Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotohádanky /14

Libor Farský 30.10. 11:48
Já jsem uhodl jen mušli, ách jó.

Podzimní procházka po Petříně

Libor Farský 30.10. 11:39
Děkuji za připomenutí mého mládí. Na Petřín jsem chodil randit, je tam sousta laviček v nádherném prostředí. Zajímalo by mne, jestli ještě existuje restaurace "Oživlé dřevo", z její terasy byl snad nejkrásnější pohled na Prahu, protože je v jednom záběru Staré Město i Hradčany. Vodil jsem tam své zahraniční návštěvy a všichni mi dali za pravdu, že Praha je nejkrásnější město na světě. Leč po promoci jsem musel Prahu opustit a hledat v pohraničí zaměstnání s bytem.

Hledám

Zuzana Pivcová 30.10. 09:44
Své hledání jsi vyjádřila trochu smutně, ale přesvědčivě a poeticky dokonale. Díky.

Podzimní Průhonický park

Dana Tomanová 30.10. 09:30
Hezký článek a moc pěkné fotografie, paní Tollarová, procházky zdejším parkem mají magické kouzlo, vždy mi tam bylo moc dobře :-)

Nehledejme dokonalost. Bude se nám žít lépe

Elena Valeriánová 30.10. 06:57
Tak tento článek se mi opravdu líbí. Snažím se tím řídit už delší dobu.

Štěpán Michalovič: Bez pohybu jako bych nebyl

Zuzana Pivcová 29.10. 19:34
Výborný rozhovor. Mám ráda články formou rozhovorů. Je obdivuhodné, že se pan M. dal ve zralejším věku na atletiku. spíš bych očekávala, že to bude naopak, v mládí atletiku, později třeba ještě fotbal nebo požární sport. A co jste. Blanko, dělala za lehkoatletickou disciplínu Vy??

U holiče

Libor Farský 29.10. 15:35
Moderní je říkat, že chodí "nahoře bez"

Poznáš toto nádraží?

Anna Čípová 29.10. 15:10
Našla. Obec leží ve Zlínském kraji.

Den otevřených dveří

Lidmila Nejedlá 29.10. 14:09
Helenko, že mají uklizeno, naleštěno! Byla jsem jen ve Smetanově síni.

Hrátky s češtinou. O přezdívkách

Jitka Hašková 29.10. 10:24
Měla jsem na SVVŠ třídního, který byl na celé škole velmi oblíbený, učil češtinu, ruštinu a němčinu, byl od mládí holohlavý a měl přezdívku Golova. Když někdo z rodičů považoval přezdívku za jméno a hledal ho ve škole hrdě se k tomu hlásil.

Portál i60 má novou redakci na Staroměstském náměstí

Alena Tollarová 29.10. 09:22
Myslím, že se zatoulám rovnou k vám. Samozřejmě po ohlášení :)

Posvícenské koláče v rytmu swingu

Alena Tollarová 29.10. 08:25
Jan Smigmátor je sympaťák, výborný zpěvák i moderátor. Zmíněný pořad na Dvojce s ním a Dashou je bezvadný. Proto vyzkouším i recept na koláče. Pro začátek z polovičky dávky. Jen to bio si, s odpuštěním, odpustím.

Svěrák s Uhlířem těší svými písněmi už padesát let

Libor Farský 28.10. 18:25
To je úžasné ! Děkuji za tuto vzpomínku, zkusím hledat záznam na internetu.

Vzpomínka na mého pradědečka - porubského starostu

Zuzana Pivcová 28.10. 17:44
Přeji Vám, že patříte k těm šťastným, jejichž předci byli veřejně činní a zachovaly se o nich zápisy nebo rodinné dokumenty. Vzpomínám si, že jste se tu o hudebním skladateli I. Hurníkovi již jednou zmiňoval. Díky.

Koníček

Libor Farský 28.10. 13:08
Moc hezky, citlivě napsané. Skoro jsem to prožíval s Vámi.

Praha ještě jinak

Blanka Macháčková 28.10. 10:29
Tady plně platí: Praha je krásná, to máte marné, Praha je vzor elegance... Krásné fotky.

Ukliďme si byt a tím také duši. Teď je vhodná doba

Věra Ježková 28.10. 09:38
Nemám velký byt, a proto ani, kde hromadit předměty. Když ale něco zbytečného vyhodím, zejména oblečení, které jsem nosila málo nebo vůbec, do příslušného kontejneru, cítím úlevu na duši.

Námluvy aneb čekání na zázrak

Lidmila Nejedlá 28.10. 09:37
Pane Milane, dokázal jste na tu povolební bídu krásně reagovat. Realita je dutá a já lituji voliče, kteří se nechali opět napálit.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.