Přehled posledních diskuzních příspěvků

Mám ráda kuchařské knihy - díl VIII.

Eva Mužíková 12.5. 11:27
Dano, ta nadívané a slaninová mne zaujala... kdybych se rozhodla pro vyzkoušení, asi bych musela pozvat nějakého spolustolovníka. Díky

Srpen 1968 a později

Jana Kollinová 12.5. 10:49
V roce 1968 mi bylo 24 let. Odpoledne jsem šla vyzvednout syna ze školky, která byla v Dubí, od silnice E55 oddělená chodníkem a úzkým pruhem trávníku. Ohlušena příšerným hlukem jsem vyděšeně zírala na tanky projíždějící kolem netušíc, co to znamená. Jeden terénní vůz zastavil a voják se zeptal na směr Praha. V té době již byly sundané všechny názvy ulic a uklizeny orientační tabule. Syna jsem měla skrytého za zády a roztřesenou rukou jsem mávla nějakým směrem. Chlapeček za mými zády měl pusu otevřenou vzrušením. Nepříjemný pocit ze setkání přetrvává dodnes.

Varhany: Za Pyšnou princeznou

Marie Doušová 12.5. 08:56
Dík za připomenutí krásné pohádky a zároveň pozváním do krásného kraje na výlet. Naše země má spousty krásných zákoutí a stezek ,které by staly za podívání ,škoda , že to vše nelze projí a tak jsem ráda , že to jde přes MAGAZÍN I 60.

Procházka Peklem

Marie Doušová 12.5. 08:48
Naděždo , krásný výlet a s fotkami jsem ho prožívala s Vámi, Nádherná krajina a moc mě potěšila toulka v Pekle. Dík.

Tátové v pokročilém věku. Je jich stále více

Marie Doušová 12.5. 08:36
Starší muži, kteří si pořizují nové ženy a plodí nové děti mi připadají trochu nezodpovědní, jak ke svým bývalým manželkám, tak k svým novým dětem. Já jsem zastáncem rozumného uvažování . Je pravda , že každý si může dělat co chce , ale vím ,ze svého okolí , že pořizovat si děcko v pokročilém věku není žádná legrace, ale starost a zodpovědnost. Asi jsem teď pobouřila hodně mužů, ale je to můj názor a jsem přesvědčena , že nejsem sama.

Příběhy naší republiky: Kde lišky nedávají dobrou noc

Dana Puchalská 11.5. 13:44
Já to našla. Je to Meziboří. Díky za pěkný článek.

Střední škola oděvní a služeb Vizovice - 100 let krásy a elegance

Zuzana Pivcová 11.5. 11:55
O této škole s tolika obory jsem dosud neslyšela. ale je dobře, že alespoň o některé z nich je dodnes zájem. Díky za zajímavý a velice obsáhlý rozhovor. Na články o zlínských módních přehlídkách se vždy těším, když už nemohu některou přehlídku vidět naživo.

Domácí štěstí a další lásky Ivy Hüttnerové

Zuzana Pivcová 11.5. 11:42
Protože nesleduji televizi, mám paní Hüttnerovou spojenou především s malováním. Na jedné výstavě její tvorby v Chvalské tvrzi jsem si koupila i její kalendář, takže mě kresby provázely celý rok. Hezký příspěvek, děkuji za něj.

Pes a já

Zuzana Pivcová 11.5. 10:21
To je něco pro "pejskařky". ale i mně "kočkařce" se to moc líbí.

Aktivita je podmínkou kvalitního života lidí s Alzheimerem

Marie Doušová 11.5. 09:37
Obdivuji , všechny ,kteří se svědomitě starají o lidi s touto nelehkou nemocí. Přeji Vám hodně zdraví a trpělivosti s pacienty. Pacientkám hodně lásky od okolních lidí a porozumění.Foto ukazuje ,že je tam pohoda a láska.

Dotek mládí

Věra Ježková 11.5. 09:05
Krásná básnička.

Květnové dny

Libor Farský 11.5. 08:11
Připomínám všem, kteří ještě mají maminku, že k tradici patřila kytice bílých karafiátů.

Folegandros, Anafi, Sifnos. Málo známé řecké skvosty

Libor Farský 10.5. 19:55
Ještě bych rád doporučil rovněž překrásný menší ostrov Hydra.

EBRA

Zuzana Pivcová 10.5. 11:29
Maruško, název neznám (pouze řeku Ebro) a marně se i snažím najít něco přes google. O to víc mě Tvůj článek se zajímavým popisem tvorby zaujal, díky.

Tip na výlet: Hrad Hazmburk

Dana Puchalská 10.5. 09:05
Jela jsem okolo něj a moc se mi líbil. A ty fotky jsou úžasné. Díky za hezkou reportáž.

Hromadná sebevražda Němců v květnu 1945 se stala mementem velkého strachu

Libor Farský 10.5. 08:43
Rád bych věděl proč se hrozným krutostem páchaným napříč národy říká "zvěrstvo", když jsou typické jen pro lidstvo.

Kde najdete tuhle krásnou kapličku?

Jitka Hašková 10.5. 08:16
Našla jsem rychle. Dobrá nápověda. Nikdy jsem tam nebyla, snad se tam někdy podívám.

Botanickou zahradou s motýlem na rameni

Dana Puchalská 10.5. 06:22
Ano ta výstava je pěkná. Byla jsem tam minule. A celý skleník je hezký. Stojí to za návštěvu.

Výrazný šperk dělá divy. Hodí se pro každý věk

Zuzana Pivcová 9.5. 17:32
Originální šperky od výtvarnic, někdy kombinované třeba s hedvábím, se mi líbí. Jednu dobu jsem je dost nosila. Dnes už si vystačím s jedním řetízkem. Ale nekritizuji to, v žádném případě. Ovšem některá prodávaná bižuterie je dost hrozná.

Vše jednou končí. Roma - ADIÉ

Marie Doušová 9.5. 14:01
Měla jsem pocit , že jsem tam byla s Vámi a prošla všechny památky a krásy města. Moc pěkně napsané a fotky úžasné. Dík.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.