Přehled posledních diskuzních příspěvků
Chytrá listonoška
Jana Šenbergerová 18.2. 14:03
To mám radost, žijete, už jsem začala mít o vás obavy. V našem malém městě se zatím nebojíme, ale ve větších je, zdá se, i v tomhle bodě nebezpečno.
Pánský kadeřník - opět vyhledávaná profese
Jitka Hašková 18.2. 09:08
Na té fotce bych zkombinovala vlasy před stříháním a vousy po ostříhání.
Lysé hory na Plutu
Jana Šenbergerová 18.2. 09:08
Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že led je tvrdší než metan a dusík. :-) To by mě zajímalo, při jaké teplotě se led chová jako skála. Ten pozemský kolem pólů se také skále podobá.
Hrátky s češtinou - A
Marie Doušová 17.2. 13:29
Na obrázek si pamatuji z první třídy a dokonce ještě dneska znám básničky na písmenka. Měla jsem je ve třídě přímo na stěně celý rok před očima. A bylo první. Zajímavý článek.
Závislost na dospělých dětech škodí
Daniela Brunclíková 17.2. 11:55
Tedy,musím říct,že mě článek docela zaskočil,neboť mi nastavil to pověstné zrcadlo a uvědomila jsem si,že je to tak trochu můj případ.Ne,že bych o dcerách mluvila pořád,ale mluvím o nich hodně,protože jsou pro mě to nejdůležitější na světě a jsem na ně fakt pyšná.Vůbec mi nedocvaklo,jak by to mohlo pro případného nápadníka být otravné a odrazující.No rozhodně - díky za prozření :)
Senzace, Česko má pátou olympijskou medaili, získala ji Ester Ledecká
Věra Ježková 17.2. 09:28
Super! Máme radost. Ze všech medailí. A blahopřejeme. :-)
Ideální výbava pro správného kutila
Jitka Hašková 17.2. 06:47
To je krása, Když si uvědomím, jaký měl ve věcech zmatek můj manžel.
Malý flirt patří i k zralému věku
Jana Šenbergerová 16.2. 20:22
Tak to jsem nikdy neuměla a myslím, že už se to učit nebudu.
Senioři se dokážou bavit mnohem více než dříve!
Marie Ženatová 16.2. 12:55
Díky moc za pravdivý a optimistický článek...
Hipíkem navždy? Proč ne?
Mirek Hahn 16.2. 11:36
Prima téma, prima fotky, prima holky :-) Moc se mi líbí jednička a dvanáctka ! Ale něco není až tak hippie...., pětka je spíš "pop art" ty crocsy to korunují, šestka je spíš romantické "modré období" a sedmička tak něco jako "neohippie".... :-)
Ilustrované hrátky s prsatou abecedou – 1.část
Helenka Vambleki 16.2. 11:24
Hračičko, klobouk dolů, najít související obrázky určitě byla práce a ode mne za tu dřinu dostaneš pět hvězd!
Šedivec
Marie Seitlová 16.2. 09:20
Aničko i v šedivci jsi měla krásnou procházku a umíš se koukat. Fotky super.
Co říkat, když je zle?
Olga Škopánová 15.2. 10:15
Jenže ne každý je psycholog aby volil "ta správná slova" takže si myslím že i ten upečený štrůdl může být projevem zájmu.
Fotoreportáž: Únor bílý...?
Zuzana Pivcová 15.2. 10:08
Není to bílý únor, ale to nic neubírá na kráse snímků. Mraky jsou zase jedinečné.
Vojmír Srdečný: I když člověk spadne po hubě do bláta, musí jít dál
Libor Farský 15.2. 09:11
Co nejsrdečnější pozdravy panu srdečnému a autorce tohoto nádherného článku od také Borka ♥
Vycházka
Jana Šenbergerová 14.2. 13:37
Pěkná vycházka. U nás můžeme pozorovat skorce, kdykoliv jdeme kolem řeky. Je to úžasný potápěč.
Pomozte nám najít prostory pro výstavu fotografií našich čtenářů
Jana Šenbergerová 14.2. 12:51
U nás by se našla nejmíň dvě místa - v galerii a v městské knihovně. Zkusím se přeptat, jak jsou na tom s časovým harmonogramem.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.