Přehled posledních diskuzních příspěvků
Výstava: Jmenuji se Robert Vano
Elena Valeriánová 18.5. 09:12
S RV se znám osobně, je to opravdu velmi skromný a milý pán. Klepala se mi kolena když jsem s ním šla na rozhovor, ale on na mě přenesl pohodu. Článek mám na mém profilu: Elena Valeriánová zpovídá fotografa Roberta Vana. Díky za přiblížení výstavy.
Kde to je?
Věra Ježková 18.5. 08:36
Danko, nabízí se otázka: Kam na to chodíš? Dám se poddat. Jsem opravdu nevšímavá. A kdybych si všimla, zapomenu. V Praze třeba vím, že na Vítkově je Žižka a na Václaváku sv. Václav. :-)
Sousedské vztahy
Věra Ježková 18.5. 08:31
Milá Hano, zdravím vás do lázní a ještě jednou děkuji vám a vaší kamarádce za krásné nedělní představení. Pohoda na duši mi z něj ještě přetrvává.
Požár na Žižkově
Zuzana Pivcová 17.5. 17:11
Snažím se odhalit, kde jsou ty Vaše hrůzné žižkovské končiny. :-D Nejsou to, prosím, z boku Telekomunikace? Ale nemusíte to prozrazovat. :-D
Bili je a zatýkali. Tak skončil sokolský slet
Zuzana Pivcová 17.5. 14:57
U nás v Lomnici také bydlela paní, která byla členkou zlatého olympijského gymnastického družstva. Začátkem 60. let, než jsem se odstěhovala, nás cvičila jako jedna "v Sokole". Díky za zajímavý článek.
Je doba tenisková. Podlehneme?
Libuše Křapová 17.5. 12:03
Tak já už vím, že podlehnu. Mně se tahle móda líbí a vzhledem ke stavu mých kotníků je i velmi praktická a pohodlná. Jenom ještě musím najít cestu do krámu, nějak nemám čas :-)
Příběhy naší republiky: Babička Anda
Mirek Hahn 17.5. 09:18
Amen. Dej jí pánbůh nebe..... Pěkný článek.
Košilka
Elena Valeriánová 17.5. 08:33
Zuzko, jako vždy nádherné. Vezmeš pár slov, dáš jim rytmus, dáš jim rým a je tady poezie, krásná. ************ ....
Kočka a pes. Jak na to, aby mohli žít v jedné domácnosti?
Věra Monzerová 16.5. 20:53
Souhlasim ve všem s paní Karlou z Ostravska. Mám naprosto stejnou zkušenost.
Vlaštovičníkový olej. Účinný prostředek proti klíšťatům si můžete vyrobit sami
Jana Šenbergerová 16.5. 14:04
Letos prý je klíšťat neobyčejně mnoho, a to i v polohách, kde se běžně nevyskytují. Nevadí, že vlaštovičník už žene do semen? Podobné účinky jako Pangamin má i B-komplex, ale nikdy jsem ho nezkoušela na klíšťata. Když jsem ho použila na muchničky, předávkovala jsem se. U vlaštovičníku bych se trochu bála alergie, když jde o jedovatou rostlinu a poměrně velkou plochu natírané kůže.
Srpen 1968 - Nevydařená pomsta
Blanka Macháčková 16.5. 13:56
Výstižné vyprávění o tom, jak se z nás, bezstarostných dětí, staly přes noc osůbky plné strachu a zmatku.
Muzeum zve na výstavu o pivu i tabáčku
František Pašingr 16.5. 12:39
Je smutné, že na fotce pózuje s prázdnou holbou. Ještě si mohl vzít nezapálenou dýmku a symbolizovalo by to dnešní dobu.
Jmenuji se Albert
Zuzana Pivcová 16.5. 11:27
Mám velkou radost a přeji vám všem hodně let společného kamarádství.
Češi jdou zase na Američany. A jak vypadá hokejová tipovačka?
Dana Kolářová 16.5. 09:35
Hodně štěstí do dalších zápasů a tipů.
Příběh na 50 slov: Tři v jednom…
Zuzana Pivcová 16.5. 09:32
Dano, jsi jako vždy všímavá, o čemž svědčí Tvé snímky. A ve své stručnosti jsi zachytila poezii nedělního odpoledne, k čemuž by třeba někdo další potřeboval dlouhou reportáž. Díky.
Křehká krása porcelánu
Jitka Hašková 16.5. 09:04
Je to bezvadná výstava, vstup je zdarma, moc jsme ji s Věrou užily. Chtěly jsme si pak prohlédnout celé muzeum, ale přestala téct voda a muzeum se muselo zavřít. Všem moc doporučuji.
Plastika jako návštěva u kadeřníka. Ženy už ji netají
Věra Ježková 15.5. 20:36
Nechat do sebe řezat kvůli parádě? Nikdy. Co se týká zveřejňování těchto zákroků, je to věcí každé, která se jim podrobila. Mně je to srdečně jedno. Kromě toho jsem přesvědčena, že ke staršímu člověku vrásky patří.
Tip na výlet: Město kněžny Daisy - Pszczyna, Polsko
Alena Tollarová 15.5. 13:27
Jů, to je krása! Hned se musím podívat do mapy, jak to je daleko. Ta koupelna, ta postel atd. atd.
„Šup šup“ jahodový dortík
Alena Tollarová 15.5. 13:16
Jen co začnou zrát jahody, půjdu ten jogurtový nápoj koupit. Moučník vypadá velmi jedle!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.