Přehled posledních diskuzních příspěvků

Venoušku, Venoušku, to se dělá…?

Hana Šimková 18.4. 07:35
Jo, láska je láska a Vaši mamince se dá jenom trochu závidět i přes tu její nemoc. Krásné, je také, že má hodnou a starostlivou dceru.

Mallorca, ostrov německých seniorů

Zuzana Pivcová 17.4. 19:27
Na Baleárech jsem nikdy nebyla a asi už tam ani nepojedu. Článek jsem si však přečetla ráda.

Zpožděné jaro

Libor Farský 17.4. 13:12
Moc Vám přeji krásný zážitek s Vašimi vnoučky a pravnučkou a hlavně jejich miloučké hlášky.

Hrátky s češtinou - G

Libor Farský 17.4. 11:35
S hledáním veledůležitého bodu G u ženy nám nejlépe poradí pan Radim Uzel. V eShopu to, pánové, nezkoušejte - to byl jakýsi hloupý vtip.

Nenávist na internetu. Pozor na ni

Libor Farský 17.4. 11:28
Nemyslím si, že většina lidí nediskutuje, ale uráží se navzájem. Nicméně ono zmíněné, tisíckrát téměř denně opakované beztrestné šíření zloby a nenávisti, jsou nešvarem, kterému se nevyhne ani solidní medium, pokud nechce zavést censuru. Magazíny online pro seniory nejsou, bohužel, výjimkou.

Mám ráda kuchařské knihy VI.díl

Zuzana Pivcová 17.4. 10:10
Díky hlavně za "redaktorský" recept a doufám, že mi tu brzy šéf tu kotletu připraví! :-D

Řízky a uhlí

Zuzana Pivcová 16.4. 16:41
Jaká byla situace v severočeské uhelné pánvi, to neumím posoudit, ale jak to bylo s pojízdnými prodejnami, to je jasné. Bývalo to ostatně obdobné i v maloměstských nebo venkovských prodejnách. V našem bydlišti ne, tam některé dny něco bylo, jindy nic. Ale "vyzvednutí" objednaných potravin jsme zažili v místě letního dětského tábora na Šumavě. Bez objednávky ani náhodou. A v NDR ještě v 80. letech, tam se dokonce musely objednat dopředu i kytky, např. k MDŽ. Díky za vyprávění.

Bikiny nebo tankini? Co nosily ženy dříve a v čem se koupou dnes?

Libor Farský 16.4. 11:43
To je krásně lustrovaný článeček také pro mužské oči. Mne téma dámské módy velmi zajímá a podnikl jsem na internetu i exkurz do její historie v průběhu staletí. Třeba se tohoto tématu někdy ujme paní Hofmanová, tím by mne moc potěšila.

Make-up Institute

Dana Puchalská 16.4. 09:28
Povedlo se a slušelo Vám to tam. Pěkná práce tě slečny. A moc krásná barva vlasů.

Časy se mění

Jitka Chodorová 16.4. 09:15
Paní Květo, máte zcela pravdu. A pěkné verše.

Letní byt. Fenomén první republiky

Jarmila Fialová 16.4. 07:45
Rozdíl je v tom,že dříve si lidé mohli pronajmout letní byt na celé léto,ale dnes na to málokdo finančně stačí.Někdy je 14 dní v tuzemsku dražší než v zahraničí.

Hýčkejme si své nohy

Mirek Hahn 15.4. 14:40
No...., měl bych s těma nohama něco dělat, ....sakra :-)

Na kole podél Schwarzenberského kanálu

Mirek Hahn 15.4. 14:14
Jel jsem to před lety. Jedna z nejhezčích výjížděk. Pohodová trasa, není třeba spěchat a hltat kilometry. Byli jsme týden v Černé, jeli vlakem i s kolama do Nového údolí, projeli se kolem Schwarzenberského kanálu a vrátili se přívozem přes Lipno do Plané a dojeli zpět do Černé. Cca 50 km v suchym triku :-)

Co sport dal a vzal

Mirek Hahn 15.4. 14:01
Trochu jezdím na kole, trochu občas chodím. Turistiku mám moc rád ale na delší přechody už nemám nohy. Ale střežím se toho abych svoje aktivity nazýval sportem. Sport mi otrávila právě ta kategorie vrcholového sportu, souboj sponzorských peněz, dopingu a chorobně přepjaté motivace vyhrát za každou cenu.

Vlakový průvodčí? I kombinace Masaryka a Frištenského

Dana Puchalská 15.4. 09:53
Krásný článek. Děkuji za připomenutí doby, kdy jsem jezdila vlakem( hlavně lokálkou) v Jižních Čechách. A taky vlakem s našimi za babičkou. To se mi pro změnu líbilo v patrovém vlaku. A to se ten pan průvodčí skutečně naběhal po těch schodech.

Lásko, ty víš

Věra Ježková 15.4. 07:16
Zuzko, ty víš, že tvá poezie se dotýká nitra každého jejího čtenáře. :-)

Za ďábelským tajemstvím Sloupsko-šošůvských jeskyní v Moravském krasu

Zdenka Jírová 15.4. 00:38
Ve Sloupských jeskyních jsem poprvé byla na školním výletě v 6. třídě a udělaly na mne takový dojem, že si to pamatuji dodnes. Po letech jsme tam byli na výletě s manželem a dokázala jsem dělat téměř dokonalého průvodce, jak jsem si vše pamatovala. Jsou opravdu krásné a tajemné.

Sokolové představí Princeznu republiku

Zuzana Pivcová 14.4. 20:14
Myslím, že u nás už mnozí lidé berou Sokol jako něco přežitého, ale pro krajanské spolky v cizině je to sepětí s někdejší vlastí. Krajané sem jezdili hojně i na spartakiády a nebrali to jako nějakou politickou propagandu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.