Přehled posledních diskuzních příspěvků

Odkud to je?

Elena Valeriánová 29.5. 08:43
To ....... je boží dar, proto .... zdar, zdar, zdar!

Nemyslete na své dospělé děti. Zkuste se znovu zamilovat

Olga Škopánová 29.5. 07:55
Když to je těžké muži mého věku mě nepřitahují a mladší zase nepřitahuju já.

Singlové. Stále jich přibývá

Olga Škopánová 29.5. 07:16
Jenže velmi zřídka odcházejí ti dva v páru z tohoto světa současně takže ten single život čeká skoro na každého.

Malé radosti. Životní nezbytnost

Zdenka Jírová 28.5. 17:46
Článek se mi líbí, také si občas dopřeji malou radost - nové tričko nebo malou kytičku. Také mi dělá radost procházka v přírodě, raduji se ze zpěvu ptáčků, s výsadby květin v parku nebo poklábosení s přítelkyní o všem novém a zajímavém. Rozhodně nejsem škarohlíd, i když je kolem nás dost neradostných problémů. Já to ale změnit nemůžu, ani kdybych sebevíc chtěla, tak proč si kazit zbytek života smutněním.

Do divadla v džínách. Ano či ne?

Jana Šenbergerová 28.5. 15:29
Zrovna v sobotu jsem se zcela neplánovaně ocitla na benefičním koncertu v tričku, džínách a teniskách. Konal se sice jen ve venkovském kostelíku, ale když se objevili muzikanti v oblecích, cítila jsem se chvíli docela nepatřičně. Vzali nás tam s sebou přátelé, které jsme náhodou potkali na víceméně turistické akci. Na druhou stranu musím přiznat, že bych nevěděla, co na sebe, když venku bylo vedro a v kostelích bývá spíše chladno. Asi bych raději nikam nešla. A to by bylo škoda, protože to byl koncert velmi zdařilý.

Radovesická výsypka a síla přírody

Jana Šenbergerová 28.5. 14:51
Soňo, díky za další článek s tématikou ochrany přírody. Když už něco pokazíme, je nanejvýš důležité podat přírodě pomocnou ruku, aby se mohla aspoň obnovit, když už se zničené nedá uvést do původního stavu.

Sedmikráska chudobka

Zuzana Pivcová 28.5. 14:28
V patrnosti ji díky svému zájmu o fytoterapii v 90. letech vedu, ale zase už nevím podrobnosti. Většinou se ale spolehnu jen na prodávané tinktury, třeba Naděje, Popov, Grešík atd. Věřím, že z vlastní výroby jsou kvalitnější.

Fotoreportáž: Padesát zastavení jara

Marie Seitlová 28.5. 12:00
Elen, moc se mi líbí Tvé 50 zastavení jara. Všechny fotky jsou nádherné, přímo výstavní. Hádanku neznám, ale znám Rejchartice. Když jsem chodila na střední, tak jsme tam byli na brigádě na senách celý týden. O Anděláriu jsem slyšela. Článek je moc pěkný, díky za něj.

Slevy k žití prospěšné

Zuzana Pivcová 28.5. 10:42
Pro mě Slevomat jaksi není, a to kvůli minimálním objednávkám pro jednu osobu. Jako obvykle jste na mé tváři vykouzlil úsměv. Díky.

Znáte tento zámeček?

Mirek Hahn 28.5. 09:08
Našel jsem ale na vlastní oči neviděl....

Cvičení na balónech zlepšuje fyzičku. Je ideální pro seniory

Dagmar Bartušková 28.5. 07:17
Cvičení na balónech jsem si vyzkoušela v lázních. Bylo super. Přemýšlím o tom, že ho přiřadím i mezi má další cvičení.

Dvě nové soutěže portálu i60

Marie Novotná 27.5. 20:32
Výhercům gratuluji a těším se na cestopisné nabídky.

Řecký Karpathos: Místo, kde se zastavil čas

Zuzana Pivcová 27.5. 18:24
Vím, že jsem tenhle ostrov měla na seznamu, kam bych se ještě z řeckých ostrovů chtěla podívat, ale pak už k tomu nedošlo a teď už se vší pravděpodobností nikdy nedojde.

Palební linií na Žižkově

Dana Puchalská 27.5. 12:14
Na Žižkově to prostě už vypadá jako na Divokém Západě.

Kde najdete tento řetězový most?

Helena Votíková 27.5. 08:55
Také jsem musela vygúglit. :-) Prima tip na výlet.

Já, senior

Věra Ježková 27.5. 07:17
Stavění soch z písku v Písku se mi líbí. Hezké fotky.

Domov důchodců. Jaký vybrat a jak si požádat o místo?

Zuzana Pivcová 26.5. 22:05
Kdyby to bylo aktuální, určitě bych si vybrala dobře. Problém však je, že na ta lepší zařízení mi finance nebudou stačit.

První dovolená s partnerem. Krása nebo pohroma?

Josef Borecký 26.5. 14:53
Rád bych tu romantiku zažil, která se mnou pojede? ;)

Lichořeřišnice k okrase i jako přírodní antibiotikum

Alena Vávrová 26.5. 14:24
Mám ji každoročně někde vysetou, je to moje oblíbená letnička. Prý je velmi léčivá i na oči.

Poznáte tento kostel?

Zuzana Pivcová 26.5. 08:38
Páni, nebýt toho filmu, bylo by vše na levačku. :-D

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.