Přehled posledních diskuzních příspěvků
Týden pro zdravou štítnou žlázu
Marie Doušová 21.5. 11:12
Vždy, když si přečtu o nějaké nemoci , tak mám pocit , že všechny příznaky mám, ale mávnu rukou a řeknu si, tělo má jít do rakve zhuntované,aby bylo vidět , že jsme si život užili. Zajímavý článek , ale raději čtu o něčem veselém.
Tip na výlet - Kladská
Dana Puchalská 21.5. 09:27
Jako dítě jsem tam často jezdila. A jak tak koukám na fotografie je to tam stále krásné. Díky za hezký článek a fotky.
Demence. Strašák, který se netýká jen seniorů
Marie Doušová 21.5. 08:51
Nemám zkušenosti s demencí. ale musí to být pro nejbližší hrozná zátěž .Všem které s tím mají zkušenosti a starají se o takové lidi obdivuji a přeji hodně trpělivosti a síly.
Hokejovým šampionem je znovu Švédsko. A kdo vyhrál naši tipovačku?
Marie Doušová 21.5. 08:12
Blahopřeji vítězům v tipovací soutěži a děkuji redakci za její zpracování. Bylo to zajímavé sledovat , jak jsme se snažili Všichni tipovat . Moc jsem fandila našim sportovcům , ale nevyšlo to . No nevadí vždyť je to hra a v té se dá i prohrát. Dík.
Otvírání pramenů v Luhačovicích 11. - 13.5.2018
Zuzana Pivcová 20.5. 09:24
Tahle "reportáž" o srazu v Luhačovicích je pojata úplně jinak než Helenčina humorná nadsázka, ale radostná nálada z ní čiší právě tak. A to je moc dobře, když se něco takhle povede, nejen kvůli samotné akci a programu, ale hlavně kvůli lidem.
7 míst, která v Chorvatsku nesmíte vynechat
Elena Valeriánová 20.5. 08:30
Miluji Chorvatsko a čtyři cíle už mám splněny.
Můj muž, orientační běh a já.
Libuše Křapová 19.5. 14:41
Hani, bezva článek o životních láskách tvé životní lásky :-)
Hrátky s češtinou - CH
Dagmar Bartušková 19.5. 11:58
Archanděl, bachař a chládek, lenochod, ropucha, odchyt, chobotnatec, chrpa, choroš, Barbucha, blatouch, baldachýn, blecha, bochník, buchar aj. Bacha na úchyly!
Cheb, Chotoviny, Chlum, Chartúm, Chabarovsk.
Psi pro seniory. Existují?
Marie Kovářová 19.5. 11:44
Senioři, kteří si pořizují štěně, by si měli také uvědomit, že se menší plemena psů dožívají i patnácti let. Takže i když si pořídí gaučového povaleče, může pro ně být za pár let problém, pokud bydlí ve vyšším poschodí bez výtahu, dojít se psem 3x nebo 4x denně třeba jen před dům. Přestože jsem většinu života měla psa, hodně si ve svých šedesáti letech rozmýšlím, jestli si, až mě opustí moje třináctiletá fenka kokršpaněla, dalšího pejska pořídím.
Díky, díky za hledíky!
Jitka Chodorová 19.5. 07:41
Paní Zuzano, děkuji za připomenutí pestrých květů, když jsem začínala s kytičkami, sama jsem si je vypěstovala, postupem času ale začaly převládat jiné kytičky, a na hledíky se tak nějak zapomnělo. Možná je ještě čas to napravit. Děkuji.
Do letadla s dětmi? Cenné rady, které by vám neměly uniknout
Zuzana Pivcová 18.5. 20:07
Věřím, že lidé mnohdy s dětmi letět musí, ale na druhou stranu jsem si už několikrát říkala, jestli je fakt nutné brát na dovolenou k moři třeba půlroční miminko. Ta cesta včetně čekání na letišti je dost hrozná. Osobně jsem zažila, že na trojce přidělili vedle mě palubní místo dvojici s malinkým dítětem, k němu měli všechnu výbavu, deku,polštář, jídlo, oblečení, hračky, děťátko bylo k neudržení nebo křičelo. byl to poměrně pozdní let na Kypr. No, užili jsme si to všichni.
Samos - ostrov větru a vína
Zuzana Pivcová 18.5. 19:39
Ano, tam jsem byla a mám pocit, že jsem se tu o tom zmiňovala nedávno, že v Pythagorionu byly antické památky uprostřed města mezi obytnými domy, zatímco třeba na Krétě to byly všude velké turistické akce.
Neměla jsem doporučení
Věra Ježková 18.5. 16:54
Váš příběh mi připomíná pohádku O kohoutkovi a slepičce. Zažila jsem podobný, ovšem po menší mozkové příhodě. Denzitometrii jsme měly v rámci gynekologie na místě samém. Už tam ale skončila; kde je teď, zatím nevím. Přeji vám hodně zdraví a trpělivosti s naším zdravotnictvím.
Chcete mou knížku?
Jana Šenbergerová 18.5. 14:52
Přispěla jsem jedné pohádkářce, přispěju i druhé. Můj mail máš. :-)
Plavky pro mé baroko
Marie Doušová 18.5. 14:36
Jano, důležité je, aby vyšlo počasí a přes plavky se vždy dá přehodit volné triko a je to. Hlavně záleží, jak říká Iva, dobrou partu mít kolem sebe a vzhled moc neřešit .
Umíte mlčet? Je to důležité
Eva Mužíková 18.5. 12:43
Poslední věta by si podle mne zasloužila být často na viditelném místě. Trochu upravená: " Lidé kteří mlčí častěji než jiní, možná jsou v tomto směru obdivuhodnější než lidé, kteří snědli všechnu moudrost světa a všem o tom chtějí říct. " Ráda rozmlouvám s lidmi, třeba jen při náhodném setkání. Ovšem nikdy nezasahuji do debaty, když jsem si vědoma, že na dané téma zkrátka " nemám ".
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.