píšete, je bohužel všude. Také mě velmi zlobí.)

O stromech a se stromy

Marie Novotná 14.10. 07:29
Je neskutečně krásná,poesie Tvá,a mne pokaždé dojímá.************

Mám ráda slovenštinu

Jana Šenbergerová 13.10. 17:04
Jsem na tom podobně. Také mám slovenštinu ráda. Díky za zajímavou informaci.

Julius Špičák: Nemůžeme se nechat trpně vláčet životem

Hana Rypáčková 13.10. 11:16
Dala bych 100 hvězdiček. Probudit se ránou s pocitem štěstí, že světlo přicházejícího dne nás rozsvítí. Slova Enese Kariče : Dny a noci a noci přicházejí z hlubiny Vesmíru a ne z elektrárny.

Hrátky s češtinou - tentokrát "číslovkové"

Zuzana Pivcová 13.10. 10:35
Také jsem myslela na zuby, ale vidím, že už to napsala Miluška. Tak snad ještě: Co dnes dávají na jedničce? V mládí jsem nosila jen nulku. :-) Je to fajn, že vlastně člověk v určité situaci použije jen název číslice a ostatní stejně vědí, o co jde.

Procházka Ostravou

Danuše Onderková 13.10. 10:10
Eliško moc pěkné, ukázala jsi Ostravu z jiného pohledu než já. Moje fotky byly zaměřeny spíše k článku. Ale ičkaři si to spojí a udělají si celkovou představu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.