Přehled posledních diskuzních příspěvků
Malíř Richard Augustin: Vlastně mohu poděkovat zlodějům
Jana Šenbergerová 2.5. 18:14
Pěkná díla. Moc se mi líbí Štěstí a Spící anděl, ale i portréty.
Cíl zkoumání: Bonita seniorů
Jana Šenbergerová 2.5. 17:58
Celý život jsem musela vystačit s málem, takže mi to nečiní potíže ani teď. 1. Jsem schopna, ale rozmýšlela bych se.
2. Tuto jistotu nemá nikdo, dokonce ani ten, kdo má v bance a v nemovitostech miliony. Přesto si to mohou myslet všichni.
Hodinový ajťák už pomohl stovkám seniorů
Zuzana Pivcová 2.5. 12:39
Většinou bych potřebovala ajťáka celodenního, hodinový je málo. Ale to bych se nedoplatila, čili musím se svým znalostním potenciálem vystačit i nadále.
Modrá je dobrá
Naděžda Špásová 2.5. 12:02
Věro, máš to moc pěkné a fotky jsou super. Já k modré taky moc neinklinuji, vlastně v mém šatníku jsou modré jen džíny. Z modrotisku jsme měli kdysi ubrus, který hrozně při praní pouštěl. Oblečení bych si asi hodně rozmyslela. :-)
Poznáš toto nádraží?
Dana Puchalská 2.5. 08:23
Už vím Helenko. Pomohl mi pan režisér co se zde narodil.
Japonsko - země vycházejícího slunce a kontrastů
Naděžda Špásová 1.5. 13:26
Danuš, máš to moc pěkně napsáné a fotky jsi vybrala taky pěkné. Mám taky ráda dokumenty o různých zemích. Japonsko je krásné, ale mě ani moc neláká. Mně nějak vadí jejich mentalita, i když z východních zemí asi nejméně. Jak já říkám, od slovenských hranic dál mi to nic neříká. Ale tobě a ostatním samozřejmě fandím. :-)
Milostný život v pokročilejším věku?
Libor Farský 1.5. 11:12
Neumím si představit situaci s dohodnutým povoleným mimomanželským sexuálním vztahem na jedné či obou stranách. To by nebyl ten správný "svěží vítr" podle mých představ.
Hrátky s češtinou: Černý jako saze...
Dana Puchalská 1.5. 09:14
Číňan byl číman a čipera. Číhal, čuměl na čmeláka a četl si povídku Čitamani a ptáci co napsal Čapek.
Májové randění
Libor Farský 1.5. 07:45
Přeji všem milencům, aby jim při krásném MÁJOVÉM POLIBKU zrovna nezazvonil mobil.
Móda na dovolenou? Tyto mořské kombinace nezklamou
Olga Škopánová 1.5. 06:49
Moc hezké až na to že většina těch dam má do seniorského věku ještě nějaký ten pátek.
Vzali mi řidičák. Jsem k ničemu
Věra Halátová 30.4. 21:51
Lékařské potvrzení o schopnosti řídit dopravní prostředek je vyžadováno od 65 letech, pak 68 a pak každé dva roky. Vyšetření v 60 i letech bylo zrušeno. Pokud by můj manžel byl hluchý, slepý a třásly by se mu ruce a měl počínající Parkinsonovu nemoc já sama bych mu sebrala klíčky od auta nebo auto prodala. Prostě bych mu zabránila jezdit. I v okruhu 40 km kolem domu, i když jede "jen" nakoupit, ohrožuje všechny ostatní. Je to od té dvojice neskutečně nezodpovědné. Ten nemocný muž si to asi neuvědomuje, ale měla by si to uvědomit ta žena. Co když nebude včas reagovat, když mu např. vběhne dítě do silnice pod jeho jedoucí vozidlo? Nebo srazí cyklistku? To by snad mělo být trestné. Jeho pocit, že je k ničemu, proti tomu, že ohrožuje ostatní kolem sebe!
Jídlo od babičky. Proč ho vnoučata nejí?
Lenka Kuchařová 30.4. 12:56
No,já sem zase k loňským Vánocům upekla vnoučatům cukroví,jak jsem dělávala doposud a dostala jsem kvůli tomu tak vynadáno,že jsem se za to ještě omlouvala.Nakonec mi syn napsal,že letos jim mám upéct jenom vánočky a žádné cukroví.Tak jsem si ten e-mail uložila,kdyby na to náhodou zapomněli a jsem v klidu.Pokud ke mně mají přjít na oběd,tak vždycky udělám nějaké jejich oblíbené jídlo,nebo se jich přímo zeptám,co by chtěli a jídlo jinak nehrotím.Horší to bylo,když mne k nim snacha pozvala na štedrovečerní večeři.Bylo to po smrti mé maminky,kterou jsem měla u sebe,a byla jsem poprvé o Vánocích úplně sama.Vnoučata se těšila,že babička bude hrát koledy (učila jsem totiž v hudební škole),ale syn tak zuřil,že jsem raději zůstala doma a celý Štědrý den jsem proplakala.Prý bych jim rušila jejich vánoční tradice...Tradice,které převzal od mého otce....Tak už jsem si zvykla,že jsem na Štědrý den sama..stejně mi nic jiného nezbývá.Kupodivu mám se snachou lepší vztahy,než s vlastním synem.
Zavíječ zimostrázový útočí. Váš buxus zničí do několika týdnů
Blanka Macháčková 30.4. 11:44
Velmi užitečný článek. Běžím na kontrolu buxusů.
O čarodějnicích
Zuzana Pivcová 30.4. 09:22
Paní Košanovou znám už roky z TV, ale nikdy jsem u ní nebyla. Obdobný, ale ještě mnohem čarodějnější typ jsem však před 20 lety zažila a podotýkám, že mi zdravotně skutečně velmi pomohla. Díky za hezký příspěvek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.