Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jarní barvy. Jak na ně?

Dana Puchalská 3.4. 07:54
Ta zelená halenka je super. Stejně jako ten červený svetřík s krásným šátkem. Obojí bych si na sebe ráda oblékla. Vypadá to moc hezky.

Mám ráda kuchařské knihy IV.

Věra Ježková 2.4. 16:22
Dano, opět moc hezké. Na stole jsem ještě nekloktala. Fotky jsou půvabné. :-)

Šifrovaná hádanka - řešení

Vladislava Dejmková 2.4. 16:11
Ta první věta tam být samozřejmě neměla, to byl pouze pokyn pro odložené zveřejnění.

V aprílovém lese

Alena Tollarová 2.4. 10:24
Bledulová nádhera, podobná jako u nás. A co Chraňbož, ulovila jsi pro mě ceduli?

Znáte tento zámek?

Dana Puchalská 2.4. 09:15
Našla. Chvilku mi to trvalo ale zadařilo se.

Jak nejlépe usnout a která fáze spánku je nejzdravější?

Věra Ježková 2.4. 07:49
Jak nejlépe usnout? To bych taky ráda věděla. Osvědčené rady na mě nezabírají, nebo je nemůžu uskutečnit. Ale jsem s tím smířena a neznepokojuji se, když dlouho nemůžu usnout a v noci se budím. Tělo (nebo duše?) si řekne.

Dovolená s divadlem

Zuzana Pivcová 1.4. 19:42
Bezvadné, velice oceňuji tu přátelskou souhru, i ve dvojicích. To asi není zcela běžné.

Je krása vnitřní vyzařování nebo matematické tajemství?

Hana Šimková 1.4. 10:54
Můj zjev je už velice abstraktní a i když se snažím zářit a vyzařovat,zjev se na mne v zrcadle jeví jako docela opotřebovaný.

„Rovnou domů!“

Mirek Hahn 1.4. 09:44
Už je mi jasné, že jste si zvolil svou profesi... :-)

Evropská unie chce omezit používání mobilů

Libor Farský 1.4. 08:55
Málem jsem na to redakci skočil, apríla jsem nevzpomenul. Bylo by to fajn.

Výběru psa věnujte pozornost, některé rasy přinášejí problémy

Marie Bartošová 31.3. 11:19
Vybírali jsme kdysi psa pro dcerku, moc si ho přála. Přihlíželi jsme také k tomu, aby nebyl moc hlučný, aby nerušil sousedy.

Fotoreportáž: Už přicházím

Věra Ježková 31.3. 11:06
Naďo, díky za bílosobotní pohlazení po duši.

Velikonoční dny

Naděžda Špásová 31.3. 10:17
Maruško, přeji tobě a tvým blízkým krásné a pohodové velikonoce. :-)

Křídly mi zamávali

Marie Ženatová 31.3. 07:56
Díky moc za nádherné verše...

Velikonoční šifra

Jan Krones 30.3. 15:03
Ano, hanácký salát, 2,50 Kčs/10 dkg v r.1978. Vejce a salám jsou nadbytečné. Dobrý žvejkavý rohlík nikoliv.

Stát přispěje seniorům nad 65 let na jízdné - dobře nebo špatně?

Libuše Křapová 30.3. 13:49
V podstatě s vámi souhlasím, Ivano. Důstojný život nikomu neumožní sleva na jízdném. To je k důchodům jen takový bonus. To, že někteří senioři - a je jich docela dost - žijí na hranici chudoby, se musí ale řešit jinak. Zákony, vnímavými a pozornými sociálními pracovníky, cílenými příspěvky, aby je nebylo možno zneužívat. Například právě oným příspěvkem na bydlení. Nyní se v médiích o tomto problému - hranice chudoby u seniorů - začíná občas mluvit. Ráda bych věřila, že slevy na jízdném je jen taková první vlaštovka, že to neusne s uklidněním situace ve vládě. Jenomže změna zákonů trvá roky, a často už vypracované změny nová vláda po volbách ruší. Tahle sleva mohla být schválena a uskutečněna téměř ihned, protože to není zákon, ale nařízení vlády. A i těm chudobnějším z nás (do téhle skupiny já nepatřím) - hlavně z venkova - by slevy na jízdném zatím pomoci mohly. Na cestě k lékaři, na nákupy - protože velká města nabízejí slevy na městskou hromadnou dopravu a od určitého věku se tam jezdí často i zadarmo.

Krásné velikonoční svátky

Alena Vávrová 30.3. 13:31
Za sebe děkuji a přeji nápodobně!

Kouzlo usmiřování. Ovládáte ho?

Libor Farský 30.3. 09:13
"Nad naším hněvem ať slunce nezapadá" - to říkával můj dědeček babičce a opravdu měli i proto tak krásné manželství až do pozdního věku. Snažil jsem se pak o totéž.

Knižní novinky

Jitka Hašková 29.3. 17:28
To jsem ráda, že jsem se dozvěděla, že vyjde knížka od pana prof. Koláře. To je vzácný a moudrý člověk.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.