Přehled posledních diskuzních příspěvků
Stravovací návyky nejdéle žijících lidí světa
Jana Šenbergerová 6.11. 16:47
Zdravá strava nemůže prodloužit něco, co je naprogramováno už před naším narozením, ale rozhodně nám umožní žít příjemněji tak dlouho, jak jen to je možné. Lidé si nezdravými návyky zbytečně život zkracují. Bohužel k nim patřím i já.
Žena jako inspirace: Susan Sarandon a její ženskost
Jana Šenbergerová 6.11. 16:32
Proč ne, je pořád krásná, ale to byla vždycky, i jako šedivá myška. Nemáme všechny to štěstí, abychom měly hezkou tvář, pěknou postavu a možná i díky tomu dost prostředků, jak si je co nejdéle udržet. Tak ať jí to dlouho vydrží, ať je na kom okem spočinout.
Sexuální predátor
Mirek Hahn 6.11. 13:08
Tak nějak.... Chce to nosit černé brýle, aby mne žádná žena neosočila, že na ni civím.... a jelenicové rukavice i v létě, aby na žádném zadku nezůstaly otisky prstů....
Ráno mého dětství
Zuzana Pivcová 6.11. 11:27
Opět velmi milé a procítěné vyprávění. My jsme bydleli na náměstí v činžáku. Obě se sestrou, ale hlavně já, jsme patřily k neustále nemocným dětem. Nebýt dobrá žákyně, asi bych vůbec nedohnala učivo. Někdy mi bývalo zle, měla jsem horečku i 40 stupňů a musela jsem se povinně potit, což bylo zlé. Ale jakmile mi trochu otrnulo, tajně jsem si natahala do postele hračky a tam se s nimi vyřádila. Jako trochu starší už nás nikdo nehlídal.
Hrátky s češtinou
Zuzana Pivcová 6.11. 11:21
Miluška už toho hodně napsala. Tak ještě pekař a pletař.
Omalovánky pro dospělé
Zuzana Pivcová 6.11. 09:10
Osobně jsem si vymalovala jen jeden obrázek, a to bylo před 2 roky v přírodovědné stanici v Týně nad Vltavou v dětském koutku. Ale když vidím Tvé krásné lyrické obrázky, které vymalováváš s citem pro barvu i poezii, říkám si, že bych to zkusila. Zvlášť mandaly mě velmi přitahují.
Jak vybrat psa? Pozor na množírny!
Libor Farský 6.11. 07:55
Velmi užitečné rady. Děkuji, v dohledné době budu pejska kupovat.
Můj Franta
Jana Šenbergerová 5.11. 15:56
Blahopřeji vám k šikovnému Frantovi a přeji mu plno dobrých nápadů a oběma stále dobrou náladu a také dost elánu ke zvládnutí všech zahradních i jiných prací.
Pěší pouť - Vranov u Brna
Blanka Macháčková 5.11. 12:28
Děkuji za některé informace pro mě úplně nové. Vzhledem k tomu, že mi víra v Boha nebyla dána, musím věřit sama v sebe. Určitě bych ale při takovém bloudění také děkovala někam tam nahoru.
Plzeňská květnice
Blanka Macháčková 5.11. 10:41
Je to nádhera. Lahodí to duši o oku. Otázka je, jak by cena této směsi lahodila kapse. Kdysi jsem si jakousi luční směs koupila, od té doby si semínka získávám sama. U té krásné Plzeňské květnice by to šlo asi těžko. Ještě navštívím vámi doporučené stránky.
Pokladnice nesplněných přání
Zuzana Pivcová 5.11. 09:36
Mnoho nesplněných přání lze splnit, ale hlavně vlastním přičiněním, ne, aby to za nás dělal pro naše potěšení stále někdo druhý. Díky!
Slovinsko 3 – Kamnik a okolí
Alena Vávrová 4.11. 14:56
Jano a Pavle, moc prima cestopis a fotky. Těším se vždy na pokračování.
Boj s počítačem v seniorském věku
Jana Šenbergerová 4.11. 13:30
Je dobře, že jste se s námi podělila o své "radosti i strasti". Sama jsem dnes moc ráda, že jsem se nakonec nátlaku šéfky neubránila. Dnes jí za to patří dík.
Najdete tento kostel?
Zuzana Pivcová 4.11. 08:34
Kostelík dvou svatých jsem našla. Dost mě překvapilo, že byl stavěn už za Němců.
Únavový syndrom ve vyšším věku. Jak jej poznat?
Hana Rypáčková 4.11. 08:13
Myslím, že dělání všechny chmury zahání a po únavě z aktivit se pěkně spí.
Nadšenci a buditelé
Zuzana Pivcová 3.11. 20:18
I já jsem znala jednoho takového kantora. Byl postavou malinký a přesvědčený straník. Utahovali si z něj kolegové i studenti. Když ho chtěli naštvat, položili třeba na první lavici igelitku s anglickým nápisem. Jeho to hrozně rozčílilo, jak přejí západním kapitalistům, začal jim dělat ideovou přednášku a bylo po zkoušení. A to oni právě chtěli.
Hukvaldy - moje srdeční záležitost
Naděžda Špásová 3.11. 10:32
Eliško, vypadá to tam opravdu moc hezky. Ani se nedivím, že to tam máte rádi. Krásné fotky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.