Přehled posledních diskuzních příspěvků

Senioři jedí špatně. Na kvalitu nemají peníze

Věra Ježková 25.11. 11:20
Myslím, že kvalita nemusí být vždy drahá. (Drahé jsou i potraviny nezdravé.) Nemám ráda BIO, u kupovaných potravin občas sleduji jen jejich energetickou hodnotu. Baví mě prohlížet si letáky, a proto si něco lepšího někdy koupím v akci (třeba lososa nebo dobrý sýr). Stravuji se v podstatě celý život stejně a jsem ráda, že výběr surovin a potravin je mnohem širší než dřív.

Hrátky s češtinou. Fotohádanky 2

Věra Ježková 25.11. 11:06
Libore, tvé nápady bych uvítala na konci, aby mne předem neovlivňovaly. Tady se mi líbí nejvíc 7 a 10, číslo 6 neznám. Nic vlastního teď nevymyslím.

Co jsme spolu chtěli

Květa Chobotová 25.11. 10:25
Ach to mi jde zase po zádech mráz!Moc děkuji, v úctě , lásce a pokoře zdraví květa

Kladívko v polích

Libor Farský 24.11. 17:19
Nebo taky "Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán"

Hrátky s češtinou: Nesnese se se sestrou

Zuzana Pivcová 24.11. 10:15
Věrko, větu z titulu Tvého článku znám už léta, ale ostatní příklady, které sis vymyslela, jsou také pěkné. Tak já zkouším: Komise se sesedla v ředitelně. Stála Líza za zastávkou. V neděli lili lihoviny do lahví.

Adventní čas

Zuzana Pivcová 24.11. 09:57
Těším se přesně tak, jak je to řečeno ve Vaší krásné básni.

Sex ve věku nad 60 je pro mnohé lepší než zamlada

honza jirak 24.11. 09:28
kecy, ale mám štěstí, že manželka po zprávách usne. možná kdyby ji bylo 50 tak by to bylo jiné

Návštěva poslance

Zuzana Pivcová 23.11. 16:35
Někteří ti soudruzi, hlavně ty dělnické kádry, byli opravdu dost děsní. Pamatuji si, jak jeden připitý řečník místo "soudruzi z ústředního výboru" řekl "soudruzi z ústředního topení". To byl hlahol!

Mohou ženy po šedesátce zhubnout? je to těžké, ale ano

Věra Ježková 23.11. 15:41
Mohou, ale chce to trochu kázně a průběžnou kontrolu váhy. V posledních letech zaměstnání jsem kompenzovala stresy z práce a starosti s mámou pojídáním sladkého a užívala léky, po nichž se přibírá. A postupně jsem přestala být štíhlá holka, jako jsem byla předtím celý život. Po odchodu do důchodu a maminky do DS jsem se zklidnila a mohla se věnovat hubnutí. Asi za rok jsem se vrátila na svoji původní váhu. Omezila jsem sladké, začala víc chodit. Sportovat a chystat si různé dietky mě nebaví. Kdybych měla jíst naposled v 19 hodin, protrpím večer a noc bolením žaludku. Večer jím víc než přes den, před spaním si musím dát ještě aspoň jogurt.

Íčkařská Plzeň

Jana Šenbergerová 23.11. 13:40
Bohumínem bych se neoháněla, odtamtud je to sice daleko, ale zato levou zadní. :-))

Případ pro záhadology: Kde se vzala pomoc...

Jitka Hašková 23.11. 11:34
Někdy přijde pomoc z hůry, neznáme všechny věci ve vesmíru.

Knižní šifra 2018

Zuzana Pivcová 23.11. 09:37
Měla bych velkou snahu, ale zatím se vůbec nechytám.

Slovinsko 5 - Lublaň

Zuzana Pivcová 23.11. 09:34
Další místo, které znám, kde jsem byla také dvakrát jako v předchozím Bledu. Psala jsem tu kdysi i příspěvek Do slovinské Ljubljany málem kolem Evropy, který byl ale zčásti pracovní a ne tak zajímavě informativní jako ten Tvůj zdejší. Určitě se ale shodneme. že je celé Slovinsko velmi sympatická země. Vzpomínám na někdejší mezinárodní kurs němčinářů v NDR, kde byli i Jugoslávci. Účastnice v naší studijní skupině Marjeta ale nikdy neopomněla zdůraznit, že je Slovinka. Také uměla ze všech Jugoslávců nejlépe německy.

Co dělat, když se vám unaví mozek

Dana Tomanová 22.11. 14:38
"Rehabilitace mozku"...dobrý název :-)) Už se vidím, jak ráno ve 4 vykonávám aerobní aktivity pro zlepšení nálady, zvlášť v zimě...ty mám při odklízení sněhu a námrazy a krev se mi rozproudí po cestě autem na vlak, když vidím, co jezdí za exoty, spíš bych potřebovala něco na uklidnění, když dorazím na nádraží...a tam znovu: "vážení cestující, omlouváme se Vám za zpoždění vlaku, které bylo způsobeno nepříznivým počasím ?!?!..no, to jsem z toho jelen, přímo někam střelen :-(

Moje sbírka panenek 2

Dana Kolářová 22.11. 13:29
Růženko, moc zdravím. Mám radost, že se tvé zdraví vylepšilo. Děkuji za fotky, panenky jsou jedna hezčí než druhá. Blahopřeji k výstavám, škoda, že je to tak daleko. Hezký Advent.

Jdou

Katarina Schultzova 22.11. 08:57
Veľmi pekné a pravdivé.

Za Bertíka

Libor Farský 22.11. 07:54
Bleška to řekla i za mne, velmi cítím s Evičkou a vyhledal jsem si její články o Bertíkovi. Nejvíc se mi líbilo vyprávění o tom, jak Bertík obšťastňoval postižené děti. Ten článek jsem tehdy považoval za článek roku na i60. ♥♥♥♥♥

Jak jsme „sbíraly záchody“

Jarmila Komberec Jakubcová 21.11. 15:52
Hezké povídání a vzpomínky na bývalý Sovětský svaz. Mám podobné protože jsem v Moskvě studovala jeden semestr. Na prestižní mezinárodní koleji byly obdobné toalety.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.