Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čeští letci pomáhali organizovat proslulý velký útěk ze Saganu
Zuzana Pivcová 20.3. 11:05
Čs. letci to měli v německých zajateckých táborech velmi těžké. Museli mít falešné britské doklady, protože jako občané protektorátu by byli odsouzeni k smrti za vlastizradu (že zradili Německo). Pokud neuprchli nebo nezemřeli v táboře, vrátili se do Británie až takřka na konci války, po osvobození táborů. Pobyt v táboře měl stejnou platnost jako služba. Avšak po Únoru stejně postihla všechny perzekuce.
Jak jsem chtěla tahat za jeden provaz
Zuzana Pivcová 20.3. 10:37
Je to dobrá úvaha, díky za ni. Osobně obrat Táhnout za jeden provaz nepoužívám. Ale vnímám ho třeba v souvislosti s partnery či rodinou, že mají stejný názor na něco nebo např. stejný způsob výchovy dětí, ale samozřejmě to lze aplikovat i na politické strany a hlasování, které musí být jako jeden muž. Nerada bych, aby akce portálu byly "jen pro zvané" a aby tu vládlo heslo "kdo nejde s námi, jde proti nám". Protože někdo, teď mám na mysli fyzicky, ani třeba jít s ostatními nemůže. Mně by se jedna speciální rubrika coby kronika činností a akcí portálu i60 líbila. Do ní by se vešly úvodní pozvání, články jednotlivců a fotky z průběhu akcí, to, co je dosud různě rozptýleno a dodatečně, pokud vám je někdo nepřipomene odkazem, jako např. nedávno Jíťa pořad v TV Studio 6 s Táňou Havlíčkovou o vůbec první módní přehlídce i60, těžko je už kdy najdete.
20. březen - Světový den štěstí
Jitka Chodorová 20.3. 08:44
Souhlasím Jani, a přeji dnes všem šťastný den.
Chcete poslat vnouče k moři? Zkuste to s VZP
Jana Šenbergerová 19.3. 15:34
To jsem měla vědět dřív. Škoda.
Mám ráda kuchařské knihy II.
Zuzana Pivcová 19.3. 11:39
Já jsem, Dano, napřed myslela, že jde o nějakou křížovku ve tvaru hlavy zajíce. :-D No, takovou postní stravu by si asi leckdo nechal líbit. Podle toho si dovedu představit, co si ti bohatší asi dopřávali normálně. Ale obezita nejspíš tolik nekvetla. Asi měli přece jen víc pohybu, ne samé uhlovodany a dost zeleniny. Díky za ukázku.
Odkdy je můj pes senior?
Eva Balúchová 19.3. 10:54
O jednoho seniora se teď starám Má 14 let,spoustu léků,spoustu nemocí,ale zatím se drží.Jdu ho právě venčit.
3 tipy na destinace a ubytování v Řecku, kde zažijete nejkrásnější dovolenou
Zuzana Pivcová 19.3. 10:12
S CK VTT (Venus Trade and Tours) jsem byla na zájezdu několikrát. Kréta byla mou první řeckou destinací. Líbila se mi natolik, že pak jsem si vybrala ostrovů ještě několik. Úsměvné ale je, že jsem, jak jsem to nazvala, zůstala jen v Egejském moři. Takže Zakynthos, Lefkadu nebo Korfu a další neznám.
Čeština má nový slovní hit
Marie Doušová 19.3. 09:28
Jakoby neznám a ani moc neslyším ve svém okolí. Asi neposlouchám cizí hovory a tak nevím , že se tento výraz tak často používá.
Dobojováno: Známe všechny vítěze fotosoutěže na téma "Obrázky zimy"
Elena Valeriánová 18.3. 19:25
U úvodní fotky je napsáno, že nesplnila pravidla, ale to není pravda. Je tam jméno vše podle pravidel. A není označena červeně, že nesplňuje pravidla. Vítězům gratuluji.
Život bez sexu. A proč ne?
Jana Kollinová 18.3. 19:05
Líbí se mi většina článků paní Hofmanové , pokud nabízí řešení v krizových situacích, navazování nových vztahů, ale články a manuály na téma sexu seniorů se mi jeví jako programově zadané studie pro externí instituce zabývající se zkoumáním intimního života seniorů. Považuji článek na hraně sdílení.
Kouzlení s velikonočními vajíčky
Věra Ježková 18.3. 07:49
Nádhera. Ale neumím kreslit a nejsem moc trpělivá. Hezké Velikonoce i vám.
Kaviár nebo řízek? S věkem se mění chuť
Margita Melegova 17.3. 22:53
V tom clanku je velky kus pravdy, cely zivot jsem nemusela maso, na stari se to obratilo.
Jak jsem kupovala kozačky
Libor Farský 17.3. 10:36
Ta paní asi předtím prodávala ve Zverimexu, kde se botičky pro pejsky nenabízejí po párech, ale jednotlivě. Díky za milý příběh, Danuško.
Životní priority. Proč jsou důležité?
Libor Farský 17.3. 10:28
Myslím, že jsem něco mezi Milenou a Ivanou. Nejvíc času strávím, téměř denně, pročítáním nabídky všech možných knihkupectví - protože mě to prostě baví !
SuperExpedice do Indonésie
Alena Tollarová 16.3. 19:51
Ráda jsem si početla o exotickém cestování. Avšak chybí mi obrazový doprovod, resp. pestrá pastva pro oči, který se tu přímo nabízí.
Démon zvaný Alzheimer se šíří světem. Můžeme ho ovlivnit?
Věra Ježková 16.3. 17:18
Musí to být strašné pro obě strany. Nedávno jsem četla knížku Pořád jsem to já (autorka Lisa Genova). O vysokoškolské učitelce, které diagnostikovali tuto nemoc. Je to velice citlivý a realistický příběh. Julianne More dostala za ztvárnění hlavní role Oscara.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.