Přehled posledních diskuzních příspěvků
Výběr jména dítěte může údajně ovlivnit jeho život
Libor Farský 28.11. 19:02
Připravuji na toto téma obsáhlejší studii do rubriky "Hrátky s češtinou", tak si příklady ponechám do ní. Jen se přiznám k opakované hlouposti v naší rodině - na jedné adrese již bydlí 3x Libor Farský, z toho oba starší jsou Ing., což obnáší značné problémy s poštou do vlastních rukou nebo při doručování dovozci z eShopů. Odesílatelé málokdy uvádějí za příjmením st., nebo ml., i když v objednávce to vždy je správně, o úřadech ani nemluvě...
Vánoční vzpomínání
Věra Ježková 28.11. 15:54
Hezká vzpomínka. Jako dítě jsem měla Vánoce moc ráda. V koloběhu života se zastavuji častěji než jen o Vánocích.
Akční seniorka
Elena Valeriánová 28.11. 11:05
Seznámení je na můj vkus tak trochu povrchni, neosobní i když paní i její život mohou být zajímavé. Omlouvám se, ale tak Váš článek vnímám.
Ženská touha po dokonalém vzhledu
Hana Rypáčková 28.11. 09:00
Z toho, jak se muži přizpůsobují( z určitých důvodů) ženám, je mi špatně.Ztrácí své mužství a vyrovnávají se " barbínám".
Můj velmi akční senior, nejšťastnější ve vzduchu
Marie Ženatová 27.11. 13:14
Přeji Vám oběma ze srdce hodně štěstí, jste obdivuhodní...
Mýty o seniorech zbořeny
Libor Farský 27.11. 11:17
No vida. A to jsem si myslel, že jsem asi výjimka, protože jsem se jako učitel na SŠ a VOŠ většinu svého aktivního života pohyboval mezi mladými lidmi.
Trenčianské Teplice - hotel Flóra
Naděžda Špásová 27.11. 10:46
Jarmilko, muselo to tam být opravdu moc hezké, soudním podle tvých fotek. Je to od nás trochu z ruky. :-)
Poznáte tento kostel?
Zuzana Pivcová 27.11. 09:30
To jsem ani nevěděla, že existuje taková zdrobnělina. :-D
Rýmovačka o podzimní královně květin
Elena Valeriánová 27.11. 08:48
Taky je miluji. I Tvoje veršovánky.
Už jste vyzkoušeli elektronické cigarety?
Věra Ježková 26.11. 21:05
Reklama na cigarety, aby člověk přestal kouřit? Tak to jsem zvládla ze dne na den v době, kdy elektronické cigarety ještě nebyly na světě.
Zážitek roku 2017 - soutěž o produkty z konopí
Jana Šenbergerová 26.11. 20:09
Gratuluji Jitce J. a těším se na všechno, co nás na íčku ještě letos čeká. :-)
Talenty na nesprávném místě
Jana Šenbergerová 26.11. 13:34
Takových talentů by se našlo! Pěkně ten šachista svůj výpadek zdůvodnil. :-)
Vánoční halafance aneb Vše o dárcích
Jana Šenbergerová 26.11. 12:52
Zajímavé povídání na aktuální téma. Také mám pocit, že to s dárky přeháníme. Já bych je klidně zrušila, i když dávám dárky ráda, a ty, které dostanu, mě potěší. :-)
Proč, proboha?
Zuzana Pivcová 26.11. 09:29
Beru to jako řečnickou otázku a takové odpověď neočekávají, protože už mají odpověď v sobě.
Správný valašský frgál
Dana Puchalská 26.11. 08:15
Mňam. Na naší dovolené v Beskydech jsem si na něm skutečně pochutnala. A litovala jsem se, že jsme si nevzali ještě jeden sebou domů. Protože druhý den je v tom pekařství už neměli. Prostě jak říká pan režisér Troška - nebe v hubě.
Robert Oppenheimer - otec atomové bomby
Libor Farský 25.11. 16:06
Úžasný článek, nikde jinde jsem dosud na podobný rozbor nenarazil. Ovšem představa, že by Hitler byl rychlejší je děsivá. A kdo ví, jaké tajné zbraně se vyvíjejí dnes, patrně již i mimozemské. Snad si mocnosti uvědomují, že nechtějí lidstvo vrátit do pravěké civilizace.
EXPO 67 – československý pavilon dobývá svět
Jitka Hašková 25.11. 15:48
Světové výstavy - to se vždycky komunisti snažili předvést a dali do toho neomezeně peněz a lidem dali volnou ruku. V r. 1958 byl v Bruselu v České restauraci můj strýc, já jsem měla nabídku jet na EXPO 67 jako hosteska, ale rodiče mi to tenkrát rozmluvili, báli se, že bych nedokončila vysokou školu, kde už mi zbýval jenom rok,
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.