Přehled posledních diskuzních příspěvků
Radnice vstřícné k seniorům - obec Těchlovice
Zuzana Pivcová 29.3. 16:23
Pokud je paní starostka sama v seniorském věku, má k problémům této věkové kategorie blízko. Věřím, že v malé obci nejsou mezigenerační problémy tak křiklavé jako třeba v Praze. To cítím ostatně i v létě v Týně nad Vltavou. Myslím, že tam si přece jen nikdo z mladých nedovolí dát starší generaci najevo, jak překáží a je neužitečná. Vždyť jsou to třeba sousedé! Díky, Blanko.
Manželství jako smlouva o spolupráci
Zuzana Pivcová 29.3. 11:49
Myslím, že takové vztahy byly mezi lidmi vždy, pouze nebylo společensky přípustné nebo vhodné se rozvádět. Hlavně před Bohem. Nemyslím, že by byli naši předkové morálně na větší výši.
Poezie venkova
Dana Puchalská 29.3. 09:13
Na některé věci co jsou na výstavě si pamatuj. Byly u babičky na venkově. Dokonce jsem jednou prala i na té valše. Moc hezká výstava. A ty děti z toho musely být určitě nadšené.
Trubičky se šlehanou nivou nadchly i Josefa Abrháma
Věra Ježková 29.3. 07:29
Musí to být mňamka, ale nemám ani kovové trubičky, ani sáček se zdobícím nástavcem.
Dilema: kufr do letadla. Skořepinový, či z textilie?
Martin Doležel 29.3. 07:15
Ahoj, podle mě jsou lepší textilní kufry, nejlépe z pevného umělého vlákna..ty už něco vydrží..skořepina sice lépe chrání obsah, ale zase je náchylnější na poškození na letišti..
https://www.coolboty.cz/travelite-campus-4w-l-hawaii
Čeští vědci vyvinuli Eligin, silný bio-zázvorový extrakt v kapslích
Jitka Hašková 29.3. 06:32
Zázvor je úžasný. Sama si ho dávám léta k snídaní do čaje, strouhám si ho čerstvý. Takto by si člověk mohl vzít sebou i na cesty.
Trojpták
Margita Melegova 28.3. 14:17
Priznam se, ze takovy recept vidim prvne, musela to byt mnamka, jen skoda, ze neni vic fotek.
Írán – srdce Perské říše
Jaroslava Handlová 28.3. 12:03
Miluji země Orientu. V Íránu jsem ještě nebyla a tato lákavá pozvánka se mi moc líbí! Doufám, že tam je bezpečno?
Fotogalerie: Kostelec nad Orlicí - zámecký park Kinských
Jitka Hašková 28.3. 11:20
Děkuji za krásu. Škoda, že to mám tak daleko.
Co nejvíce trápí obyvatele domovů pro seniory?
Marie Doušová 28.3. 09:57
Soukromí pro každého člověka je velmi důležité a mělo by se s tímto problémem začít něco dělat. Nedovedu si představit , že bych sdílela místnost s cizím člověkem do konce svého života. Jsem ráda sama a užívám si klidu ve svém soukromí, když chci. V domově bych si připadala jako v nemocnici.Nikdy člověk neví co ho může potkat , ale moje přání je nikdy se do takového zařízení nedostat.
Nostalgie svátků jara
Libor Farský 28.3. 08:39
Mám také na Apríla výročí svatby, jen je, bohužel již dlouho namohu se zesnulou manželkou slavit. Přeji tedy aspoň Vám a Vašemu manželovi krásné vzpomínání u nebublinkového vína v Luhačovicích!
Strašidlo Alzheimerovy nemoci
Věra Ježková 27.3. 17:13
Krásná a hluboce působivá je knížka Pořád jsem to já. Autorka Lisa Genova vypravuje příběh vysokoškolské profesorky lingvistiky, jíž je diagnostikována Alzheimerova choroba v raném stadiu.
O rezonanci a kmitech vynucených u oken a lidí
Jana Šenbergerová 27.3. 14:39
Nehledala bych tolik poetiky v základech stavební akustiky ... :-)))
Holit či neholit? Depilace může kůži škodit
Jana Slavíková 27.3. 13:49
Chlupaté ženské nohy mi dřív připadaly normální, dnes mi přijdou divné. Poprvé jsem použila pinzetu (ano, na celá lýtka), několikrát vosk, teď mi na těch pár vytrvalců stačí epilátor. Na podpaží zásadně krém, žádné holení. A když se povede řádně chlupatý mužský hrudník, např. Sean Connery, je to potěšení pro oko :-)
Pozor, jede senior
Alena Tollarová 27.3. 13:37
Limi, docela dlouho jsi se neozývala, Ale Tvoje dílka z poslední doby, to je jedna perla za druhou. A já doufám, že tento článek převezme Seznam, protože by si ho mělo přečíst co nejvíc lidí. Já mám kola taky dvě, ale nejezdím ani na jednom. Po tom, co mě svou návštěvou poctil GBS, jsem ztratila jistotu. A tak pro jistotu chodím pěšky. I když to déle trvá, zase toho kolem sebe vidím mnohem víc.
Schváleno: Senioři budou mít od půlky června na vlaky a autobusy 75 procentní slevu
Alena Tollarová 27.3. 13:09
Co já tu vlastně dělám, když nejsem senior? Tak jen doufám, že sleva bude platit ještě v době, kdy se jím stanu.
Turek nebo presíčko? Češi milují kávu
Zuzana Pivcová 27.3. 10:21
Jednu dobu jsem také podlehla "kouzlu" různých bílých káv, ale nyní jedině černou kávu, jak říkal Oldřich Nový v Pytlákově schovance (on ovšem jako výraz smutku). :-D A bez cukru. A nijak často.
Častolovická velikonoční výstava
Jitka Chodorová 27.3. 09:06
Sašo, moc pěkné povídání a nádherné fotky, věřím, že jsi si ten den náramně užila.
Vyrábějí „šílená“ jízdní kola, na kterých je kumšt jezdit
Libor Farský 26.3. 23:23
To je krásný koníček. Skoro bych řekl roztomilý...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.