Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zimní dopoledne
Zuzana Pivcová 20.1. 09:09
Krásné fotky. Máte to tak hezké v každé roční době. Hned jsem si vzpomněla, jak jsem šla v neděli podél vody.
Je vzpomínání zdravé?
Alena Tollarová 19.1. 12:32
Já bych se nechtěla chovat ani jako ta první, ani jako ta druhá, obojí je podle mě tak trochu "přes ...". Ale co se týče vzpomínání, tak zrovna včera jsem se sešla se sestřenicí nad hromadou rodinných fotek, dávaly jsme dohromady, kdo je kdo a vzpomínaly, až se nám od hub (pardon) prášilo ...
Životem chodit raději s humorem
Libor Farský 19.1. 11:20
To video z metra je k vidění zde na i60 v rubrice "Videa", vložil Radek Cakl. Já se rozesměju pokaždé, když do vidím. Díky za optimistický článek.
Hrát, hrát ... a co ještě?
Libor Farský 19.1. 11:07
Já měl, Marcelko, smůlu. Na kytaru jsem se naučil hrát až na stavárně, kde nás ve třídě bylo 11 kytaristů a jen pár holek. Holku jsem tam nesbalil i když jsem byl na kytaru nejlepší. Ale moje maminka milovala můj "Pramínek vlasů". První holku jsem vyloženě na kytaru sbalil až ve svých 23 letech. :-(
Vesmír v nás
Zuzana Pivcová 19.1. 09:23
To je moc hezké vyjádření....i když je nám šit na míru, stejně se v něm občas ztrácíme. Moc děkuji.
SkiWeltWilder Kaiser Brixental: lyžování na dosah
Blanka Macháčková 19.1. 08:59
Každý typ na příjemné lyžování v dostupné vzdálenosti je dobrý.
Chraňte svého pejska v mrazivém počasí
Elena Valeriánová 18.1. 12:47
Náš Rexík je venkovní pes. Boudu má zateplenou. Měl ji i vytapetovanou starým kobercem, ale asi se mu nelíbila barva, serval to. Má ji vystlanou slámou a taky když je velká zima, tak dekou nebo starou budou. Pokud je zima, tak to tam strpí, jak se oteplí všechno vystěhuje ven. Nevím, jak ho přinutit přibrat, žere jen tolik, kolik chce. Na procházky chodíme do přírody.
Vánoční bilancování
Libor Farský 18.1. 11:45
Moc se mi líbí roztomilé zdůvodnění radosti z textilního dárku, který je Vám malý. Zkusím se k tomu postavit stejně. :-)
Portugalská Sintra
Blanka Macháčková 18.1. 09:33
Jedno z krásných míst, které jsem měla možnost navštívit. Děkuji za připomínku a snad i pozvánku pro ty, kteří se chystají do Portugalska.
Čas na mě nekřičí
Blanka Macháčková 18.1. 08:45
Nejen paní Zuzana Pivcová, ale i vy jste se strefil do mé nálady. Moc hezké. Prostě to oba umíte.
Sníh nás nepřekvapí, víme, jak na něj!
Elena Valeriánová 17.1. 15:30
Používáme hrablo. Kamarád si před pár lety pořídil sněhovou frézu. Už vím, proč od té doby není u nás skoro žádný sníh. :-)
Záchrana zvířecího tvorečka
Naděžda Špásová 17.1. 14:10
Hanko, jak jde o zvířátka, jsem vždycky naměkko. Toník je kouzelný a dětičky taky.
Volební perličky
Naděžda Špásová 17.1. 10:14
Je fakt, že to sezení volebním komisím vůbec nezávidím.
Džíny v každém věku? Proč ne?
Marie Doušová 17.1. 09:28
Džíny jsou a budou nositelné v každém věku. Jsou praktické a jak vidíme na fotkách velice slušivé.
Když se prezident počurá do postýlky
Blanka Macháčková 16.1. 16:58
Dobře poradit a říkat pravdu - možná by to mohlo stačit.
Představuje chladné roční období zvýšené riziko pro kardiaky?
Jana Šenbergerová 16.1. 14:42
Už na vlastní srdce vím, že ano. Paradoxně mi srdce přestalo fibrilovat cestou k lékaři, když jsem musela jít v chladném vzduchu. K fibrilacím došlo i přesto, že můj sinusový uzel je z lékařského hlediska naprosto v pořádku a neměl by mě ohrožovat. Jsou věci mezi nebem a zemí.
Kalendář cestovatele: Nejlepší destinace na každý měsíc
Jarmila Fialová 16.1. 11:49
Bezva destinace pro české důchodce
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.