Přehled posledních diskuzních příspěvků

Patička, aneb má kouzelnice pedikérka

Naděžda Špásová 4.3. 13:17
Chodím na pedikúru už skoro 40 let a nedám na ní dopostit. Díky šikovným rukám mám pokoj od kuřecích ok a různých otlaků. Baťovky jsem kdysi nosila, ale vzhledem k tomu, že se mi během let změnil tvar nohou a bohužel se také zvedla cena, tak si boty kupují jinde.

Jaro bude plné barev a vzorů

Dana Tomanová 4.3. 13:10
A materiály nejsou kvalitní - viz zimní kabáty, už jsme reklamovaly. Pěkná jsou některá letní trika.

Sraz i60 v Ostravě!

Hana Práglová 4.3. 10:36
Danuš ,díky za informace.Je dobré vėdėt,že je zmėna místa setkání.Snad to budou čist i ti,co eventuálnė chtėjí překvapit a přijít bez nahlásení...

Nechce sex a vymlouvá se. Platí to i pro starší partnery?

Dagmar Bartušková 3.3. 19:48
Vážená redakce, to jste mne tedy rozesmáli. To fakt nemá chybu! Záda mě občas chytnou, ale řídím se podle toho - co můžu udělat dnes, neodkládám na zítřek.;-) Jo, a jsem sova a skřivan, spím tak 4 - 5 hodin a apetit, tak ten mi rozhodně nechybí. A jak to máte u Vás doma?:-):-):-)

Za tajemstvím Branických skal

Naděžda Špásová 3.3. 18:06
Určitě by to byl moc pěkný výlet. Je to pro nás trochu dál. Kdysi jsem Braník párkrát navštívila, ale na skály tenkrát nebyl čas. Pro Pražáky to je určitě zajímavé. :-)

Starosta Bohumína Petr Vícha: Ve městě je pořád co zlepšovat

Blanka Macháčková 3.3. 14:01
Mám také připravený rozhovor se starostkou, ale malé obce. Myslím, že by to mohlo být zajímavé porovnání. Bohumín toho dělá opravdu hodně. Blahopřeji.

Ticho. Proč chybí v našich životech?

František Pašingr 3.3. 09:49
Absolutní ticho začne být hodně rychle nesnesitelné (myšleno ve zvukové komoře). Ovšem relativní ticho, např. když se zavřu ve svém pokoji a žádný soused zrovna nevrtá je ideální pro meditaci. Soustředěním se snadno odbourám běžné šumy.

RETRO PANENKY

Věra Ježková 2.3. 16:13
Dano, díky za tip. Na Toulavku se díváme pravidelně, těším se.

Jak jsem se málem stala ježibabou

Libor Farský 2.3. 14:32
Výborně, tleskám Vaší pohotovosti.

Kudrny a vlny. Radost i starost

Dana Tomanová 2.3. 12:02
To jsou hezké účesy, vypadají přirozeně a žensky...také vlasy teď nechávám trochu narůst, jsem v délce obr. č.1, i podobné úpravě.

Je to vůbec ještě čeština?

Libor Farský 2.3. 09:55
Výborně, Leni, to víš, že to patří do "Hrátek s češtinou", snad to redakce přidá do "tágu" (to je řečeno česky?).

Duševní poruchy v seniorském věku

Dana Tomanová 2.3. 07:33
Je to smutné, ale je to tak, těmito projevy trpí docela dost starších lidí.

Česko je jediným místem ve střední Evropě, kde lze operativně odstranit erektilní dysfunkci

Dana Tomanová 2.3. 07:30
Noooo, to je pěkné...hlavně pro seniory, šmarjá.....ještě že to nemá dálkové ovládání :-)

Hrátky s češtinou - B

Zuzana Pivcová 1.3. 11:55
Napadla mě pouze kdysi populární BB - Brigitte Bardot, ale i u nás byl operní pěvec Beno Blachut a dosud žije herečka Blanka Bohdanová. A co BB Cream, od kterého jsme měly před pár lety očekávat viditelné omlazení?? Snad jsem to tu nepřehlédla.

Snacha. Kamarádka nebo potvora?

Olga Škopánová 1.3. 11:14
Moje tchyně byla zlá závistivá a panovačná ženská měla jsem s ní peklo už se těším až si můj syn nějakou přivede pěkně jí to všechno vrátím.

Kterak Jan Werich jezdil do Vysokého Mýta na ryby

Josef Borecký 1.3. 07:23
Jo kde že dneska raci, kde že dneska koroptve? Kde jsou časy kdy jsem jako dítě školou povinné chodil nadhánět zajíce do sítí, aby je pak myslivci prodávali do Francie.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.