Přehled posledních diskuzních příspěvků

Trápí vás rýma či alergie? Pomohou výplachy nosu solí

Věra Ježková 17.12. 15:43
Kupuji si nosní sprej z roztoku z mořské vody. Je příjemný v suchém bytě.

Najdeš toto nádraží?

Blanka Macháčková 17.12. 09:33
Myslím že by se dalo říci, že nádraží a koleje je takové nomen omen.

O Štědrém večeru jinak

Blanka Macháčková 17.12. 09:24
Přesně silvestrovské. Ale nechala bych ji až na příští rok. :-)

Moravský muškát slaví třicátiny

Blanka Macháčková 16.12. 17:33
Mám ráda články z vinic. A ještě lepší je, když je k tomu ochutnávka. Nemusí být vždy tak aromatické, ale hlavně aby byla dobrá.

Česko zpívá koledy

Slávek Beran 16.12. 14:17
Letos již třetím rokem jsem byl se známou a její dcerkou u nás v Přerově na Česko zpívá koledy. Je to pět roků, co se to odbývá na náměstí TGM. Dříve to bylo na ledním stadionu. Nevím přesně, kolik nás tam bylo, ale náměstí bylo téměř plné. Připomínáme si tím, předzvěst svátků vánočních. Kde se ta tradice vzala, to nevím, ale to hezké. Kdo by z Vás věděl, odkud to přišlo dejte vědět, zajímalo by mě to. Slávek Beran

Vánoce bez rodiny mohou být stejně veselé a krásné

Jana Šenbergerová 16.12. 12:31
Chtěla bych vidět klidné Vánoce s rodinou!

Balíme maličkost

Zuzana Pivcová 16.12. 08:06
To je docela nápadité, jenže mně by dalo to balení víc práce než sehnat ten dárek a nechat si ho zabalit. Ale vypadá to hezky.

Váš pes je vám podobný

Lidmila Nejedlá 15.12. 17:45
Do naší rodiny přibyla kníračka, ještě je to mládě. Je destruktivní. okousala rohy dvou štokrlat, odloupla tři dlaždice ze soklu, utrhla chránič rohu... Stále jí vyhrožuji, protože tak devastuje halu v přízemí domu, ale ona se na mne usmívá a má mě moc ráda. Já ji také!

Vánoce

Věra Ježková 15.12. 13:19
Hezká vzpomínka.

Tma má velké oči

Helenka Vambleki 15.12. 10:40
No já tady úplně trnula hrůzou, ufffff, tak jsem si oddechla

To správné líčení. Existuje?

Zuzana Pivcová 15.12. 09:17
Na mně to nalíčení poněkud vidět je, ale to už je styl. který mám zažitý a nějak ke mně podle mého patří. Oči ožijí. Ale že bych se tím nějak celkově zabývala, to ne. Je to denní součást úpravy jako třeba umytí. Takže vlastně, jak mi někdo chytrý řekl, si vyrobím Pivcovou a můžu jít. :-)))

Za bájnými vyšehradskými strašidly

Libor Farský 15.12. 05:27
Zajímavé je, že "bílých paní" je po různých hradech plno, ale o "černé paní" jsem dosud nevěděl. Ještě bych sem přidal něco o Šemíkovi.

Půlnoční

Blanka Macháčková 14.12. 14:46
Hezký příběh. A jako vy jste zatleskali v kostele, tak my včera tleskali v nákupním centru. Sboru, který tam živě zpíval koledy.

My všichni

Zuzana Pivcová 14.12. 11:25
Sice už jsem o tom uvažovala, ale zatím si nějak netroufám. Nerada bych vytvořila něco nedokonalého, co by pak museli po mně opravovat.

To se nehodí! Říkáte to často?

Marie Doušová 14.12. 09:12
U nás doma bylo vždy dusno , když přišel otec , který se musel poslouchat na slovo. Ještě dnes pociťuji křivdy , které na nás dětech zanechal. Ale přesto jsme ho měli rádi , vždyť to byl živitel rodiny.

Možná

Jana Šenbergerová 14.12. 08:30
Děkuji své oblíbené básnířce za další krásné verše. :-)

Kde nejčastěji přibíráme aneb trápení s břichem

Slávka Kobylková 14.12. 00:37
Myslím si,že to tak jednoznačné a jednoduché není,někdo má k tomuto typu přibírání větší dispozice,záleží na spoustě věcí.Všichni také nemohou jíst celozrnné potraviny a slupky,mají dráždivý tračník,dvanáctníkové vředy a pod. Navíc pokud se týká kalorické hodnoty- tak obyčejný rohlík je na tom stejně, možná ještě lépe.Také se říká,že ve slupkách díky zamořenosti půdy a ovzduší jsou jedy, kovy, čili nic tak zdravého.Nejdůležitější je pohyb a jíst pouze když mám opravdu hlad a ne chuť na něco dobrého- to pouze vyjímečně.Aspoň já to tak řeším.Žádné moderny do svého stravování nezahrnuji,jím dle současných trendů naprosto nezdravě,ale pozor-vařím si sama, málo hotovek,konzerv,polotovarů.Je to o lenosti některých lidí si uvařit a odbývají se ledasčím.Kdyby jedli teplé jídlo alespoň jedenkrát denně a doma uvařené, nemlsali mezi jídly, nepřecpávali se,nepili latté a přešlehačkované kávy a ženské nevysedávaly hodiny s kamarádkami a hýbaly se-neměly by špeky na břiše.Chudáci jsou naopak ti,co mají problémy se štítnou žlázou,metabolismem,dědičností,problémy s klouby-těm moc dieta nepomůže a hýbat se mnozí také moc nemohou.Ale pokud nejsou opravdu nebezpečně obézní-tak zas tak o nic strašného nejde.Život není jen o postavě.

Slyšel jsem Ježíška

Zuzana Pivcová 13.12. 15:54
Přečetla jsem si tu už několik Vašich uveřejněných příběhů a moc se mi líbí. Jsou bezprostřední, normální, a proto velmi čtivé.

Jak přežít Vánoce s mladými

Elena Valeriánová 13.12. 12:20
Děkuji za návod. Letos budeme poprvé na vánoce z domu. Článek se mi líbí, je napsaný vesele i když ...!!! Dám vědět, jak jsme vánoce prožili nebo přežili, uvidime.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.