Přehled posledních diskuzních příspěvků
Já a pes
Libor Farský 24.12. 16:55
Jenže mně se zdá, že na obrázku není pes, ale medvěd. A těch mám zase já celou sbírku, včetně dvojčete tohoto Tvého. Brum.
Malé zamyšlení - vánoční smíření?
Helenka Vambleki 24.12. 13:04
Stačilo počkát pár let!!! :-) :-) :-)
Redakce i60 přeje všem čtenářům hezké svátky
Elena Valeriánová 24.12. 13:01
Milá redakce, milý Honzo, děkujeme za krásné přání a myslím, že za většinu íčkařů mohu slíbit, že i během svátků nakoukneme na náš web. Jsme závisláci, v dobrém smyslu slova. A doufám, že nás bude přibývat. Hezké vánoce.
Tichá noc, slavná vánoční píseň, má kuriózní historii
Věra Ježková 24.12. 10:28
Historie je kuriózní, melodie krásná až trochu vtíravá.
Klíč od nebe
Jitka Hašková 24.12. 09:43
Poučná příhoda pro rodiče, že by se měli zamyslet a snažit se zjistit proč dítě něco dělá a ocenit snahu, že chce pomáhat, i když výsledek není žádoucí.
Zlaté ozdoby na stromeček
Zuzana Pivcová 24.12. 07:59
No, vida, jaké mohou být někdy asociace. Abych řekla pravdu, zlato mě např. ve špercích zrovna nepřitahuje, ale tyhle různé věcné informace jsem si přečetla ráda a díky za ně.
Příslib nových dní
Anna Čípová 24.12. 07:35
Zuzko, děkuji za krásné přání. Začínám den se slzami v očích, ale vůbec se za ně nestydím. Zuzko, přeji krásné sváteční dny.
Nádherné vánoce v mlze
Věra Ježková 23.12. 11:34
Váš příběh na mne zapůsobil. Na svoji první lásku (z gymnázia) si občas vzpomenu. Ráda bych věděla, jak žil. Nic víc, mám přítele. Shodou okolností se jmenuje stejně jako můj první kluk. Kruh se uzavřel.
Hrátky s češtinou - jídlo
Věra Ježková 23.12. 11:27
Pěkné. Ale nemám čas přemýšlet, musím jít vařit oběd.
Jan Lorman: Na každý problém máme instituce, jenom nemáme instituci na normální život
Jitka Hašková 23.12. 09:32
? Vánoce?
Rodinný krb
Helenka Vambleki 23.12. 08:29
Ano, ano, přikládej, není nic horšího, než když rodinný krb vyhasne
Jůůů, přiletí Ježíšek!
Jana Šenbergerová 22.12. 13:46
Díky za tu dobrotu a nápodobně. A ani den bez íčka, přeje jedna "babička".
Sama sobě Ježíškem
Alena Várošová 22.12. 13:23
Omlouvám se chtěla jsem dát 5*****.Už se stalo a vrátit se to nedá,tak aspoň tak.
Betlémy v Podřipském muzeu
Jitka Hašková 22.12. 10:08
Omlouvám se, chtěla jsem dát 5*. Milé povídání. Já betlém nemám, ten z mého dětství už je vyhozený, děti ani vnoučata nemám, tak se chodím dívat na výstavy betlémů.
Dobrovolná povinnost. Máte ji?
Libor Farský 22.12. 09:07
Řekl bych, že takovou krásně dobrovolnou povinností je pořídit si štěně. Navíc jeho pravidelné venčení je i zdraví prospěšné. Jen je třeba domyslet a udělat průzkum mezi mladšími přáteli, kdo se ho ujme v případě onemocnění či úmrtí páníčka či paničky, někdy to nemůže být nikdo z rodiny.
Bohudíky
Lubomír Müller 22.12. 08:06
Intenzita citové ryzosti "lidové poezie" (píšu v uvozovkách, protože termín lidová poezie je zavádějící, jako by jinou poezii nepsal "lid", ale myslím tím poezii ve smyslu čisté krásy, prosté a emocionálně pravdivé, kterou tato, často anonymní poezie "z lidu" přináší, třeba v písních). Zuzko, krásné. Výraz básnického poselství, výzvy, historie, budoucnosti tlukotu srdce. Poezie zážitku, který si v sobě nosí každý, a proto mu rozumí. Prosté a účinné, jako ta nejlepší filozofie, která dokáže srozumitelně říct - žijte, milujte, buďte vděční za lásku, přijde-li....
Vánoční punč a ...
Olga Štolbová 21.12. 12:12
Ahoj Zdeni, tvůj "Vánoční punč.." mě zaujal. Mám o čem přemýšlet až budu volit nového prezidenta. Díky... *****
Co takhle "štědrovku"...
Zuzana Pivcová 21.12. 09:39
Vím, že se "štědrovka" měla dávat hospodáři. Ale tohle bude nějaká jiná. :-) Díky, Dano.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.