Přehled posledních diskuzních příspěvků

Přijďte na přednášku o léčivém bahnu

Eva Balúchová 10.11. 18:46
Ráda bych bahno vyzkoušela.I když je Praha blíž jak Španělsko,bohužel,pro mě daleko.Třeba se to bude někomu hodit a předá nám informace.

Šoubyznys a šedesátnice? Ve světě stále atraktivnější

Věra Ježková 10.11. 14:52
Mně by se líbilo, kdyby se tento „trend“ objevil i v našich televizích: kdyby zprávy netlumočili jen samí „krásní“ a mladí lidé, ale i dámy a pánové zkušenější, s přirozeným projevem. Ostatně, kdysi už to tady bylo.

Hrátky s češtinou. Týíí brďo, ty nejsou na jedno brdo!

Naděžda Špásová 10.11. 13:59
Tý brďo, Liborku, ten pejsek na fotce vypadá jako náš Amíček. Opravdu je lepší použití tohoto výrazu, než třeba ty vole, nebo podobných oslovení. Ale hlavně by mě zajímalo, jak je to s těmi Číňany. Měj se hezky. :-)

Netruchlete sami, sdílení smutku vás vrátí do života

Hana Rypáčková 10.11. 10:18
Asi se tím vyrovnává to, co řešíme na redakci.Že mladé lidi přitahuje tento web. Čerpají zde mnoho rad pro život.

Karlíci a já

Zuzana Pivcová 10.11. 09:39
To jsou pro mě malé velké zázraky přírody. Je dobře, že je život tak silný, že se nedá zcela snadno zničit. Díky!

Jak jsem sázela brambory

Věra Ježková 9.11. 14:37
Blanko, hezké počtení. Dokážu ho ocenit i já, absolutní nezemědělec a nezahrádkář.

Jak vyzrát na pošmourno a zimu? Přijměme běžný koloběh přírody

Věra Ježková 9.11. 14:34
Pošmourno mám ráda, chmury a splín ve mně nevyvolává, nostalgie může být někdy příjemná. Zato na jaře – to hledám temné kouty, do nichž bych zalezla před agresivním sluncem.

Moje oblíbená procházka

Zuzana Pivcová 9.11. 11:05
Když jsem byla od jara přechodně s programátory v Břevnově, několikrát jsem takhle šla kus cesty z práce. Ráda jsem si to s Tvými fotkami připomněla, teď už chodím jinudy. :-D

Hrátky s češtinou - pokračování

Zuzana Pivcová 9.11. 10:36
Nevím přesně, co dělal koníř, jestli to byl správce konírny, ale jmenoval se tak jeden pracovník Správy budov, když jsem pracovala pod Ministerstvem obrany v archivu. Nad pestrostí povolání, zde vyjmenovaných, jsem žasla.

Modelkou na jeden den

Jana Šenbergerová 9.11. 10:17
Gratuluji, jsi fešanda. Těším se na další fotky.

Poznáte tuhle vilu?

Anna Čípová 9.11. 08:55
Našla a při hledání jsem se hodně o vile dověděla. Podle místních tradic má vila dokonce i své strašidlo a to v podobě utonulé ženy.

A ztratila jsem řeč

Blanka Macháčková 9.11. 08:53
Ztratila jsem řeč...*****

O jedné dietě

Zuzana Pivcová 8.11. 17:13
Zdeňku, ale doufám, že Vy žádnou nesmyslnou dietu nedržíte. :-D

O snech

Naděžda Špásová 8.11. 14:12
Sny se mi zdají, ale bráním se tomu, vidět v nich něco jiného, než hloupý sen. Jinak bych se z toho asi zvencla a to opravdu nechci.

Hrátky s češtinou. Proč se to říká? Jen jestli nekecáš!

Jitka Hašková 8.11. 10:21
Moc pěkné. Hodně je teď rozšířené, že se různá anglická rčení a výrazy překládají doslovně a užívají v češtině, např. "tahal ho za nohu", "to není můj šálek čaje", "mějte hezký den" a mnoho dalších, které mě vadí jako ničení češtiny i angličtiny.

Zlá slova. Proč je říkáme?

Marie Doušová 8.11. 10:15
Moje maminka říkala , že manželství jaké je, hodně záleží na ženě. Zdálo se mi to dost jednostranné , ale časem jsem zjistila , že na tom něco je.Když jsem v pohodě a šířím kolem sebe dobrou náladu , je i doma spokojenost.Víte myslím , že muži potřebují mít stále pocit , že jsou pro ženu jedineční a potřební. U nás doma to tak je .

Poznáte toto město?

Alena Tollarová 8.11. 08:44
Našla. Na páté fotce je jeden ze tří zachovalých mlýnů v tomto městě.

Mohou v sedmdesáti růst svaly? Ano a cvičení se vyplatí

Blanka Macháčková 7.11. 15:59
Určitě pravdivé. Jen se přinutit. Pokud máte psa, přinutí vás on. Pokud ne, je to na vás.

Dort RED VELVET - můj první pokus

Alena Tollarová 7.11. 13:28
Vzhledem k tomu, že mám zrovna před sebou přípravu dortů na sobotní oslavu narozenin a svátku Martinů, četla jsem článek s dychtivostí sobě vlastní. Už se vidím v kuchyni a představuji si, jak budu zase hudrat, že mi to jde jako psovi pastva. RED VELVET tedy raději vypustím a upeču svůj osvědčený oříškový. Ale teda z té fotky bych si nejradši k mému polednímu kafíčku uřízla pořádný kus. Vypadá velmi jedle!

Hrátky s češtinou - Ježíšku!

Naděžda Špásová 7.11. 10:41
Helčo, to ti nemůžu napsat. Je to nepublikovatelné. Když mám vztek, tak si tzv. nevidím do huby. Občas kleju jako pohan. Jsem v podstatě ateista. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.