Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pouštění draka
Zuzana Pivcová 27.10. 10:14
Docela jsem se zasmála, situační humor! A na pouštění draka vzpomínám ráda.
Souvisí krevní skupina s charakterem člověka?
Libor Farský 27.10. 09:43
Ti Japonci mě baví...Jestlipak znají také pojem "modrá krev"?
Ráno, nebo večer?
Zuzana Pivcová 27.10. 09:02
Sice se říkalo, že "podle Koránu...", ale lékař tomu musí rozumět, takže měl jistě pravdu. :-)
Oldřich Čepelka: Maléry a já
Alena Vávrová 26.10. 20:52
Mohu vřele doporučit. Asi nebudu sama, kdo se v mnohých epizodách této knihy poznal ;-)
Psi poznají naše nemoci. Potvzují to i vědci
Věra Ježková 26.10. 18:54
Pejskové jsou úžasní tvorové. My máme skvělou kočičku – kamarádku.
Hrátky s češtinou: Slovní fotbal v příběhu
Libor Farský 26.10. 14:53
Mohu, Věrko, poprosit o princip této variace hry? Já to znám jen jako tvorbu věty slovem navazujícím na vykopnuté. Můj e-m je: lifa.takeiteasy@seznam.cz . To abychom neotravovali ostatní čtenáře.
I auto potřebuje připravit na zimu
Eva Mužíková 26.10. 14:47
Právě jsem svěřila své auto do rukou odborníků, tak mne snad zima ničím nepřekvapí.
Jak jsem sbírala houby
Naděžda Špásová 26.10. 14:22
Blanko, tiše závidím ten les za barákem. Pokleky, úklony a kroky jsem ani nepočítala, ale bylo jich letos taky požehnaně. A když k tomu byly plné košíky, není co řešit. Jedním slovem paráda a bolest nohou a zad je zapomenuta.
Vnoučata jsou daleko. Co s tím?
Helenka Vambleki 25.10. 20:00
Samozřejmě bych chtěla vnoučata vidět častěji, například jednoho vnuka máme v Praze a míváme ho na prázdniny. Ale zase, když si vzpomenu, já taky jezdila k babičce z Ostravy do jižních Čech jen o prázdninách a milovala jsem ji - tak snad to tak bude taky :-)
Quo vadis, Domine?
Naděžda Špásová 25.10. 14:07
Kráčíme, jak nejlépe umíme. Občas zakopneme, občas si natlučeme, ale je důležité vstát a pokračovat. Na vzory moc nedám, nerada něco, nebo někoho kopíruju. Bílí se také neřídím
Tip na výlet - Vaňovský vodopád a labské vyhlídky, díl 2
Hana Rypáčková 25.10. 09:22
Hezké, tak si to s íčkem někdy dáme...V létě...
Recepty na „podzimní“ jídla. A jaká vína k nim?
Jana Šenbergerová 25.10. 07:39
Tohle "chutné" čtení mě dokonale probudilo. Kdyby mi to někdo naservíroval, dělaly by se mi boule za ušima, jak bych si to užívala. :-)
Obyčejná neděle
Věra Ježková 24.10. 13:06
„Vezmi – vezmout – vezmula“ se mi líbí. Pozdravujte vnoučátka.
Domácí drama
Hana Rypáčková 24.10. 10:47
Taky jsem poznala gaučovku v akci s myší. Moc mě ta rychlost lenošky překvapila. A jak si pochutnávala.
Sudoku - víc než trénink mozku
Jaroslava Handlová 24.10. 09:33
Sudoku mě baví, ale vyplňuji si tabulky jen pro vlastní potěšení. Je to dobrý druh relaxace v přestávce mezi dvěma náročnými úkony, do kterých se mi třeba zrovna nechce. Stačí na to opravdu pár minut, pak hned mám větší chuť do další práce. Já však začínám zásadně doplněním zaručených čísel do řádků, nebo sloupců s největším počtem již předepsaných číslic. Objevila jsem již i sudoku písmenkové - to se mi však zdá již časově náročnější. Souhlasím s paní Vladislavou, že sudoku je prima zábava.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.