Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak dnes vypadá oběd u školáků?
Marie Novotná 7.2. 14:34
Ožehavé téma.Jsem moc ráda,že už 5 let nemusím koukat na nesmyslnost vaření ve školách.Vnoučata to řeší vhodnou svačinou-maminka doma vaří obědy(polévka+jídlo)-a při odpoledním vyučování jdou na oběd POUZE podle toho,co je k obědu.
Prsatá abeceda - 2. část
Libor Farský 7.2. 11:15
Danko, opravdu jsem tentokrát čekal choulostivější obrázky, tak to budu muset napravit ve své odpovědi po Tvém posledním dílu. Na Halinu jsem se dnes po delší době zase na ČT 1 díval !
Hromniční zima nebo obleva?
Zuzana Pivcová 7.2. 10:12
Tady v Praze je to také všelijaké. Včera nádherně svítilo takřka jarní slunce, zatímco dnes je tma a co nejdřív začne něco padat. Ale co, příroda si s tím poradí. A děti určitě s prázdninami také!
Vzpomínková
Hana Rypáčková 7.2. 08:17
Ano a džíny prali v řece na těle , košile silonové rozeplé k pupíku nesály pot, však cítili se skvěle.
8 věcí, které by měla vědět každá žena o mužích nad 50
Dana Tomanová 7.2. 07:21
A kdeže jsou takoví muži schováni? Prosím ještě popis cesty, děkuji :-)
Hovory s vlastním tělem
Miluše Hasenohrlová 6.2. 13:02
Hanko, zajímavé povídání s vlastním tělem. Já jsem na začátku hledání společné řeči.
Režisér Jan Svatoš: Afrika je balzám na duši
Zuzana Pivcová 6.2. 10:15
Článek je daleko víc než jen turistický a pan režisér je velmi vnímavá a charismatická osobnost. Díky!
Skoky - místo, kde vzniklo rčení Panenko Skákavá
Zuzana Pivcová 6.2. 09:21
Je to velice bohatá a zajímavá historie, na jedné straně zázračné poutní místo, na druhé straně typické pohraničí s odsunem původního obyvatelstva a poválečnou likvidací církve včetně památek, ale s Panenkou Skákavou by mě to nikdy nenapadlo. :-D
Kam se poděli pěkní muži?
Věra Ježková 6.2. 08:33
Moc hezký článek. Ale vkus byl rozdílný vždy. Např. na fakultě se líbili mé kamarádce „chlapečci“, zatímco mně „chlapi“. Zůstalo mi to dodnes. Proto na mě nepůsobí např. Alan Delon. Líbí se mi třeba Anthony Hopkins, Jack Nicolson, Geoffrey Rush (to je ten logoped v Králově řeči), Václav Voska. Kdysi dávno Olda Šetrnej. A samozřejmě ten můj. Taky se mi líbil Charles v seriálu MASH. Byla jsem zklamaná, když jsem se dozvěděla, že není na holky. A co na to klasikové? „Mužům sluší spíše zanedbaný zevnějšek než zbytečná fintivost.“ Ovidius „Není smutnějšího podívání nad muže před zrcadlem.“ Jan Neruda
Jak ženy prožívají pokročilou rakovinu prsu?
Oldřich Čepelka 5.2. 22:23
Tady nikdo neměl sílu napsat komentář? Zkusím to: Znám velmi a velmi dobře dvě ženy. Obě se vyléčily. Ona také rakovina prsu není jeden druh nemoci, jeden druh nádoru. Výzkum, léčebné postupy a léky se vyvíjejí obrovským tempem. Znal jsem ještě třetí ženu, kamarádku z neziskového sektoru. Setkávali jsme se na schůzích. Pak chodila s hlavou v šátku, takže jsme pochopili, oč jde. A pak, pak jednou nepřišla. A už nikdy. Dnes by prý právě ten její druh nádoru mohl být léčitelný. Každé svítání přináší těmto nemocným novou naději.
Zpět ve škole
Hana Rypáčková 5.2. 14:55
Hezké. Ano, vzpomínám na své první výtvory, pamatuji si je proto, že jsem ještě neuměla psát :Pan vlček se prochází, chodí se mu s nesnází, bolí nohy, bolí hlava, je to chřipka, ale pravá. /Dost aktuální/
Narozeniny mé maminky
Jitka Chodorová 5.2. 09:07
Alenko, úplně jsi mě dojala, přeji tvé mamince hlavně hodně zdravíčka, a vám všem, ať vám to štěstíčko ještě dlouho vydrží.
Pozor na sebelítost. Škodí
Věra Ježková 5.2. 08:43
Dobrý článek. Jen bych téma rozšířila o sebelítost, která pramení z událostí méně dramatických. Takových běžných denních. Kdy se člověku něco nedaří, něco ho bolí, s někým se nepohodl… Když taková na mě přijde, snažím se rychle umravnit.
Marná snaha
Věra Ježková 5.2. 08:35
Hezké, neotřelé, zábavné, optimistické. Na pondělní ráno velmi příjemné.
Odkdy jsme senioři?
Jana Šenbergerová 4.2. 11:21
Milé zjištění, že ještě dost dlouho nebudu starý senior. :-) Zrovna dnes jsem četla, že "stárnutí je fyzický jev a mládí je přístup k životu". Nicméně zub času pomalu ale jistě hlodá. :-)
Fotoreportáž: Na Hromnice
Jarmila Komberec Jakubcová 4.2. 10:50
Nadi máš nádherné fotky, moc se ti to povedlo. Dala bych ti za ně 10 hvězdiček ale jsem limitována jen pěti.
Přežijeme
Zuzana Pivcová 4.2. 08:06
Doufám, že jako lidstvo opravdu přežijeme, a dokonce v nějaké lidštější podobě. Díky.
Vzpoura domácích spotřebičů.
Libor Farský 3.2. 13:44
Jani, tu fotokoláž na úvodním obrázku jste vyrobila sama? To bych chtěl někdy umět. Dovolím si od Vás také převzít do své sbírky slovo "kazítko", které je velmi výstižné. Ale protože již vařím jen pro jednu osobu nebudu si kupovat myčku, hnětač a do třetice ani radiem řízený budík - nařídím si ho sám.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.