Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ideální Vánoce? Neexistují!
Libor Farský 13.12. 10:44
Krásně rozvinutá věta, kterou obsahuje titulní obrázek "Teď všichni řekněte sýr"!
O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 4.část
Věra Ježková 12.12. 14:45
1. Čumět na sebe několikrát denně do zrcadla mě také nebaví. Ale od ženy se tak nějak očekává, že nebude mít sáčko, jako když ho vyndala kravce z tlamy. U druhých to moc nevnímám. 8. Prý už není „in“, aby měly boty a taška stejnou barvu. 9. Matičky utahuji správným směrem, sklenice umím otevřít. Asi nejsem v tomto směru „pravá“ žena – nerada jsem za neschopnou a nerada žádám o pomoc. 16. Na týdenní dovolenou mi postačí taška. V níž nejvíc místa zabírají rezervní třiačtyřicítky. 18. Myslím, že náladovost a rozmary není totéž. Změny nálad považuji za stav duše, rozmary za zpovykanost. 22. Feministky, natož militantní, nemám ráda.
Akční senior: Vzpomínka na tatínka
Zuzana Pivcová 12.12. 10:25
Moc hezká vzpomínka, Danko. Připadá mi, že dřív byli mnozí lidé dost aktivní a nedělali z toho žádnou vědu. Zkrátka byli pracovití, práce je bavila a byla i jejich koníčkem. Samozřejmě, že ne každý byl takový pracovní nadšenec jako Tvůj tatínek! :-)
Zvíře jako dárek? Raději ne
Eva Balúchová 12.12. 07:11
Zvířátko jako překvapení není opravdu vhodné.Před pár lety našla dcera po vánocích krásnou mainskou mývalí kočku.Asi taky nevhodný dárek.Ale nás potěšila a prožila u nás hodně spokojených let.Stala se paní domu!
Prabordel?
Mirek Hahn 11.12. 13:35
:-) ...neberu to úplně paušálně, občas nějaká žena na nějaké praprase narazí..., ale vidím to stejně.
Adventní setkání v Senior Pointu Zlín
Zuzana Pivcová 11.12. 11:11
Klasicky, jako snad vždy, velká pochvala do Zlína. Za vybrané téma i jeho zpracování. Díky, Hanko.
Ideální zákazníci? Padesátníci a starší
Jarmila Komberec Jakubcová 11.12. 10:59
Souhlasím s autorkou článku. I my dříve narození potřebujeme mít funkční věci. Ať už je to dobře fungující auto či pračka, mobil a jiné vybavení domácnosti. Slovo "dožít" u mně neexistuje. Dokud žiji chci se obklopovat hezkými věcmi a žít plnohodnotný život se vším co k němu patří.
Zážitek roku
Elena Valeriánová 11.12. 10:05
Příště je vyhoďte, ty řemeslníky ne kytky. Nechci k vzteku, chápu vás...
Výtvarník Kamil Štabla: Přitahuje mne svoboda bez násilí, falše a závisti
Mirek Hahn 11.12. 08:57
Prima článek, přečetl jsem s povděkem. Zajímavé výtvarné techniky.
Vánoční
Blanka Macháčková 11.12. 07:35
Hezky zveršovaný reálný příběh minulých vánoc. Vzpomínky jsou fajn. Posilují a rozněžňují.
Příroda odpočívá, přesto je i v prosinci na zahradě co dělat
Jana Šenbergerová 10.12. 22:10
Nic z toho nemusím, přesto mám pořád co dělat. Tak ať se zahradníkům, zahrádkářům i sadařům daří. :-)
Hrátky s češtinou - opět slabiky
Libor Farský 10.12. 11:32
Necnost, ale jen druhá slabika. Dlouhá první mě nenapadá. Ale jednoslabičné "cnost" a trojslabičné "budoucnost".
Proč dělají ženám fyzické změny při stárnutí takové problémy?
Marie Metelková 10.12. 10:41
Nic depresivnějšího nemohla redakce pro starší ženy vyprodukovat. Mám dobrou zprávu : není to pravda. Pravdu má Yoko Ono a přidala bych to staré známé - jaké si to uděláš, takové to máš. Možná byl článek sepsán pro ty ženy, které se životem hnaly pouze za vlastní krásou a obdivem okolí. My, které to cítíme jako Yoko víme, že lepší než fňukat je cvičit a správně jíst.Potom se můžeme věnovat všem svým koníčkům a víme, že i v 70ti je život fajn. A to hodně.
Fotoreportáž: První prosincová vycházka
Zuzana Pivcová 10.12. 09:03
Aničko, to jsou moc hezké snímky. Jak vidím, tak Rožnov je krásný v každé roční době. Často na něj vzpomínám.
Čokoládové překvapení
Dana Puchalská 9.12. 18:13
Moc krásný příběh. My jsme doma balili do papírků nejen ořechy, ale i kostky cukru. A ta první kolekce byla pro mně něco fakt neuvěřitelného. Ale ty plněný sladký bonbony mi nechutnaly. Měla jsem ráda a mám doteď duté figurky. A ještě sněhové pečivo posypané hrubým cukrem. To byla taky dobrota
a to nemluvím o polomáčených želé arabeskách(doufám že jsem ten druh pojmenovala správně). Ale když nastala doba, že máma i táta nosili kolekce z práce, tak to už jsem se na ně moc netěšila.
O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 3.část
Věra Ježková 9.12. 15:05
Libore, velmi dobrá seminární práce. Starší Agata se mi také líbí víc, ač archeologie by mě nebavila. Na opálené pleti vrásky opravdu víc vynikají; mně slunce nedělá dobře ani na pleť, ale většinou ani na duši. Na žádné vylepšení obličeje kvůli vráskám bych nikdy nešla. Některé další rady jsou zábavné. Myslím, že vrásky k věku patří a sedmdesát- a vícesátnice s hladkou tváří je divná.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.