Přehled posledních diskuzních příspěvků
Beton stále mladý
Blanka Macháčková 2.12. 14:58
V této jediné podobě mi becherovka chutná. Pánové - díky. Některé "vynálezy" jsou velmi užitečné a povzbuzující.
Letošní advent
Blanka Macháčková 2.12. 13:08
Paní Marie, je to krásné připomenutí klidu, pohody, víry v dobro. Doufám, že to tak bude. Alespoň v adventní čas, když už to nejde napořád.
Zážitek roku: Jako členka rodiny
Dana Puchalská 2.12. 12:48
Ano. Byla to smutná zpráva. Vždyť ten její hlas nemůže žádná současná zpěvačka nahradit.
Katastrofa zvaná povinné návštěvy
Libor Farský 2.12. 09:09
Někteří lidé mají moc hezký zvyk pozvat ke štědrovečernímu stolu někoho opuštěného, třeba úplně cizího. Já to zatím neudělal, jezdil jsem s dětmi k babičce do Prahy a teď jsem sám hostem.
Co se v mládí naučíš, v důchodu jako když najdeš
Elena Valeriánová 2.12. 09:06
Obdivuji lidí, kteří mají ten dar - umět malovat. A paní Libuška to umí. Mám ráda obrazy, v kterých poznám, co umělec maloval. Děkuji za hezký článek.
Kavkazské jedle: tak voní české Vánoce
Marie Pudichová 1.12. 13:45
Zrovna včera mi padla do oka jedle kavkazská :-) v květináči. Už ji mám v garáži. Není moc velká. Pro nás tak akorát. Asi 1m. Cena byla přiznivá.
Můj zážitek 2017 - Napsala jsem knížku pro děti
Zuzana Pivcová 1.12. 11:27
Tak v obdobné rovině pro mě, Helenko, tento rok výjimečný nebyl. Ostatně, půvabné i poučné příběhy pro děti bych ani nezvládla. V tomto světě se zkrátka (bohužel?) nepohybuji. Tebe chválím a přeji Ti úspěch a musím napsat, že Máťa od výletu na Trosky pěkně vyrostl.
Moje první skála
Danuše Onderková 1.12. 10:15
Dagmaro, pěkný zážitek. Pokud já se pro něco náročného rozhodnu, tak sice na sobě nedám znát obavy, ale snažím se překonat sama sebe a vytrvat. Přiznám, že ale takový výkon, bych asi nezvládla. Přeji vám úspěch na další výstup. Četla jsem to se zaujetím až do konce.
Jaká byla První republika?
Blanka Macháčková 1.12. 10:06
Já vnímám První republiku pouze z úhlu toho pozlátka. To musela být nádhera. Moje babička ji zažila z druhého konce, ale nikdy si nestěžovala a vždy krásně vzpomínala. Dík za fotografie. Zaujaly i muže.
Dana Pitchon: fotografka, bývalá topmodelka a múza Tarase Kuščynského
Elena Valeriánová 1.12. 07:31
Moc děkuji za tento článek.
Modelky bez retuše. Trend nebo výjimka?
Naděžda Špásová 30.11. 13:45
Možná, že bychom se divili hvězdám bez příkras, ale pravděpodobně se to neujme. Takže, až nám zase budete dávat někoho za vzor, bude to bez vylepšování? Jsem na to docela zvědavá. Fakt.
O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 2.část
Zuzana Pivcová 30.11. 12:07
Ráda bych tedy znala odpověď na tu otázku. Včetně zdůvodnění, proč. Z Tvého příspěvku mi to nějak nevyplynulo, jen jsem se pobavila, i když na některé věci mám jiný náhled. :-)
Jógou proti proudu času
Zuzana Pivcová 30.11. 11:34
Už několikrát jsem si říkala, že se přihlásím do kurzu jógy, ale zatím jsem se ještě nerozhoupala. Nechtěla bych zůstat jen u cvičení. Díky.
Hledá se vetřelec II.
Zuzana Pivcová 30.11. 09:14
Ač se to na první pohled nezdá, tak ten jeden hodně domácí se tam vetřel.
Šanson na text Z. Pivcové
Hana Práglová 30.11. 07:57
Se zájmem jsem si poslechla Zuzčinu báseň ve vašem písňovém provedeni.Nádherné,velice dojemné ,i slzička mi ukápla.Děkuji.
Pět vžitých tvrzení o ženách, která však zdaleka obecně neplatí
Oldřich Čepelka 30.11. 07:43
Nemají tyhle mýty jen muži tak asi do 40 let?
Šetřím pro vnoučata. Chyba?
Naděžda Špásová 29.11. 13:56
Upoutal mě název článku. Tak to ani náhodou. Ano, občas něco vnučka dostane a platíme jí s dcerou stavební spoření, ale to je všechno. Těch případů, kdy potomci citově vydírají své příbuzné bohužel přibývá. Někdy se neštítí ani fyzického napadení. Je to smutné.
Zážitek roku 2017: Telefon, čtyři kočky a dva psi
Naděžda Špásová 29.11. 13:08
Je dobře, že už je vše v pořádku, po tak rušných dnech.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.