Přehled posledních diskuzních příspěvků
Králem Australian Open je Federer, vítězem tipovačky Radek Pecina
Jitka Chodorová 28.1. 20:04
Blahopřeji vítězům, ale i poraženým, tipovačka byla docela náročná, těšíme se na další.
Mallorca z míst, kde dominuje Tramuntana
Dagmar Bartušková 28.1. 10:53
Článek jsem si s chutí přečetla. Také jsem se rekreovala na Mallorce. Pobyt jsme trávili v úžasném letovisku Cala Millor. Slunečné počasí, písečné pláže, teplé moře, spousta vynikajícího jídla, kavárničky, diskotéky, satelitní výlety. Sóller byl nádherný. Prima posezení na náměstíčku s osvěžující sangrií, ovívání lehkým vánkem, jízda vláčkem a parníkem - na to se nedá zapomenout. Děkuji za připomenutí. Fotky super!
Boreč - podivuhodný vrch v Českém středohoří
Olga Štolbová 28.1. 10:25
Alí, díky. Senzační pozvánka, určitě letos využiju. To středohoří je krásné a ty jsi taková propagátorka a hlavně úžasná fotografka, že nelze odolat. **********
Ráno
Zuzana Pivcová 28.1. 08:55
To je velmi krásná poezie, ani bych nepoznala, že je od Vás, ne, že byste neuměl, naopak, ale spojuji Vás s jiným stylem. Díky.
Příběh na 50 slov: Kolo, kolo mlýnský
Marie Seitlová 28.1. 08:52
Danuš, Ty jsi mistr příběhů na 50 slov. A určitě je to o mém kole. Já si život bez kola neumím představit, bydlím dál od centra. A i já říkám, že je to můj přítel nejvěrnější.
Seznámení po padesátce? Je to sice těžké, ale jde to
Blanka Bílá 27.1. 19:09
No, má zkušenost, ve prozpěch pánů propadák !Osobně jsem se do toho nehrnula po ovdovění bezhlavě.Tak nějak mě k tomu tlačily děti, zvlášť ta nejmladší. díky bohu, jsem nebyla atraktivní ani pro podvodníky, dalo mi tohodně moc moc navíc a jsem ráda, za vše, co jsem prožila. Moc mě mrzí, že má vnoučata nemají dědu, ani toho náhradního, i já měla aspoň jednoho pravého...
Moje malé domácí katastrofy
Eva Mužíková 27.1. 14:24
Vladislavo, argument manžela - zaseknutá/ použitá nemá chybu. No co, hlavně že jste nemuseli kuchyň malovat. Kamarádka JEDNOU požádala manžela, aby udělal šlehačku za pomoci bombičky. / tenkrát to bylo běžné / Protestoval, pak vztekle konal. Našrouboval špatně víčko, to se tlakem uvolnilo a rázem lítala šlehačka i s nádobkou po obýváku. On měl šlehačku i v očích. Nejdřív kamarádku chytla zlost, ale při pohledu na tápajícího manžela se musela všemu zasmát.
Jak porozumět umění? Je to radost i adrenalin
Věra Ježková 27.1. 11:19
Žádný umělecký skvost doma nemám. Kdybych měla, asi by mě nezajímala jeho hodnota, ale byla bych ráda, že je to originál. Nevím, je-li nutno umění rozumět. (Pokud člověk není odborník.) Pro mě je důležité, jestli se mi třeba obraz líbí, nebo ne. Totéž platí i v případech „co tím chtěl básník říci?“.
Jak si prožít Tantru
Blanka Macháčková 27.1. 10:59
Velmi zajímavé a srozumitelně vysvětlené. Děkuji za rozšíření obzorů.
Rok v Zámecké zahradě - epizoda zářijová
Naděžda Špásová 27.1. 10:26
Hezké povídání na sobotní dopoledne. Díky :-)
Zimní odpoledne
Zuzana Pivcová 27.1. 08:27
Aničko, Tvé snímky z Rožnova mě pokaždé přenesou zpátky do našeho srazu, i když to bylo skoro v létě. Ale je to půvabné město, kdykoliv.
Portugalské "Versailles"
Blanka Macháčková 26.1. 15:01
Moc hezké fotografie. Jsou místa, která je dobré vidět.
Prokrastinace a Pražská kavárna
Jiří Libánský 26.1. 14:17
Ohodnotil jsem si článek pěti hvězdičkami. Nepovažiji ho za tak úžasný. Je to z čiré radosti, že jsem po dlouhé době zase něco napsal. Ostatním hvězdičkujícím děkuji. Diskusi v komentářích bych uvítal. Dotazy i kritiku. Odpovím.
Co bylo po "Příběhu z mládí"
Libor Farský 26.1. 12:32
To je neuvěřitelné, jak je si životaběh nás dvou podobný, konstatoval jsem to již v první části Vašeho vyprávění. Palec nahoru.
Hrátky s češtinou: Ach, to stupňování
Marcela Pivcová 26.1. 10:49
Mne vždy napadne něco z reklamy - např. že (o vyrobeném jídle): čerstvěji už to nejde! Kdysi, před mnoha léty vyšel jakýsi humorný fejeton, jak ulovit tygra (autora dávno nepamatuji). Tygra bylo nutno ulechtat. Vím jen, že popis činu končil větou: Ulechtaný tygr je umrlejší než umrlec! V humoru to je jednička!
Kočka jako ďábel? Stává se to
Věra Ježková 26.1. 09:23
Máme kočičku z útulku. Předtím byla u jakýchsi Ukrajinců v domě s dalšími asi 11 kočkami. V útulku to byla vzájemná láska na první pohled. Kočička nikdy venku nebyla. Báli bychom se ji někam vzít, aby se nezaběhla. V bytě má dost místa i schovávaček, může na balkon (pod dozorem). Někdy taky běhá jak šus. Být sama doma jí určitě vadí. Proto jí dělám společnost, když má být přítel dlouho v práci, nebo mu chci dopřát výlet s dětmi.
Lichva, úroky, směnky aneb na skok do středověku
Věra Ježková 25.1. 13:23
Díky za hezký tip. Asi jsem neschopná, ale nemůžu se na webu dopídit informace, že expozice už je (píší, že bude), a tím pádem ani dokdy.
Česká pošta aneb Adrenalinové zážitky
Alena Tollarová 25.1. 13:10
Hlavně jestli taky došel na místo určení! Já jsem na ČP nedala dopustit, ale jen do vánoc 2017. Došel mi totiž dopis v takové té bublinkové obálce, který byl OTEVřENÝ. Ne že by se rozlepil nebo tak něco, prostě někdo se do něho násilně podíval a ani se nenamáhal ty stopy zahladit. Byl v něm vánoční dáreček a naštěstí se neztratil. O ozdobičky na stromeček asi ten někdo nestál ... Bohužel to byl dopis poslaný obyčejně, takže si můtu tak akorát zanadávat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.