Přehled posledních diskuzních příspěvků

Rudá záře nad Nákladovým nádražím Žižkov

Věra Ježková 20.4. 13:46
Dobře, že se vám nic nestalo. Jako dítě jsem viděla v Krušných horách hořet dům, do něhož uhodil blesk. Později z okna bytu požár Veletržního paláce. A v srpnu 2015 jsme z bytu ve Vysočanech sledovali hořící sklad textilu v bývalém areálu ČKD. Oheň mám ráda, jsem trochu pyroman, ale uvedená podívaná mi žádné potěšení nepřinesla.

Louky mého dětství

Zuzana Pivcová 20.4. 11:30
V dětství jsem mnoho květin pojmenovat správnými názvy neuměla. Možná, že některé byly u nás v Podkrkonoší jen krajové. Ale vzpomínám si třeba na krásné žluté upolíny u potoka, které už dnes asi moc nerostou, pravé a tzv. psí fialky, pomněnky, blatouchy, sasanky. To pro mě byla lomnická jarní příroda. Myslím, že jsme kytky moc netrhaly, spíš je jen pozorovaly. Díky za hezkou vzpomínku.

Prvorepublikový elegán. To je pojem

Zuzana Pivcová 20.4. 10:52
Při sledování prvorepublikových filmů si samozřejmě trochu všimnu i oblečení. Tehdejší mužská saka neunikla mé pozornosti, protože měla hrozně široká vycpaná ramena a byla nemožně krátká do pasu, takže muži v nich neměli žádný trup. Dámská móda na mě naopak působí celkem dobře. Někde jsem četla, že Oldřich Nový používal kolínskou i trochu do úst, aby jeho kuřácký dech nevadil hereckým partnerkám při líbání. Obdobně prý Otomar Korbelář, který holdoval alkoholu, žvýkal chilli papričky, aby to na něm nepoznala manželka. :-D

Fotoreportáž: Příroda čaruje

Jana Šenbergerová 20.4. 09:13
Naďo, tuhle podobu jara miluji a po bílé zimě a popelavém předjaří mi připadá barevná víc než dost. I to slunce v kaluži je mi milé.

Nejexotičtější lidé světa

Zuzana Pivcová 19.4. 17:48
Věřte, že na jednu stranu jsou to pro mě vysoce zajímavé informace, na druhou mi však zvláště při pohledu na různé tělesné úpravy doslova naskakuje husí kůže. Při pomyšlení, že třeba ucho je sídlem mnoha reflexních bodů spojených s orgány, si říkám, že si ti lidé zcela poškodí zdraví. I když, kdo ví??

Ladislav Brom dobyl Barrandov a pomohl emigrovat Lídě Baarové

Jana Šenbergerová 19.4. 14:01
Některé jeho filmy znám, ale o něm jsem nic nevěděla. Zajímavé.

Chalupaření a chataření – český trend poslední doby!

Michaela Zerzáňová 19.4. 11:55
Dobrý den, píši diplomovou práci na toto téma. Velmi mi pomůže pokud mi tento dotaznicek vyplníte. Moc děkuji! Zde je odkaz: https://druhe-bydleni-fenomen-ceskeh.vyplnto.cz/

To je šok: Jediné tučné jídlo může vést k onemocnění srdce

Věra Ježková 19.4. 11:19
Tučná jídla mi nechutnají, ani nedělají dobře. Ovšem třeba takové teplé, nebo i studené škvarky, to je něco!

Fotoreportáž: Český kras - Jaro v Bubovicích

Jarmila Fialová 19.4. 11:13
Znám,už jsem tam byla dvakrát,ale...poprvé málo vody a podruhé jsme zmokli

Všechny barvy lásky

Marie Doušová 19.4. 09:25
Co jsme v životě prošvihly, to se nikdy nedá vrátit , ale zavzpomínat na léta předešlá je vždy nostalgické. Dík za pozvánku .

Dárek našim čtenářkám: divadelní představení. Ještě se můžete hlásit!

Dana Puchalská 19.4. 09:25
Přijdu taky a těším se. Bude to určitě příjemné setkání pro všechny.

Běh v červených šatech podpoří seniory v nouzi

Libor Farský 19.4. 09:19
Rád bych upozornil, že na druhé uvedené adrese je možnost podpořit finančně libovolnou částkou velmi užitečný „Senior telefon Života 90“ - bezplatnou linku důvěry pro seniory, kterým leckdy může i život zachránit. Zvolil jsem toto řešení, neboť běžet nemohu a od doby spartakiády již nevlastním ani červené trenýrky.

Život jenom zírá

Dana Puchalská 19.4. 07:32
Opět krása. Víc není třeba psát.

Šest zásad, jak žít v penzi s partnerem

Anna Najmanová 18.4. 13:48
Dobrý den, to je pěkně, rozumně napsaný článek. Jak ale tyto zásady dodržovat, když je jeden z partnerů těžce nemocný a ještě tělesně postižený? Nedá se s ním vůbec mluvit, natož se od něj hnout. Přeji hezký den. :-)

Pravá, nebo levá?

Zuzana Pivcová 18.4. 13:13
Mám to tak částečně také, i když ne tak výrazně, jak uvádíš Ty. Díky i za odborné vysvětlení.

Můj šťastný pátek třináctého

Zuzana Pivcová 18.4. 12:24
Na nešťastné pátky nevěřím. Spíš na to, že je "člověk strůjcem svého štěstí". Tak ještě hodně pěkných pátků Vám i rodině.

Jak je to v bytí

Zuzana Pivcová 18.4. 11:28
Pro mě je to také trochu složité, nechci-li říct rozporuplné. Díky , Květo.

Jak vařily naše prababičky: Celer, nejen výtečné afrodisiakum

Jana Slavíková 18.4. 10:58
Magdalena to určitě myslela dobře, ale než hodinu vařit celou bulvu je lepší nejdřív nakrájet na plátky a vařit nebo udusit v trošce vody. Trvá to maximálně 10 minut,

Čas plnění snů aneb Když se babička zblázní

Anna Potůčková 18.4. 09:28
Když bude takto bláznit každá babička, tak blázince jsou bez pacientů a zdravotní personál bez práce. Ano, dnešní babičky i dědečkové myslí jinak a chovají se jinak, než jak jsem své babičky znala já. Moje babičky četly hodně knížky, nejdál snad byly na dvorku či zahradě, barvení vlasů vůbec neznaly. Byly to podobné babičky, o jaké napsala Božena Němcová.

Iren Stehli: Pozoruji a dokumentuji dobu

Libor Farský 18.4. 08:54
Škoda, že není připojen reprezentativnější výběr fotografií, třeba poslední obrázek bych rád viděl v detailu a i s komentářem.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.