Přehled posledních diskuzních příspěvků

Beton stále mladý

Blanka Macháčková 2.12. 14:58
V této jediné podobě mi becherovka chutná. Pánové - díky. Některé "vynálezy" jsou velmi užitečné a povzbuzující.

Letošní advent

Blanka Macháčková 2.12. 13:08
Paní Marie, je to krásné připomenutí klidu, pohody, víry v dobro. Doufám, že to tak bude. Alespoň v adventní čas, když už to nejde napořád.

Zážitek roku: Jako členka rodiny

Dana Puchalská 2.12. 12:48
Ano. Byla to smutná zpráva. Vždyť ten její hlas nemůže žádná současná zpěvačka nahradit.

Katastrofa zvaná povinné návštěvy

Libor Farský 2.12. 09:09
Někteří lidé mají moc hezký zvyk pozvat ke štědrovečernímu stolu někoho opuštěného, třeba úplně cizího. Já to zatím neudělal, jezdil jsem s dětmi k babičce do Prahy a teď jsem sám hostem.

Co se v mládí naučíš, v důchodu jako když najdeš

Elena Valeriánová 2.12. 09:06
Obdivuji lidí, kteří mají ten dar - umět malovat. A paní Libuška to umí. Mám ráda obrazy, v kterých poznám, co umělec maloval. Děkuji za hezký článek.

Kavkazské jedle: tak voní české Vánoce

Marie Pudichová 1.12. 13:45
Zrovna včera mi padla do oka jedle kavkazská :-) v květináči. Už ji mám v garáži. Není moc velká. Pro nás tak akorát. Asi 1m. Cena byla přiznivá.

Můj zážitek 2017 - Napsala jsem knížku pro děti

Zuzana Pivcová 1.12. 11:27
Tak v obdobné rovině pro mě, Helenko, tento rok výjimečný nebyl. Ostatně, půvabné i poučné příběhy pro děti bych ani nezvládla. V tomto světě se zkrátka (bohužel?) nepohybuji. Tebe chválím a přeji Ti úspěch a musím napsat, že Máťa od výletu na Trosky pěkně vyrostl.

Moje první skála

Danuše Onderková 1.12. 10:15
Dagmaro, pěkný zážitek. Pokud já se pro něco náročného rozhodnu, tak sice na sobě nedám znát obavy, ale snažím se překonat sama sebe a vytrvat. Přiznám, že ale takový výkon, bych asi nezvládla. Přeji vám úspěch na další výstup. Četla jsem to se zaujetím až do konce.

Jaká byla První republika?

Blanka Macháčková 1.12. 10:06
Já vnímám První republiku pouze z úhlu toho pozlátka. To musela být nádhera. Moje babička ji zažila z druhého konce, ale nikdy si nestěžovala a vždy krásně vzpomínala. Dík za fotografie. Zaujaly i muže.

Modelky bez retuše. Trend nebo výjimka?

Naděžda Špásová 30.11. 13:45
Možná, že bychom se divili hvězdám bez příkras, ale pravděpodobně se to neujme. Takže, až nám zase budete dávat někoho za vzor, bude to bez vylepšování? Jsem na to docela zvědavá. Fakt.

O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 2.část

Zuzana Pivcová 30.11. 12:07
Ráda bych tedy znala odpověď na tu otázku. Včetně zdůvodnění, proč. Z Tvého příspěvku mi to nějak nevyplynulo, jen jsem se pobavila, i když na některé věci mám jiný náhled. :-)

Jógou proti proudu času

Zuzana Pivcová 30.11. 11:34
Už několikrát jsem si říkala, že se přihlásím do kurzu jógy, ale zatím jsem se ještě nerozhoupala. Nechtěla bych zůstat jen u cvičení. Díky.

Hledá se vetřelec II.

Zuzana Pivcová 30.11. 09:14
Ač se to na první pohled nezdá, tak ten jeden hodně domácí se tam vetřel.

Šanson na text Z. Pivcové

Hana Práglová 30.11. 07:57
Se zájmem jsem si poslechla Zuzčinu báseň ve vašem písňovém provedeni.Nádherné,velice dojemné ,i slzička mi ukápla.Děkuji.

Šetřím pro vnoučata. Chyba?

Naděžda Špásová 29.11. 13:56
Upoutal mě název článku. Tak to ani náhodou. Ano, občas něco vnučka dostane a platíme jí s dcerou stavební spoření, ale to je všechno. Těch případů, kdy potomci citově vydírají své příbuzné bohužel přibývá. Někdy se neštítí ani fyzického napadení. Je to smutné.

Zážitek roku 2017: Telefon, čtyři kočky a dva psi

Naděžda Špásová 29.11. 13:08
Je dobře, že už je vše v pořádku, po tak rušných dnech.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.