Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vánoční kapr

Elena Valeriánová 21.12. 09:15
Čekala jsem recept a není. :-(

Víte, kolik kilometrů ujdou vaše nohy za život? Proto si zaslouží péči

Mirek Hahn 21.12. 08:39
Boty, boty, boty. Naprosto základní věc ve zralém věku. Tady musí ustoupit paráda z prvního místa a vytvořit kompromis s účelností. Najít po obchodech pohodlné boty na své nohy je často úkol nelehký a na dlouho. Obtížnější to mají ženy, často nechtějí slevit z estetického hlediska. Nechápu ten masochismus, se kterým se protrápí celými dny, v úzkých střevících. A stejně se mi víc líbí ženy v nějakém neformálním casual outfitu :-) Chodil jsem v několika párech Riekerů, pohodlné, lehké ale moc nevydržely. Před dvěma lety jsem si pořídil jeden pár kotníkových Martensek a nohy jak v pokojíčku. Jsou sice nákladnější ale zůstanu u nich, pořídím další. Zaujalo mne, když jsem si našel informace o Dr.Martensovi, který je vymyslel a začal vyrábět. Od jara do podzimu jsem se zkušenostmi dobral k chození v keckách na skate, mají vysokou, pružnou a pohodlnou podrážku a bývají i dost prostorné. Jsem spokojen i s jedním párem tradičních Prestižek, jsou v novějším designu ( Prestige Sport alias Moleda Sport ), pohodlné a drží už třetí rok. Osobně přikládám botám velkou důležitost ve svém životě, nohy už nic moc, zlobí mne kotníky i kolena ale s dobrýma botama se mi žije o dost líp.

Zážitek roku 2017: Seniorka modelkou

Elena Valeriánová 20.12. 13:18
I Vám přeji krásné vánoce a je moc hezké, že se Vám splnil sen.

Hrátky s češtinou - a znovu sla-bi-ky

Alena Vávrová 20.12. 11:29
Když jedno, tak jedno: pla-tit/pla-ca-tit!

Vánoce 2017

Zuzana Pivcová 20.12. 10:42
Beru to od Vás jako nadsázku, nepochybuji, že zrovna Vy vánoce určitě vnímáte i jinak. :-)

Ticho

Blanka Macháčková 20.12. 09:39
Hezká báseň.

Zážitek roku 2017 - Splněný vánoční sen

Helena Votíková 20.12. 09:35
Nádhera. Slzím, a na Christmas mornings už moc nevidím.... .

Partner se změnil. Opravdu?

Olga Škopánová 20.12. 08:22
Nebo spíš nedostatek síly na věčné sekýrování

Nemáme chuť k jídlu. Výhra nebo problém?

Věra Ježková 19.12. 19:12
Mé stárnutí hubnutí ještě neprovází. Váhu si udržuji vědomě. Za mlada jsem byla štíhlá bez vlastního přičinění, teď se musím trochu snažit. Nechuť k jídlu mohou také přechodně způsobovat stresy. Nebo ovšem také naopak – máme-li starosti a bolest na duši, potřebujeme se trochu hýčkat něčím dobrým.

Za hranou skla

Zuzana Pivcová 19.12. 13:11
Sklo mě většinou fascinuje, jedno, zda staré nebo moderní. Díky.

Pošlete pohlednici z našeho portálu

Jana Šenbergerová 19.12. 13:04
Pohlednice Honzy Rašky se mi moc líbí. :-)

Tikají

Květa Chobotová 19.12. 10:13
Milá Zuzko,Vaše poezie mi dělá vždy velikou RADOST.....z celého srdce děkuji, v úctě květa

Vánoční výstava v Botanické zahradě Karlovy Univerzity

Věra Ježková 19.12. 10:13
Jitko, jen jsem si přečetla název článku, řekla jsem si, že bys to mohla být ty. Překrásné fotky, díky. (V minulých letech jsme tam několikrát byli, je to úžasné.)

A co toto nádraží?

Zuzana Pivcová 19.12. 09:17
Miluško, kdybys nenapověděla, čí je to rodiště, v životě bych to neuhodla. Ani nevím, že taková obec existuje. Tedy teď už ano.

Sociální sítě ničí vztahy. Co s tím?

Libor Farský 19.12. 07:40
Ano a přitom se jedná o prudký vývoj za posledních pár let. Co asi čeká další generace po našich vnoučatech? Nebo mohou snad nějak zasáhnout společensky vlivní sociologové?

Srdeční selhání. Epidemie 21. století

Jana Šenbergerová 18.12. 19:25
Srdce, to umí s člověkem pěkně zacvičit, když se o ně nedbá.

Nám, nám narodil se aneb Vánoce gastronomické

Věra Ježková 18.12. 16:14
S rozmyslem hoduji (rozuměj: stravuji se) celý rok. Nevím, proč zrovna Vánoce bych si měla zkazit tím, že se přecpu, bude mi těžko a pak se budu snažit shodit nabraná kila. Představa opulentní hostiny ve mně libé pocity nevyvolává.

Vánoční koncert v nemocnici

Marie Ženatová 18.12. 13:12
Díky za hezký článeček i fotečky. Moc Vás zdravím a přeji hodně síly a zdraví...

O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 5.část

Zuzana Pivcová 18.12. 12:16
Jiřího Žáčka uznávám a mám ho ráda, avšak k tomuto mottu mám námitku. To je individuální. Jedna a táž žena zůstane pro někoho nedostupná, i kdyby jí chtěl platit zlatem, zatímco druhý bude mít u ní vstup zdarma, takže žádné obecné zvyšování vstupného. :-D Tvůj článek mě pobavil, vážím si toho, že fandíš ženám (na pohled víc než mužům), ale jinak, co se týče toho věčného srovnávání, kdo je lepší, kdo je na tom lépe, to nechávám pouze v rovině Co se škádlívá, rádo se mívá. Jinak se svou ženskostí a jejími přednostmi před muži nebo naopak jejím společenským nedoceněním opravdu nezabývám. Jako humor to ale každopádně beru, díky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.