Přehled posledních diskuzních příspěvků

Olympijskou "Raškovku" získávají Irena Drob, Jana Kovářová a František Matoušek

Dana Kolářová 25.2. 12:19
Děkuji redakci za Tipovačku a blahopřeji výhercům „Olympijské Raškovky“!

Konvenience - dar či prokletí?

Jarmila Komberec Jakubcová 25.2. 11:54
Už v roce 1992 kdy jsem poprvé navštívila USA mně překvapilo, že většina hospodyněk si kupuje polotovary či přímo hotová jídla. U kamarádky, která žila již ve Státech 20 let to byl běžný zvyk a pamatuji jak říkala, že do pár let to bude i u nás. A měla pravdu. Proto konvenience vítám a plně jich využívám.Myslím, že dnes i u nás je to běžná součást našeho jídelníčku. A hlavně usnadňuje život.

Sedm mýtů o šedém zákalu

Blanka Bílá 25.2. 10:41
Hezký den, mě se šedý zákal objevil v 56, znám i další, kteří byli na operaci před 60.A generace mých rodičů většinou toto měla až kolem 70let.

Výhra ve sportce. Štěstí, či danajský dar?

Marie Doušová 25.2. 10:16
Myslím , že bych svůj život neměnila, kdybych vyhrála .Peníze bych rozdělila mezi děti, vnuky a pomohla tam, kde by bylo potřeba. Vzhledem k tomu , že nesázím ,tak není o čem hovořit.

Láska se klene

Marie Ženatová 25.2. 07:49
Moc hezké i dojemné, díky...

Jak uvařit pouze pro dva?

Ladislav Vesecký 24.2. 12:19
Všechny Vaše jídla vypadají skvěle. Načančat jídlo patří ke správne gastronomii.

Únorová kachnička

Margita Melegova 24.2. 10:17
Milounky clanek a pravdivy, take nemuzu koupit kachnu a jist ji tri dny nebo se pojistit navstevou, delat pulku se nevyplati, spotreba elektriny je stejna jak kdyz bych pekla celou. Driv se varilo a peklo ve velkych nadobach a ted cim mensi tim lip, stejne neodhadnu a zustane i na druhy den.

Ester Ledecká má druhé olympijské zlato!

Věra Ježková 24.2. 07:54
Je úžasná. Máme radost a moc jí blahopřejeme. :-)

Řízek zůstává nekorunovaným králem české kuchyně

Dana Puchalská 24.2. 07:07
Ano máte naprostou pravdu. ŘÍZEK VŠUDE BRATRA MÁ. :-) :-) :-) A tu kuchařku od Anuše Kejřové jsem si koupila v antikvariátu. Je to celkem zajímavé a místy i zábavné čtení. Nejvíc jsem se pobavila nad fotografiemi. :-) A pak ty děkovné dopisy, to je síla. :-) .-)Asi to tak prostě dřív chodilo. Ale každá doba má svoje.

Agerexie. Jejich obětí přibývá

Věra Halátová 23.2. 16:30
Pořád je nejpřirozenější "věcí" - jak vy píšete, že lidé stárnou. Už dítě, které se včera narodilo, je dnes o jeden den starší. Normální, myslící člověk, který byl dítětem, pak dospíval, pak se oženil, nebo žena se vdala, žil v manželství, měl děti, které vyrostly, dnes má vnoučata, která také rostou, a stárnou, ten prostě nemůže číst denně ty pitominy o tom, jak támhleta jakási paní, které je, např. 70, vypadá jako čtyřicítka. To je blbost. Vždycky bych chtěla tu "paní" vidět zblízka, proti sobě a když já budu mít dioptrické brýle. Ta pětapadestiletá Simona, pokud vůbec existuje, je, lidově řečeno, cvok. Před dvěma lety jsem byla s osmiletým vnukem u moře. Delegátka cestovní společnosti se mne zeptala, zda jsem jeho matka - bylo mi 65. Poděkovala jsem jí, že to mi tedy velmi zalichotila, ale řekla jsem jí, ať si vezme brýle a prohlédne si mne pořádně. Člověk musí být soudný, i když mu někdo, z nějakého důvodu, třeba krátkozrakosti, zalichotí.

Odchod do penze je častou příčinou rozvodu. Co s tím?

Marie Doušová 23.2. 12:31
Každý máme doma svůj koutek, kde trávíme čas.Chceme-li být spolu, nic nám nebrání vyjít s ulity a věnovat se něčemu ,co nás oba baví a potěší. Každý máme jiné koníčky a času je velmi málo všechno stihnout.Myslím , že se stále máme rádi a jeden druhému vycházíme vstříc.

Super sraz i60 v Ostravě!

Hana Práglová 23.2. 10:49
Danuš,diky za článeček.Cukrárnička je opravdu velice příjemná.Snad se tam pár spokojených lidí sejde.

Žižkovské Olšanské hřbitovy

Zuzana Pivcová 23.2. 10:40
Vzpomněla jsem si na jeden příběh zpívajícího právníka Ivo Jahelky. Ale toto je ještě lepší!

Copak ti věřit můžu, Bože

Zuzana Pivcová 23.2. 10:31
Růže a trny, nebe a země, pravda je všude. Díky!

Černá a bílá. Nesmrtelná kombinace

Věra Ježková 22.2. 16:17
Jako mladá jsem jiné barvy v podstatě nenosila. Pak mě to naštěstí přešlo. Teď zase nenosím vůbec černou a bílou. V černé si připadám stará a smutná, bílá je na mě moc „tvrdá“.

Nenastupovat!

Zuzana Pivcová 22.2. 10:05
V tomto muzeu jsme byly před pár lety při jedné Noci muzeí. Byla to dobrá volba. Mám muzea tohoto typu ráda. Vzpomínám, že jsem se vyfotila u jednoho autobusu, který byl z roku, kdy jsem se narodila. Pěkně starý exponát!! :-D Díky za procházku.

Jsou muži lepší kuchaři?

Dana Puchalská 22.2. 08:29
Jednoznačně muži. Vím o čem mluvím. Mám totiž doma pana kuchaře. A prostředí jako je kuchyně patří mezi mužské domény. Ale zase ve studené kuchyni jsou někdy dobré i ženy. Ale já bych to nedělala ani náhodou. Je to šílená dřina a než se propracuje kuchař na vrchol je to dlouhá doba a málokdo to vydrží. Manžel to dělá jenom 50 let. Vyučil se u nejlepších kuchařů té doby a sjezdil s vařečkou hezký kus světa.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.