Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vyplatí se dál pracovat i po splnění nároku na starobní důchod?
Olga Škopánová 14.2. 12:02
Takže jsme se zase nic nedozvěděli jen tak dál.
PRSATÁ ABECEDA - 3. část
Zuzana Pivcová 14.2. 10:30
Já jsem minule napsala, že další velikosti snad musí být už jen umělé, ale zřejmě ne. Pro zasmání to je dobré, i když ve skutečnosti muset nosit takovou zátěž je asi namáhavé. Jenže každému bylo po fyzické stránce něco dáno a zkrátka s tím žít musí. Nemyslím, že by se ty velkorozměrové ženy (až na výjimky) s tím nějak honosily.
Naše láska je stálá
Zuzana Pivcová 14.2. 10:25
To je pro mě až neskutečný, idylický vztah. Ale věřím, že někteří takový prožijí. Díky.
Modelky z Písecké brány na videu
Olga Škopánová 14.2. 08:33
Nechápu proč se musí dělat modní přehlídka speciálně pro seniory podle mě by každá modní přehlídka měla obsahovat modely pro všechny věkové kategorie.
Kavárny a hospody. Proč je potřebujeme?
Dagmar Bartušková 14.2. 07:59
Článek mě oslovil. To je "moje kafe". Kavárny, restaurace i hospody jsou můj druhý domov. Trávím v nich s přáteli, známými nebo i sama dost času. Bez toho si ani život nedovedu představit. Ranní káva s tiskem v ruce, obklopena lidmi, kontakty. To vše mě nabíjí. Kdepak se zakuklit doma. Inda ze mne nikdy nebyla a nebude. Neštrikuji, neháčkuji. TV přes den nesleduji. Kdo by chtěl v dnešní době nosit nějaké domácky pletené svetry a fusekle? Dnes je Valentýna, a tak se opět těším na jedno milé setkání v kavárničce. A o tom to je...
Děda a dědeček
Zuzana Pivcová 13.2. 19:15
Znala jsem prarodiče jen z maminčiny strany, tatínkovi rodiče zemřeli. Milovala jsem svého dědečka, ale měla jsem možnost žít s ním jen do svých 6 let. Psala jsem o něm zde také čánek Mé první setkání se smrtí. Je hezké, že si všechno pamatuješ a dovedeš to dobře i kriticky podat. Díky.
Čaj. Pomáhá nebo škodí?
Věra Ježková 13.2. 18:34
Čaj nemám ráda – když už, tak šípkový nebo nějaký ovocný. Jako malé mi chutnal černý s mlékem a cukrem. Čajová kultura se mi ale líbí.
Seznamte se s PTÁKEM ROKU 2018
Jana Šenbergerová 13.2. 11:16
Chudák sýček přišel ke spojování se smrtí zřejmě jako slepý k houslím. Asi byl moc zvědavý a zajímalo ho světlo v oknech. No a kde se dříve v noci svítilo? Třeba tam, kde byli nemocní nebo i umírající. Mám sovy ráda, i když jsem se s žádnou ve volné přírodě nesetkala. To, že se stal ptákem roku je tak trochu satisfakce za léta odsudků. Přeji mu, ať v naší přírodě zůstane a připlete se ti do cesty, Eleno, abys ho pro nás zvěčnila. :-)
Správný zahrádkář už nyní vyhlíží jaro
Vladislava Dejmková 13.2. 09:50
Na jaro se těším a jako správný zahrádkář už teď přemýšlím, kde a co bude třeba udělat, zasít, zasadit. Jen do přehazování kompostu se mně ani manželovi nechce. A jak by ho bylo na jaře záhonech potřeba!
Hrátky s češtinou - hra
Zuzana Pivcová 13.2. 09:35
Já vím, že se říká: To je jen taková hra. O někom se říká, že je hračička. A viděla jsem kdysi povídkový film Hry lásky šálivé.
Dan Přibáň se s trabanty vydává na další cestu: Jsme mateřská školka hadr
Alena Vávrová 12.2. 22:26
Jj, tak na ty dva žluté trabantíky a 1 malucha v TV, nebo v kině koukat můžu. A přeju jim šťastnou cestu a těším se na jejich další dabrodružství.
Nový vztah ve zralém věku - budeme žít spolu nebo každý ve svém?
Věra Halátová 12.2. 19:09
Ta dvojice na fotografii: on vypadá na seniora, ona ne. Muži sice chtějí - čím jsou starší tím mladší partnertku, ale většina mužů už na to dávno nemá. Ženy vypadají do vyššího věku dobře, udržují se - fyzicky i tělesně. Není to tak dávno, co mne oslovil starý známý, který měl mladou ženu. Ta ho opustila. Tento známý má cukrovku a kromě toho starobní důchod 7,5 tisíce korun. Tak nízký důchod nemá proto, že by dělal podřadnou práci, ale že byl podnikatel a vyplácel si celá léta minimální mzdu - proč, nevím. Vizuálně vypadá asi tak jako herec Jaromír Hanzlík. No, ale toho, že má někdo celkem ucházející gexicht, toho se nenajím. A tomuto pánovi šlo rozhodně o to, aby někde bydlel a někdo se o něj staral. Pokud by se našla dobrovolnice, která by do tohoto šla, dám jí adresu.
Tatranský ladový dóm
Jitka Hašková 12.2. 11:42
Paráda. Když tam člověk nemůže jet, tak si to užije alespoň tak.
Chemlon, dederon, krimplen. Pamatujete?
Věra Ježková 12.2. 08:17
No jéje, abych nepamatovala. Příšerné tvrdé krimplenové šaty. Dederonové košile. Tesilky byly taky „prima“. Z chemlonu jsem si upletla tašku, maminka dělala podle německých vzorů barevné koberečky.
Víc, než navždy smím
Jitka Chodorová 12.2. 07:46
Beze slov můžeš verše skládat.
a radost sobě, i nám dávat...
Není zelí jako zelí, některý je zelíčko…
Margita Melegova 11.2. 22:29
Zelnacku muzu v kazde podobe, u nas ji rikame valasska kyselica - tak ji rikala pani, ktera mne ji ucila varit, jen zeli uz neni z vlastniho soudku.
Chcete vypadat starší? Není to zbytečné?
Věra Ježková 11.2. 15:34
Formulaci „Nikdo nestárne bezdůvodně“ považuji za nepřesnou. Stárneme všichni, protože dokud žijeme, jinak to nejde. Svým nevhodným chováním můžeme nanejvýš trochu přispívat k tomu, že jsou na nás projevy stárnutí vidět více než na ostatních. Kvalitu ovzduší většina z nás asi neovlivní.
Masopust u "sousedů"
Blanka Macháčková 11.2. 11:09
Moc hezká tradice a krásné obrázky. Muselo být veselo. Je dobře, že jste masopust připomněla a hlavně je dobře, že se tradice obnovují.
Fotoreportáž: Toužebně očekávaný sníh
Jitka Hašková 11.2. 09:32
Překrásné. Škoda, že to nešlo zvětšit na celou obrazovku, abych si lépe vychutnala fotky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.