Přehled posledních diskuzních příspěvků
Turisté a milovníci historie pozor, sezóna památek začíná
Zdenka Jírová 23.3. 22:50
Je to hezké pozvání na krásný zámek, který jsem před několika lety také navštívila. Kdysi jsem byla i na hradě Buchlově. Okolo zámku je krásná zahrada. Hned bych si tento výlet ráda zopakovala, ale je to dnes pro mne už moc daleko. Vřele ho ale doporučuji.
Žena jako inspirace: Krátkovlasá Samantha Mohr
Jitka Caklová 23.3. 12:18
Ke každému účesu patří úsměv. Ať chceme, nebo nechceme přijmout skutečnost, že na našich vlasech, víc než na kterémkoliv jiném orgánu, se odráží kvalita našeho života, je tomu skutečně tak. Se svými vlasy, ať to byla v mládí černá vlnitá hříva, nebo dnes krátký blond sestřih, jsem vždycky byla a jsem spokojená. Co chci aby mi slušelo, to mi sluší :-)
Koláčky
Zuzana Pivcová 23.3. 11:34
To je opravdu prekérní situace, kdo nezažil, neví, co to je. Já jsem před pár lety při čekání na implantát měla také nasazovací zub. Byl mi nepříjemný, jako Vaší známé, zvláště při jídle, tak jsem ho vyndávala. Na zájezdu do Říma mi při snídani upadl a nemohla jsem ho najít. Moje ochotné sousedky se mnou lezly pod stolem a hledaly jsme zub, naštěstí našly. :-D
Obava ze závislosti na lécích? Poplašná zpráva, říká Jan Cimický
Zuzana Pivcová 23.3. 10:01
Patřím k těm, kteří se lékům co nejvíce vyhýbají, to říkám na rovinu. Zvlášť ty proti bolesti mě nedostanou. Když jsem měla před pár lety pásový opar, přidala mi obvodní lékařka lék proti bolesti. Já jsem však žádné výrazné neměla a pomohla jsem si přírodními prostředky. Při kontrole paní doktorka žasla, jak mám vše pěkně zaschlé a zacelené (Herpesin by to asi sám nezvládl) a zeptala se, zda beru ten Aulin. Řekla jsem, že ne, načež na mě začala pěkně zhurta: To ho tedy brát budete, proč myslíte, že jsem vám ho dala? .... Je to normální?? Stejně jsem ho nebrala a za 14 dní jsem jela na Kypr.
Volný vztah. Ale co to je?
Dana Tomanová 23.3. 08:35
Po šedesátce a svých zkušenostech si jiný než volný a nezávazný vztah ani představit nedovedu. Tím mám na mysli oboustranně vyrovnaný volný vztah. Je pravda, že o takový " volný" vztah inzerují především muži, ale je v tom většinou malý háček, se kterým jsem se setkala nejen já osobně: když jste šikovná, milá, zábavná, umíte dobře vařit a s ničím je neobtěžujete, najednou se za dveřmi objeví s kufrem a s líbezným úsměvem vám sdělí, že to dojíždění stojí moc peněz a času....ze šarmatního a zábavného muže se náhle stává pecivál, který se nechá opečovávat a veškerou starostlivost obratně přesune na vás. Tak takhle opravdu ne.
Jak jsem vařil nastavovanou kaši
Elena Valeriánová 22.3. 16:13
Od srdce jsem se zasmála. Manželka měla zase pravdu! A ty brýle, ty mi připomínají mého manžela, stokrát jsem mu říkala, aby si je nasadil, když něco dělá, ale on je ... no prostě Janek zaťatý. Váš článek se hezky četl, děkuji.
Barevné potěšení
Jana Šenbergerová 22.3. 11:50
Nádhera! Potěcha nejen pro oko. Člověk pookřeje tím příslibem barev, tvarů i vůní, které se k nim vážou. Už se těším na procházky kolem zahrádek, kde ta krása dřímá u nás ještě pod sněhem.
Pražský radní Daniel Hodek: Podpora seniorů je pro nás prioritou
Hana Šimková 22.3. 10:03
Domy jsou plné rekonstrukcí, ale jak v tom ti chudáci důchodci žijí. Mnozí se asi rekonstrukce ani nedožijí, zvláště, když se všude rekonstruuje kuchyně. Než to bude hotové, tak si důchodci můžou jít zazpívat , nebo se vzdělávat. Úžasné.
Stále stejný účes. Proč ne?
Hana Šimková 22.3. 09:51
Pokud vlasy toho už moc nesnesou, je nebezpečné s nimi experimentovat, ale snažit se, aby vydržely vůbec.
Žízeň v Praze? To ne!
Libor Farský 22.3. 09:32
Ano, važme si našich vodních zdrojů a braňme je všemi prostředky před jejich znečišťováním!
Milování
Jana Šenbergerová 22.3. 07:47
Hezky nám ten den začíná. :-) Lásky není nikdy dost, vezměme ji na milost. Stejné je to s milováním, nevystačí s rukou dáním.
Bývalí partneři. Jak se jich zbavit?
Zuzana Pivcová 21.3. 18:54
Článek se mi velmi líbí. Myslím, že jsou dva extrémy, které nejsou dobré. Jeden je, úzkostlivě se vyhýbat jakékoliv zmínce o předchozím partnerovi, málem dělat, že neexistoval, a druhý naopak, mluvit o něm při každé příležitosti a hlavně srovnávat nebo ho dávat za příklad. Mezi novými partnery by měla být určitá minulostní rovnováha, jak bych to nazvala, i když to je ideální stav, nepříliš obvyklý. Jednou mi řekla jedna velmi moudrá žena, že člověk (nejen starší)) by měl jít do nového vztahu až tehdy, když uzavřel ten předchozí. To neznamená jen úmrtí nebo rozvod. Pokud není dotyčný sám v sobě připraven hledat a najít, neměl by snad ani nic zkoušet, ani když je formálně volný. Já osobně bych nechtěla být někomu pouhou náplastí na bolístku. Ale právě tak bych stěží mohla počítat s tím, že poznám muže bez partnerské minulosti.
"Hvězdné hrátky" aneb Vy, hvězdičky, jste maličký...
Zuzana Pivcová 21.3. 09:49
Vím, žes nechtěla psát názvy filmů, případně texty, protože jich je moc. Mně se samozřejmě vybavil Mácha a ....vy hvězdy rozplynulé, stíny modra nebe...a staré šlágry typu Nad Prahou tančily hvězdičky nebo Nejkrásnější hvězdy hoří ve Splitu nad mořem, případně Hvězda na vrbě. To jen tak pro pobavení. Jinak tu máš snad všechno!
Vědci luští tajemství „superstaříků“
Libor Farský 21.3. 09:14
Zdá se mi, že superstařík býval i supermladíkem, což u něj ovšem již pitva nezjistí. Tudíž žádnou radu pro nás nenacházím.
Jan Cimický: Celibát a čekání na spřízněnou duši
Libor Farský 20.3. 16:39
Jak se má dávkovat pesimismus?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.