Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pražské páteční odpoledne

Libor Farský 7.6. 11:18
Víc bych ocenil kdybyste se nám pochlubil jak jste jedné hloupé venkovance pomohl s kočárkem a napomenul řidiče, aby té druhé neříkal krávo. Navrhněte Dopravnímu podniku, aby jako řidiče tramvají zaměstnávali hlavně naplavené vesničany...

Zlatobýl obecný

Zuzana Pivcová 7.6. 10:03
Zlatobýl, pro mě celík zlatobýl, jsem mívala v 90. letech hodně jako čaj. Myslím, že ho doporučoval Ing. Janča nebo rakouská bylinářka Maria Treben. Tehdy jsem pořád ležela v jejich knihách. Ale dobrý byl. Díky.

Léto, budiž pochváleno

Věra Ježková 7.6. 06:46
Milá Hano, znáte. Krátce jsme spolu mluvily - šla jsem vám poděkovat za krásné představení. Léto nemusím - nemám ráda horko. Miluji podzim. Váš článek mě ovšem jako vždy potěšil. Tak ať se vám léto vydaří podle vašich představ! :-)

Umíte mluvit se svými vnoučaty?

Věra Halátová 6.6. 21:28
Můj starší syn má 39 a mladší 31. Všechny tyto otázky mi kladli. Vždy jsem jim normálně odpověděla. Vnuk má 10 a takové otázky také kladl. Je pokročilý, a tak se mne nedávno zeptal, jak se ty spermie od muže dostanou tam, kde se spojí s tím vajíčkem, aby vzniklo dítě. To potřebuje vědět, protože chce mít děti.

Korfu: Oázy klidu střídají hlučné diskotéky

Monika Vyrubalíková 6.6. 14:17
Ráda bych poznamenala k článku "Korfu: Oázy klidu střídají hlučné diskotéky", že fotografie je z jiného ostrova.

Tip na výlet: Přírodní památka Zlaté jezero

Elena Valeriánová 6.6. 12:41
Zlaté jezero je i mým oblíbeným cílem, jen nesmí být kolem dokola neposečená tráva. To se pak probudí moje alergie v plné parádě, už jsem to zažila. Ale jinak je tam krásně a nejkrásněji ráno při východu slunka. To je tam takové posvátné ticho, jen labutě vznešeně kloužou po hladině. Jani, děkuji.

Den „Blbec“

Dana Puchalská 6.6. 11:38
Hm, když se daří tak se daří. Já mám občas podobné zážitky. A říkám tomu DD (den debil).

Jeden den naší kočičky

Zuzana Pivcová 6.6. 09:51
Pro milovnice koček, jako jsem já, je tohle článek přímo střižený na míru. Kocouří senioři už tolik činností za den neprovádějí, ale i tak jsou společenští. Jen starší Míša odjakživa nesnáší fotografování, stejně jako jeho panička, má sestra. Díky, Věrko!!

SVĚTLO MEZI STÍNY - píseň na text Zuzany Pivcové

Dana Puchalská 6.6. 08:34
Děkuji. Moc krásné a víc je snad už zbytečné psát. Pohoda k dnešnímu dopoledni. ********

Kdo je nespokojený, umírá dříve

Věra Ježková 5.6. 22:41
David neví, co je deprese. „Nic není tak truchlivé, jako když se někomu tvrdí, že je smutný, ale že by měl být veselý.“ Hana Prošková

Jak se neděsit osamělých večerů

Margita Melegova 5.6. 18:22
Kdyz jsme slavili 25 vyroci tak nase deti secetli, ze jsem 18 let zila jen s nimi, vlastne jsem byla vdana za samotu. Kdyz vecer deti usnuli prepadala mne tisen, bylo mi do place z te samoty, casem jsem si zvykla a pocitala kolik dnu nebo tydnu budu na vsechno sama, ale horsi a slozitejsi bylo naucit se znova zit jako rodina. Kdyz se na ta leta divam s dnesnim rozumem a 52 lety trvani manzelstvi tak bych nedbala byt obcas vecer sama, poslednich 25 let nevim co to obnasi, tahneme zivotem ve dvou.

Fotografoval pamětníky: Na to špatné se lehce zapomíná

Zuzana Pivcová 5.6. 12:58
Tyhle portréty jsou totiž takové spontánní a pozitivní. Když už někdo fotil staré lidi, tak v tom byla většinou tíha stáří, smutek, osamělost. Moc se mi líbí, díky.

Topolovka růžová

Zuzana Pivcová 5.6. 12:53
Název proskurník jsem v rámci léčivých bylin někde zachytila, ale účinek mi v paměti neutkvěl. Takže jsem se teď dozvěděla víc a děkuji.

Jó třešně zrály…

Zuzana Pivcová 5.6. 09:23
Taky si myslím, že jsou ptáci vynalézaví a brzy si ujasní, z čeho jim hrozí nebezpečí a co je jen strašák. :-D Ty plašiče by mě zbláznily daleko víc než špačky.

Babi, pohlídáš nám pejska?

Jana Šenbergerová 5.6. 08:57
Se zvířátky svých dětí jsem si tak užila, že po žádném vlastním netoužím. Už léta ale chodíme pečovat o kocoura přátel. Je to oboustranně přínosné. Oni si mohou v klidu užívat a my si to užíváme také, máme víc pohybu. :-)

Jsme pár. Jak to dát najevo oblečením?

Dana Puchalská 4.6. 15:31
Inspirace je, ale mně osobně se nejvíc líbí snímek 1+8. Při zhlédnutí snímků 6 jsem dumala nad tím" tvorem "vedle té dámy. Málem jsem z nich měla opar jak jsem se jich lekla. Ovšem na snímku 8 je klobouk hodný masopustu. Ale aspoň to je dáma. A ne jako to strašidlo na snímku 6. Té bych se fakt lekla.

Nechtěná závislost

Dana Puchalská 4.6. 09:09
Ano, je to někdy minimálně na hodně dlouhou pauzu. O aktualizace se dělíme s manželem. Zažili jsme to a už radši nikdy.

Jak se neseznámit aneb Nejhorší profily na seznamkách

Libor Farský 4.6. 08:46
Nějak nechápu proč by měl muž posílat svoji fotku u jídla, pokud zároveň nenapíše, že hledá dobrou kuchařku. A vyfotit se u cizího auta? To by snad udělal jen puberťák anebo muž se smyslem pro humor, který by o sobě napsal, že je úspěšný zloděj aut. Co se týče dam, tak s autorkou plně souhlasím.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.