Přehled posledních diskuzních příspěvků
Barvy podzimu II.
Blanka Macháčková 20.10. 09:33
Kéž by to takhle vydrželo celý podzim. Skutečnost je určitě stejně krásná jako fotky. Mám ale obavy, že nám to mlhy brzo všechno schovají.
Ideální bota pro dámy v letech? Velký problém
Marie Kovářová 20.10. 09:03
S tím, co si obout, mám problémy téměř celoživotně. "Nekonfekčně" tvarovaná pata, na které nedrží boty typu lodiček - ty mě buďto dřou, nebo padají z nohy, nízko posazený kotník a příčně plochá noha, kvůli které nemohu mít vysoké podpatky a i u těch do šesti centimetrů musím pečlivě vybírat tvar. K tomu citlivá kůže na chodidlech, na které se rády dělají puchýře, když noha v botě klouže. A ze špičatých bot mě bolí noha, jen se na ně podívám. Přesto jsem si našla značku obuvi, která mně vyhovuje, je pohodlná, pěkná, nadčasová a vydrží mnoho sezón (Rieker). Dlouhá léta jsem na procházky se psem nosila Prestige, ale ty poslední mě zklamaly. Kupovala jsem je přes internet s tím, že je nemusím zkoušet, protože je dobře znám, ale jsou tvrdé a mírně se změnil i tvar.
Procházka Průhonickým parkem
Jarmila Komberec Jakubcová 20.10. 08:13
Olinko kdybych nebyla v té době v Izraeli určitě bych s setkání zúčastnila. Je to skvělý nápad. Třeba ale příští rok až pokvetou rododendrony by jsi mohla procházku zopakovat.
Jindra Hojer nepřistoupil!
Zuzana Pivcová 19.10. 17:27
Egoisté jsou jako parťáci nevhodní, to jste včas pochopil a Váš druhý kamarád taky. Jestli ale ten egoismus má v sobě už částečně příchuť hyenismu, je to ještě horší.
Hrátky s češtinou. Jak prosté, milý Watsone …
Zuzana Pivcová 19.10. 11:45
Další idiomatické výrazy se mi líbí, některé české ekvivalenty už asi vím, ale nevypíšu to tu hned, nechám prostor dalším.
Vláčky, kam se podíváš
Zuzana Pivcová 19.10. 10:06
Jsem ostudná, protože na Království železnic jsem měla nakročeno už mnohokrát, a ještě jsem tam nedorazila. Přitom vlaky a železnice mám ráda, a to i v miniaturním provedení. Několikrát jsme byly na výstavách modelářů, kde si hráli otcové i děti. Díky.
Můj klavír
Hana Rypáčková 19.10. 08:23
Hezké, navzdory tomu, že mi vnuk právě tříská do piána.Zakázala jsem mu pouštět automatické nahrávky.Moje chyba.....Vyjadřuje svou nespokojenost. Vnučka trénuje na houslový koncert, opravdu jsem v zajetí hudby.
Utajená závislost na seriálech. Je nebezpečná?
Hana Rypáčková 19.10. 08:18
To mi opravdu nehrozí.Ale nikdy neříkej nikdy. Třeba mohu někdy takhle utrácet čas. Jako s PC.
Rak a Rak: Otec a syn zahrají na kytary společně
Jitka Hašková 18.10. 12:15
Já jsem to hodnocení zvorala. Chtěla jsem dát 5 hvězdiček, protože je článek výborný a chci se vypravit na koncert.
Poznáte toto nádražíčko?
Jitka Hašková 18.10. 09:38
Bezvadná nápověda, na stránkách sběratele je mnoho hezkých obrázků.
Připravte si vlastní kysané zelí. A nemoci se vám vyhnou obloukem
Jarmila Komberec Jakubcová 18.10. 09:02
Mám zelí uložené v keramické bečce.Nechala jsem si ho nakrouha - u nás v Plzni mám tzv. křimické zelí. Zkouším po podruhé. V loni se mi to nepovedlo protože jsem použila jiný duh zelí. Prý jich je 200 druhů a jen některé je pro nakládání použitelné. Zatím ho mám v zimní zahradě a po jeho dokvašení ho dám do sklípku.
Chmurno v pražské MHD
Zdenka Jírová 18.10. 00:02
Bohužel, i to se ve městě stává. Na vsi by opilce kamarádi z hospoda opřeli o plot chalupy a zazvonily na ženu, ať si ho uklidí.
Něco výrazného na krk. Proč ne?
Zuzana Pivcová 17.10. 20:05
Velké šperky nebo šátky jsou slušivé i na starší ženě, ale samozřejmě roli tu hrají oblečení, účes a také typ krku.
Hrátky s češtinou - Uhodni
Jitka Hašková 17.10. 11:36
Velké hezké, ale můj mozek je příliš technicky zaměřený, takže mi nic nenabídl.
Kostel Sv. Václava na Proseku
Zuzana Pivcová 17.10. 10:02
Příspěvek má pěknou návaznost na článek Věry J. o Proseku a komentář Mirka H. k němu. Vím, že mi někdo doporučoval jít tam na nějaký koncert, a také jsem znala paní, která tam chodila pravidelně na mše. Budu se tam muset podívat. Interiér působí kouzelným dojmem.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.