Přehled posledních diskuzních příspěvků
Žena u okna
Hana Rypáčková 11.2. 07:40
Ten obrázek je moc hezký, ale báseň je smutná. Z okna nevidím moře, na jihu byl slunečný proužek, který nahradila bílá tma. A stará už jsem, přesto věřím, že bude dobře. Hezká báseň,Květo.
Kutilové žijí déle ve zdraví
Libor Farský 11.2. 07:00
Bohužel je kutilství omezeno bydlištěm. Když někdo bydlí třeba v paneláku a nemá chatu či chalupu, anebo aspoň garáž, je bez šancí. Navíc mladá generace, která vyrůstá již po pádu železné opony, již v takovém měřítku nechataří nebo nechalupaří a raději cestuje.
Za zázraky Svaté hory
Věra Ježková 10.2. 16:06
Moje oblíbená. Jako dítě jsem na ni chodila na poutě. Mám o ní několik řádků a fotek z ní v článku o Příbrami. Ale takhle důkladně průvodcovsky jsem ji nepojala.
Příchod – odchod – návrat
Jana Šenbergerová 10.2. 13:49
Jitko, máš to pěkně srovnané. Jakmile tohle všechno přejde do krve, není co řešit. ♥
Ztracenka
Jitka Caklová 10.2. 11:30
Život tropí hlouposti a občas se stane, že smůla druhého jiného potěší. Osobně, když někým ztracená věc leží na zemi, seberu ji a dám na vyvýšené místo, aby ji nevšímaví lidé neznehodnotili pošlapáním.
Lapač snů
Věra Ježková 10.2. 09:52
Jano, moc hezký a zajímavý článek. O lapači snů jsem nikdy neslyšela. Jako dárek by mě jistě potěšil. Ale pořídit si sama vysoce výkonné a moderní zařízení nebo elegantní doplněk snů? Brr, to ne. To se raději budu se svými, zpravidla nepříjemnými, sny vyrovnávat jako dosud.
Je lepší cvičit 5 minut každý den, než 30 minut jednou za týden
Jana Šenbergerová 10.2. 08:23
Vždycky jsem ráda chodila a nerada běhala. Cvičení mě nebavilo a nebaví, přesto cvičím Tibeťany, protože cítím, že to mému tělu dělá dobře. Stačí z jakéhokoliv důvodu na čas přestat a svaly rychle hadrovatí.
Řeka
Dagmar Bartušková 10.2. 08:16
Ančí, super fotky, ze kterých takhle po ránu pořádně mrazí. Ty jsi cvakala a cvakala, a mně z té zimy drkotají zuby. Tříbarevný vějíř jsem poznala, i našla koruny stromů. A to zrcadlení, to je nadhera!
Olympijská tipovačka o čepici "Raškovka"
Dana Kolářová 10.2. 07:58
A už se soutěží na OH i na i60! Díky za možnost hry. Sportu zdar!
Karlíci po třech měsících
Jana Kollinová 9.2. 13:15
Pěkná reportáž o lásce a péči o opeřence. Mám tento zvířecí druh ráda. Přimlouvám, Karlíky nejezte!
Nezdravé zdravé jídlo. Znáte ho?
Libor Farský 9.2. 11:56
Tak teď nevím. Zatím jsem se snažil kupovat mléčné výrobky "light" a četl jsem na ně jen doporučení. Do prčic!
Sex ve zralém věku je dobrý pro mozek
Libor Farský 9.2. 11:47
Četl jsem o jiném výzkumu na podstatně větším vzorku, který prokázal i značný pozitivní vliv sexu na délku života.
Neviditelný nemocný
Marie Doušová 9.2. 11:23
Pane Oldřich ,otevřel jste tímto článkem moji celoživotní bolest,neboť vím co to obnáší mít v rodině schizofrenika. Namůžete mu jinak pomoci jen doufat , že léčba kterou podstupuje bude dlouho účinná. Dodávat sílu ,lásku a pochopení je někdy nad lidské síly. Stále bojuji a věřím , že se mi někdy uleví a moje trápení přinese úspěch v podobě normálního života pro moji milovanou osobu, které budu vždy pomáhat a věřit ,že vše dobře dopadne!!
Řimbaba léčí, kudy roste
Věra Ježková 8.2. 13:32
Hezký, zajímavý článek. (Věděla jsem, že řimbaba je kopretina.) Kopretiny mám moc ráda.
Jak mě oslovila vážná hudba
Věra Ježková 8.2. 13:29
Maruško, mám to podobně jako vy. K vážné hudbě jsem se dostala až díky svému příteli, s nímž jsem začala chodit na koncerty. Koupila jsem si také domů nějaká CD. Opery ale nemusím. Ač nemám ráda hluk nebo i příliš hlasitou řeč, na koncertě jsem ráda, když hudba „řve“. Zavřu oči, schoulím se do sebe a je mi dobře na duši.
Tajemný hřbitov za nepřístupnou zdí proti místu odpočinku pro domácí mazlíčky
Zuzana Pivcová 8.2. 12:20
O hřbitově náležejícím k psychiatrické léčebně jsem ještě neslyšela, ačkoliv sestra bydlí na bohnickém sídlišti. Hřbitov zvířátek byl zřízen velmi krátce poté, co jsme přišly o milovaného kocourka Alíka. Nevím, tenkrát bych ho tam možná nechala uložit. Myslím, že každý by měl rozhodnutí jiných respektovat, i když s ním nesouhlasí. Díky za zajímavou procházku.
Bezpečný internet, IV. díl: email
Jitka Hašková 8.2. 09:36
Jako Odhlásit znám Logout. Unsubscribe je pro zrušení dodávaných zpráv od nějaké organizace, když je nechceme. jsem programátorka v důchodu.
Bála jsem se psa
Jitka Hašková 8.2. 09:30
Se psy to není jednoduché. I když jsem milovnice psů, tak se s cizími psy dávám do hovoru jenom v přítomnosti majitele nebo přes plot. Několikrát jsem si před léty hrála s obrovskou dogou za plotem. Se štěnětem by mohl nastat problém, že ho člověk odvede a ono nebude trefit domů.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.