Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zážitek roku - Zlatá Praha

Blanka Macháčková 5.12. 13:18
Lekla jsem se délky článku, ale přečetla jsem ho jedním dechem.

Zážitek roku - Virtuální přátelství na i60

Zuzana Pivcová 5.12. 11:30
Díky, Maruško, a myslím, že kdyby každý přistupoval k portálu a zdejším lidem takhle přátelsky, tak by tu bylo ještě daleko lépe! :-)

Příliš zženštilý nebo gay?

Blanka Macháčková 5.12. 10:53
Homosexuální orientaci chápu, nevadí mi, respektuji požadavky menšinových skupin, jen si stále nemohu zvyknout na její veřejné projevy. Ostatně projevy intimity na veřejnosti nemám ráda ani u heterosexuálních párů. (Že by závist?) :-)

Stárnutí v zajímavých číslech

Helenka Vambleki 5.12. 09:55
Pohled na seniory se konečně musí změnit. Jako příklad uvedu babičku Boženy Němcové. Když přijela na Bělidlo, nejstaší Barunce bylo čtrnáct. Statisticky mohlo být její matce 32-35 a její matce/oné babičce/ 50-55. A začtěte se do knížky - je popisovaná stařenka na sklonku života, která opravdu za krátký čas umírá. Dnešní padesátnice málem někdy teprve poprvé rodí, což je taky extrém, ale každopádně ještě pracují a mají důchod v nedohlednu. A samozřejmě chtějí i v padesáti, šedesáti pěkně vypadat, bavit se, užívat si. Ale průměrný senior je médii ukazován jako frontový bojovník s taškou na kolečkách ve středu před Kauflandem

Adventní vycházka

Marie Ženatová 5.12. 08:31
Díky za milé přiblížení Vaší krajiny...

Prosincová rýmovačka

Blanka Macháčková 5.12. 07:28
To je ale milé veršování. Hlavně aby ten bílý kožíšek byl.

Hrátky s češtinou. Svět je malý …

Helenka Vambleki 4.12. 14:26
Libor badatel i sakran se opět vyznamenal. Oceňuji už proto, že vím , kolik času a námahy takové vyhledávání stojí :)

Po roce opět Valašský mikulášský jarmek

Naděžda Špásová 4.12. 13:59
Do těch koláčků bych se s chutí zakousla. Jarmarky mám taky docela ráda, ale ty moravské jsou asi hezčí. Pěkné fotky.

Zážitek roku: Starobní důchod

Naděžda Špásová 4.12. 13:55
Blanko, vítej do klubu. Na zapomínání si zvykneš, že děláš pitominy si zvykneš, vždyť zvyk je železná košile. Na co si já nemůžu zvyknout je, se s tím smířit a zvyknout si na to. Tak hezké zvykání. S tím telefonem jsi mě fakt dostala. :-)

Vlasy v zimě? Velký problém

Marie Doušová 4.12. 09:59
Vždy jsem měla dlouhé rovné ,pevné vlasy, až na stáří jsem se nechala ostříhat Nyní je mám občas do mikáda,nebo sestřihané , ale když si vezmu čepici , tak je mám vždy uleželé a nehezky vypadající. Buď nenosit čepice a nebo ji nesundavat! To mi ovšem starosti moc nedělá.

Akční senior: Zase jsem šťastná na světě

Zuzana Pivcová 4.12. 09:20
Eli, je to obdivuhodná žena právě tak jako Ty!! Je dobře, že ses rozhodla sem tento příspěvek dát. Moc Ti děkuji.

Krásný advent všem

Olga Štolbová 4.12. 08:38
Milá Dano, děkuji za přání a přeji tobě a také všem íčkařům krásné dny O.♥

Den D jako ušitý pro dobrou náladu

Jana Šenbergerová 3.12. 14:33
Je zajímavé, jak často nezůstane u jednoho průšvihu. Existuje pro to i docela prozaické vysvětlení. Když nás něco špatně naladí, přitáhne to k nám i další "špatnosti". Naštěstí nešlo o život a všechno nakonec dobře dopadlo. :-)

Nejstrašnější vánoční dárky, jimiž otrávíte babičku i dědu

Dana Puchalská 3.12. 11:45
Jo,jo,praktické dárky jsou fakt neštěstí. A to nemluvím o lécích. Proč radši neposlat babičku s dědou na nějaký pěkný pobyt buď u nás doma, nebo v cizině? Možná že by je to potěšilo víc než ty praktické nesmysly.

Zážitek roku 2017 na 50 slov

Zuzana Pivcová 3.12. 10:27
Janičko, Ty jsi nejstarší z Vaší rozvětvené rodiny. A já jsem "nejmladší" z našeho dvoučlenného příbuzenstva. :-) Ale v bývalé práci, ve vojenském archivu, jsem v posledné době také už byla nejstarší. Tak ať si to postavení stařešiny ještě dlouho užíváš.

Optimistické vlnobití

Zuzana Pivcová 3.12. 08:49
Vlny jsou krásné, a optimistické zvláště. Díky.

Návrat k tradicím aneb „staré časy“ nám mají pořád co říci

Libor Farský 3.12. 07:53
Zuzanko, děkuji za pomoc při zaplňování mých mezer ve vzdělání. Budu se tedy už těšit na nějakou Barborku. A Perchtu jsem znal jen jako Bílou paní na panství Rožmberků.

Budějovické seniors defilé 2017

Marie Novotná 2.12. 21:27
Super akce.Jak jinak,íčkařky jsou vždy a všude ,,čupr holky".

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.