Přehled posledních diskuzních příspěvků
Statusové symboly. Znáte je?
jana zelená 6.4. 07:51
Statusové symboly jsou staré jako lidstvo samo. V dřevních dobách si lidé porovnávali třeba koně nebo pazourky.Jak tomu cvhcete zabránit. Lidé se prostě navzájem porovnávají. Já pamatuji, že jsem jako děcko chtěla šedivé galošky s kožíškem. měl je každý, nebno huberťáček a tak bych mohla pokračovat. Jsme prostě takoví a jiní nebudeme.
Grenadýrmarš. Znáte toto jednoduché jídlo?
Margita Melegova 5.4. 14:12
Bezvadna rychlovka, u nas plati 3x a dost, pokracovani dalsi rok.
Neříkejte si taťko a mamko, manželský vztah tím ztrácí přitažlivost
Hana Šimková 5.4. 12:09
To je sice hezké, ale je to článek pro mladší ročníky. Rozvod v pokročilém věku už naše děti moc neohrožuje. Mají život vlastní. Oslovení se také změnilo a mnoho starších párů se oslovuje dědo, dokonce i dědku a také babko, bábo. Někdy je to myšleno mile, ale někdy i opravdu zle.
Vůně mého dětství
Blanka Macháčková 5.4. 11:54
Vůně vody u splavu v Jaroměři, vůně kůže v obuvi, vůně vinných sklepů - to jsou vůně mého dětství. A vždy mi ho připomenou. Krásné téma.
Onkoložka Petra Garnolová: Péče v domácím prostředí je pro pacienty to nejlepší
Libuše Křapová 5.4. 09:52
Domácí péče je vždycky nejlepší - pokud nenatrefíte na "chytrého" pana doktora nedávno opustivšiho fakultu, který prostě ví nejlíp, že vy to nezvládnete. Pak drží vašeho blízkého v nemocnici tak dlouho, až je na převoz domů pozdě. Protože si sami musíte shánět veškeré informace, pomoc, domácí péči a podobně. Nikdo v nemocnici - až na vzácné výjimky - vám nepomůže a nikam vás nenavede. Vědí přece líp, že vy to nezvládnete. Jsem bývalá zdravotní sestra a v minulosti jsem se starala i pacienty ve finální fázi. Jsem jenom pouze "stará"!
Matějská končí...
Blanka Macháčková 5.4. 07:53
Je pravda, že Matějská je velmi nákladná záležitost. Ale co je snad ještě horší je hluk. Varianta tabletu a mobilu není až tak špatná.:-)
Senioři se stále častěji rozvádějí. Důvod? Špatné vztahy s rodinou i změna životního stylu
Jana Šenbergerová 4.4. 20:08
Vzhledem k tomu, že se v průběhu života měníme, mě to nikterak nepřekvapuje, ale ani nepohoršuje. S ohledem na to mi svatební slib přijde velmi postavený na hlavu, i když já do puntíku splnila, co jsem slíbila.
Už brzy se zazelenají lístky břízy. Nevěřili byste, co všechno umí léčit
Margita Melegova 4.4. 14:56
Caj z brezoveho listi je vynikajici i na odvodneni, vypiju salek a dalsich pet mne opusti, ale netrva to vecne, behem par hodin si telo zvykne a zadny zazrak se potom nekona, je vynikajici na procisteni ledvin po zime.
Moje pravá ruka
Jana Šenbergerová 4.4. 14:52
Takové věci se stávají tehdy, když je nejmíň potřebujeme. Moc hezky jste nám tu událost vylíčila a já vám přeji, ať je ruka brzy zase v pořádku a můžete ji zapojit do všech potřebných činností.
Hrátky s češtinou - F
Zuzana Pivcová 4.4. 12:01
Helenko, momentálně se mi vybavil jen ten pes z reklamy, jak se ptá: Chceš Fofolu?
Tip na výlet: Podhledna u Kozlovského kopce
Libor Farský 4.4. 08:14
Pane Broulíku, s potěšením jsem si Váš termín "podhledna" zařadil do své sbírky nových českých slov. Váš článek mne pobavil, ovšem vypadá to, že redakce zmeškala jeho vydání na apríla.
Mýty o stárnutí podléhají proměnám
Hana Šimková 3.4. 15:53
Jé, já se mám, jsem stará,mám ale všechny zuby i ty moudrosti, dobře spím, chodím sice po doktorech,ale alespoň zažívám společenský život hovorem v čekárnách, dobře spím. Sex u ž nepotřebuji a nechybí mi. Užila jsem si ho v mládí, což je hodně moudré. Mrzutá se snažím nebýt, protože nemám proč, protože já jsem ráda, že ještě žiji. Tak co se šklebit.
Souhlasit? Či nesouhlasit? Musím ale vědět, proč!
Dana Novotná 3.4. 15:31
V tom 1) píšete pěkné blbosti. Proč by měl někdo pobírat víc za zemřelého partnera??? Už tak má vdovský důchod. Co to je za hovadinu? Já jsem rozvedená a musím vyžít z malého důchodu, musela jsem se přestěhovat, do menšího bytu, když odešly děti z domova, a nikdo mi nedal víc peněz na nájem, abych si mohla držet 3pokojový byt.To jste mě tedy pěkně nadzvedla.
A vaše za 2), pokud to jsou partneři, měli by se podporovat a nevím, proč by měl jeden s větším příjmem jezdit na dovolenou sám!!! To jsou tedy názory..
Jak oslovovat starší dámu?
Hana Šimková 3.4. 12:24
Jé Jarko, my si tedy můžeme vybírat, ale možná, že by nás nemuseli oslovovat vůbec. Všechna oslovení jsou příšerná.
Na dovolenou se psem… Autem? Proč ne!
Eva Mužíková 3.4. 10:23
Takže asi tak:... Já jsem nikdy neriskovala jakýkoliv problém volným uložením Bertíka na sedačce. Měl jednak autopás, který je opravdu bezpečný a pro psa pohodlný. Když jsme jeli na kratší vzdálenost, umístila jsem na zadní sedačku přepravku odpovídající velikosti, připevněnou bezp. pásy. Byl to jeho " oblíbený domeček" do kterého lezl s nadšením. Ta nám sloužila i jako zázemí na závodech, výstavých a pod. Byla to součást jeho života. Nikdy auto neznečistil zvratky, sem tam nějaký chlup, či bláto ze špatně otřených tlapek. Když jsem jela na nákup, čekal v autě, mnohdy usnu. Nechala jsem mu volný pohyb, v případě tepla pootevřené okénko. Nikdy by si kdokoliv netroufnul do toho otvoru strčit ruku, byl opravdu dobrý hlídač. Zkrátka i v tomto směru . cestování v jakémkoliv dopravním prostředku byl skvělý. Každému majiteli bych takového pejska ze srdce přála. Bertice.
Vlastní nebo nevlastní?
Jitka Caklová 3.4. 08:30
Paní Hano, Vaše články se mi moc líbí. Jsou takové opravdové, ze života :-) Na žádnou pohádkovou macechu si momentálně nevzpomenu, ale když se tak zamyslím, slovo pohádka zní tak libozvučně a přitom je v nich tolik zla a až na úplném konci se ukáže dobro. Je to jako ve skutečném životě. Proč si stále necháváme nalhávat nějaké bludy, abychom nakonec, kdy už se nedá nic změnit, zjistili, že všechno bylo úplně jinak.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.